reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim tez ostatnio o Tobie myslalam czy juz pracujesz :) fajnie, że mały w żłobku lubi byc, my chodzimy do klubu malucha ale wtedy i tak jest ze mną ;)
Ja jak inhaluje Ige to włączam teledyski bo lubi i grzecznie siedzi :)

Bab ja podaje cały czas vit D

U nas najczęściej 2 drzemki pierwsza w domu ok 30 min druga na spacerze 1-1,5h.

reklama
Ooo tak Emol, ciekawi mnie co jeszcze u karuzeli.

Ja przeszłam się na spacer z L, w koszulce pierwszy raz i było mi w sumie w sam raz, L miał bodziak, spodnie, skarpety i bezrękawnik i taką leciutką czapkę.

U nas się zaczęło wypalanie traw i co chwilę straż pożarna jeździ i nawet dziś obok naszego domu ogień gasili:oo2:

Na pt się umówiłam do fryzjerki, trochę odetchnę ufff. Jeszcze się zastanawiam czy w śr by nie skoczyć z L do kumpeli, ale no zobaczymy jak będzie :blink:

Kurczę ja myślę o powrocie do pracy dopiero gdzieś za rok, a Wy już pracujecie, massssakra. Ale jest coś w tym, że im dłużej się siedzi w domu tym trudniej do pracy wrócić:-p Zwłaszcza w wiosnę i lato uwielbiam z dziećmi siedzieć. Aaaaa a jutro się dowiemy czy K się dostał do przedszkola.

I ja raczej olewam wit d lub po prostu daję L gdy sobie przypomnę.

Ostatnia edycja:
Hejka!
Wybaczcie że nie odpisze personalnie ale czytam na bieżąco i jak raz nie odp to potem odkładam parę dni i nie pamiętam co tam pisalyscie.

Wszystkiego dobrego dla 9 miesięczniakow[emoji173]
Zdrówka dla chorych!

Aim mnie zmotywowala do napisania:D super że już młody się dobrze bawić w żłobku. Od początku było spoko? Czy tam coś płakał? Dobrze że gluten jest ok.

Moje dziecko też społecznie nie jest zbyt rozwiniete, gaworzy dada tata baba ale bez zrozumienia, innych słów nie zna, a jedyne co potrafi powtórzyć po mnie to pierdzenie ustami[emoji23][emoji23][emoji23]

Mamy już 3 jedynki, teraz idzie czwarta. Ale tylko przy pierwszych dwóch była masakra, trzeci już jakiś bezobjawowo albo przyzwyczailam się do marudy.

Ola Agatka tak wyciąga rękę do góry i rusza dłonią i ja ogląda jakby conajmniej origami robila[emoji23]

Karuzela super że się odezwalas:) my też wstajemy o 6[emoji23]

Abed ja ostatnio polubiłam spacery bo właśnie jest czymś zajęta (dopiero po świętach zaczęliśmy jeździć w spacerowce)

Aha my dziś byłyśmy w krótkim rękawie I cienkiej bluzce z dlugim i legginsy. I skarpetki bo w bucikach za cieplo, bez czapki itp.

Bab podaje Wit D bez powiązania z pogoda. Ostatnio dawałam 800j bo się młoda poci ba głowie ale ciemiaczko za szybko zarasta i wracamy do 400

Emol u Megan w porządku [emoji4] Domis pięknie rośnie i zdobywa kobiece serca [emoji173]

Trzymajcie się!

Pumelova to chociaż niech od czasu napiszę na zamkniętym. Ale jeszcze była oliweczka czy jakoś tak. Katarzyna. Anastazja. Joanna, ewka (albo ewcia)

Emol - z musu nikt nie bedzie pisal. Sama osobiscie wiem, ze jak ma sie zaleglosci to ciezko (a niestety sporo z nas cierpi na brak czasu), a i nie kazdy lubi tylko tylko o sobie pisac, bo gdzies tam czuje sie, ze sie kogos "moze olewa", no i to bycie nie w temacie tez denerwuje.
Ja mam z niektorymi Dziewczynami kontakt na pw lub fb, ale i tymi drogami ciezko z automatu uzyskac odpowiedz.. Takie czasy [emoji4].

To tak w obronie niektorych z Dziewczyn [emoji6].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie by było jak by się dziewczyny odezwały :) ja jeszcze myślę o Truskawce ...

Aim smok Edzio i u nas :) czasem do jedzenia wykorzystuje :( jak mi nie chce jeść , moja tak porażka :( ale jak go widzi to się cieszy :)

Pumelova u nas też spacery są fajne jak zaczął jeździć przodem :) ja go nie widzę ale on zadowolony :D

My dziś po południu byliśmy z krótkim rękawem bo boczniaka z dlugim zapał i musiałam przebrać, a jak przeczytałam to co Kasia wstawiła to stwierdziłam że plus wózek to wystarczy :)

Fajnie by było jak by się dziewczyny odezwały :) ja jeszcze myślę o Truskawce ...

Aim smok Edzio i u nas :) czasem do jedzenia wykorzystuje :( jak mi nie chce jeść , moja tak porażka :( ale jak go widzi to się cieszy :)

Pumelova u nas też spacery są fajne jak zaczął jeździć przodem :) ja go nie widzę ale on zadowolony :D

My dziś po południu byliśmy z krótkim rękawem bo boczniaka z dlugim zapał i musiałam przebrać, a jak przeczytałam to co Kasia wstawiła to stwierdziłam że plus wózek to wystarczy :)
Kurczę nie znam smoka Edzia[emoji848]
Moja jeździ przodem do Mnie, wlasnie nie wiem kiedy mam ja obrocic? I tak ma dosyć wrażeń bo cała drogę tak wszystko fajnie ogląda[emoji7]

reklama
Aga km nie no broń Boże z musu , ale mi nie przeszkadzało by gdyby nie były na bieżąco. Wiem że brak czasu, ale tO człowiek w ciąży się jednoczyl i myślę czasami co u nich. Jak bobasy? I chociaż u "nas ok, zdrowo rośnie" byłoby wystarczające :)

Do góry