reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Jenny, ja czekam na swój fotel bo w sklepie był czarny a nie chcieliśmy (nie pytaj.. [emoji12]) więc będzie różowy ;) nam mówili, że często tak bywa, że są przestoje, ale to nie tylko oni - bo jak robilismy rozeznanie rynku to kiddy mial 4 miesiace opoznienia produkcyjnego, a jak kupiwalismy cybex to akurat sklep mial to co chcielismy bo tez przewidywany okres oczekiwania 8 tyg (słaboby było bo Hanka się pośpieszyła ;) ) ja słyszalam że recaro zero często do aut nie pasuje.

reklama
Szymek też idzie od poniedziałku do żłobka na 3.5 h a ja póki co jestem przerażona [emoji53]

Emol Ty chyba w C&A kupujesz dla Artura. Jaka tam jest rozmiarowka ?
Wg mnie kiedys byla odpowiednia. Teraz kupilam na 86 i wygladaja na dlugosc jak z lidla 86/92... tak, fanka c&a jestem a te musztardowe spodnie... zakochana jestem bo mezul ma takie same :)

Pumelova Szymek chodzi więc o tyle mu latwiej. Narazie będę go zabierała po obiedzie o 11.30 póki mam jeszcze urlop. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai.

Ola W na 8. U nas nie mozna zostać.
Kuba będzie tam gdzie Ty pracujesz?

Nika do dzieki [emoji8]
Twój Kuba jak Szymek szczuplutki.
Zara ma bardzo dziwna rozmiarowke. Jak Szymek mial 10 miesięcy to kupilam.mu koszulobody na 18 mcy właśnie z Zary.

Emol dzieki [emoji8]
Właśnie mi się spodobały te spodnie [emoji14] i znalazlam je w C&A tylko ja muszę przez internet kupowac u nich.

A my skończyłyśmy rehabilitację:)Emi w dwa miesiące nadrobiła 7 miesięcy.Jeszcze ma wnm w obrębie łydek ale mam jej masować stópki no i pokazała kilka ćwiczeń, które mogę z nią wykonywać.Chodzi o to, żeby uczyła się wstawać na całych stopach a nie na paluszkach.
Ja też ostatnio kupiłam Emi 3 dresiki w pepco, w tym dwa chłopięce bo mi się podobały no i nie za bardzo wyglądają na chłopięce, bardziej unisex.W przyszły piątek już wracamy -dobrze bo mi się już tęskni:)

Tak Pumelova K idzie w ten pon do przedszkola, a ja po prostu mam rozstrój nerwowy i żołądkowy i w ogóle radość na zmianę z załamką:p Ale wiem, że to będzie dla Niego dobre, to jest najważniejsze. I ogólnie jestem pełna wiary, w sumie pewności, że da radę i już. L jeszcze pobędzie ze mną przynajmniej rok. Jestem w sumie w tym samym położeniu cożłobkowe mamy. Nie ma co. Jest to mega rewolucja.

reklama
Do góry