reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam czytam Was ale weny brak i czasu na pisanie :-( u nas majowka pod znakiem chorób :-( najpierw starszy zapalenie gardła , trzy dni z gorączką :-( nie pojechał na zielone przedszkole :-( myślałam że z nim zwariuje... Teraz mały od piątku gorączka, dziś mija trzecia doba jutro idziemy do lekarza zobaczymy czy też tylko wirusowe czy coś powazniejszego....

reklama
Jadę na ip, ogólnie nigdy nie jestem przewrazliwona. Ale przez majówkę strasznie byłam na wysokich obrotach, od kilku dni boli mnie brzuch, przestałam czuć ruchy. Więc jadę zobaczyć czy wszystko ok.

Emol całe szczescie, ze wszystko ok. Bardzo dobrze, ze zareagowałas i pojechałaś. Leoiej sprawdzać.
ODPOCZYWAJ!!!

Bab ja za tydzień idę ważyć młodą ale podejrzewam z 7200.
U nas Tata od 3 dni w domu bo dziś jest u nas święto pracy także jeździmy sobie to tu to tam.
Dziś miałam kryzyz bo wszystkie ciuchy mam za małe:( ryczałam jak głupia, nie mam pojęcia jak ja mam zrzucić te kg, musiałabym dziecko chyba oddać...Dziwną sprawę mam z brzuchem bo ani rozstępa nie mam, jak stoję to jest płaski a jak tylko usiądę to mnie wywala i nie wiem czy to tłuszcz?? Kiedyś koleżanka mi powiedziała że w większości przypadków to jelita bo brzuch nie ma mięśni żeby je trzymać na swoim miejscu...ehh niby moje ciało nie jest rozlazłe bo ja zawsze ubita byłam ale jednak to jeden rozmiar w przód, niby nie dużo ale załamkę miałam:(

Emol uff.
Kasia ja też jestem większą niż przed ciąża. To cialo jest inne i figura tez. Już olalam zalamke. Może kiedyś schudne. Ćwiczyć ćwiczę, ale do diety nie mogę się zmotywować. Uszy do góry.

Kasia_831 - ja też mam inne ciało po porodzie. Brzuch mi wystaje. Czasami nie mogę na niego patrzeć. U mnie problemem jest brak biegania. Przed ciąża biegałem 4 razy w tygodniu po 15 kg. Nie mam siły na taką aktywność. Domowe ćwiczenia nie przynoszą efektów. Dieta ok.

reklama
Emol całe szczęście oszczędzaj się

Kasia ja też mam problem z brzuchem niby waga zbliżona do tej z przed ciąży ale brzuch wystaje, też ćwiczę i słabe efekty. Na dietę nie mam czasu niestety

Do góry