reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol dzielny Artur.
My byliśmy wczoraj na wsi, a dziś ja chora, Grześ kaszle. Idziemy do lekarza jak wstanie z drzemki. Czuję że to oskrzela. Za to Grześ oglądał świnki, krówki, kury, kaczki, króliki, kotki, pieski i nawet koń się trafił. Najbardziej spodobały mu się świnki bo na raz było ze 30 warchlaczkow. Ruszały się, podchodziły go wachac i chrumkaly, a on się zasmiewal.

reklama
Emol my też chcemy urodzinki zrobić na ogródku u mojej mamy.
Emila zakatarzona, kurczę, kiedykolwiek jej czapkę ściągam bo ciepło to ona zaraz katar.Bidna
Poszła z tatą na spacer, mam z 1,5 gdz wolne:)

Hymmm my też chyba zrobimy na urodziny u rodziców grilla:)

No pogoda super! Byliśmy w Auchanie i później ja z K u rodziców się opalałam, a On biegał i jedliśmy arbuza, Mąż zrobił obiad z L, teraz dzieci śpią , wypiję zieloną i idę malować barierki od schodów, no a wieczorem chyba wszyscy się nad zalew przejdziemy. A jutro gril u rodziców.

My po chrzcinach. Moja córcia pokazała klasę. W kościele mieliśmy krociutka mszę ale nic nie płakała, śpiewała jak ksiądz mówił więc niewiele go słyszałam :biggrin2: Przed imprezą mało spała więc bałam się czy później nie będzie koncertu ale dzielnie wytrzymała sesje zdjęciową. Zasnęla dopiero po torcie

Mojej siostry syn (8 lat) tez często budził się w nocy z płaczem. Zawiesiła mu w pokoju łapacz snów i mówi że na razie jest dobrze. Nie wiem czy akurat taki zbieg okoliczności że to pomogło ale może warto spróbować :)

Dziewczyny z Warszawy mozecie polecić jakiegoś dobrego ortopede dziecięcego?

Hejka jak tam długi weekend.
U nas ostatnio dzień bez przytrzasniecia palca, dniem straconym :) Grześ raczkuje/czworakuje i wstaje gdzie się da. Ciągle kaszle, no ale flegamine dostaje to ma prawo. Mi troszkę lepiej. Dostaliśmy dziś huslawke domowa. Trochę się pobujał . Nawet mu się podobało. Jutro idziemy do poradni chirurgii onkologicznej obejrzeć naczyniaki.

Mmag a co się dzieje ze ortopeda potrzebny? Super że impreza udana.
Misia powodzenia jutro. Daj znać po wizycie

Ile ważą wasze maluchy?

reklama
Bab nie mam pojęcia ile Grześ waży ale chyba się zatrzymal i ma tylko z 9600g tak obstawiam. Moja kruszynka.
Po wizycie dostaliśmy skierowanie na usg główki i brzucha. I kontrola jak się zmniejsza. Bardzo miła Pani doktor. Gorzej z tym parkowaniem w okolicy imid.
Emol super Artur ma wymiary, a ta deska faktycznie zaniza. My dopiero w czerwcu idziemy, bo musiałam przełożyć z 20 kwietnia że względu na wyjazd i dopiero na 11miesiac. Masakra z tymi terminami :/

Do góry