reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pozyczylam od znajomej inhalator i nawilżacz powietrza. Nawilżacz chodził prawie całą noc. i nie pamietam kiedy ostatnio nie miałam w nocy sahary w buzi. Artur trochę chrapal, ale spał do 6 .30 i dałam mu mleko to poszedł spać dalej. Obudził sieci 8. Dostał leki i przed 9 znowu butlę (zjada teraz 90-120 ml więc częściej mu ja podaję) i znowu zasnął 9-10.15. Teraz dzik szaleje, chyba się wyspal. Ja tez. Mąż wróci z pracy po 18.

Ps. Inhalator to dzius tak się kręci ze niby zalecenia 10-15 min ale u nas to może z 3.:/

Wszystkiego najlepszego dla 9 miesieczniakow. My jutro kończymy :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

reklama
No oczywiście, że najlepszego dla 9miesięczniaków:)
A L raz tylko w nocy kleksa puścił w pieluchę i trzeba Go było przebrać, uhuhu był mega ryk. Ale poza tym cacy, jakby nic się złego wczoraj nie działo. No może jeszcze qpy ma rzadkie , ale pije i je normalnie i nawet na drzemkę bez problemu poszedł. No oby to szło w dobrym kierunku :)
Tylko boję się tego wyjścia nocnego mojego w sb, bo jak będę miała taką noc jak w tą sb to się zamorduję:(

Piękna pogoda, zrobiłam jakieśćw na abs Rebbeci, mama robi szczawiówkę, pewnie wezmą K na spacer, a my z L nie wiem czy wyjdziemy, jeszcze mój po pracy idzie na piłę więc do 20:30 będziemy sami :/ A no i poza tym od dzisiaj zaczynamy nową serię ćw Vojty z L na ruszenie Go , oczywiście L je uwielbia...

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny :) też się dawno nie odzywałam, jakoś tak czasu nie mam na nic.
Aim super ze do pracy wracasz, są dni kiedy też bym wróciła. Możliwe że będę z domu pracować już niedługo :)
Z. podnosi pupcię i się próbuje przekręcić, chyba niedlugo usiądzie. Moja też nie bardzo rozumie słów, a "nie" to już w ogóle, zawsze się cieszy jak Jej mówię że czegoś nie wolno.

Ile drzemek mają Wasze maluchy? My mamy tylko jedną ok. 11, tak 1,5h. Za to po kąpaniu ją odkładam i minuta i śpi :)

Jaka piękna pogoda :) Wiosna, wiosna :)

cześć Dziewczyny :) też się dawno nie odzywałam, jakoś tak czasu nie mam na nic.
Aim super ze do pracy wracasz, są dni kiedy też bym wróciła. Możliwe że będę z domu pracować już niedługo :)
Z. podnosi pupcię i się próbuje przekręcić, chyba niedlugo usiądzie. Moja też nie bardzo rozumie słów, a "nie" to już w ogóle, zawsze się cieszy jak Jej mówię że czegoś nie wolno.

Ile drzemek mają Wasze maluchy? My mamy tylko jedną ok. 11, tak 1,5h. Za to po kąpaniu ją odkładam i minuta i śpi :)

Jaka piękna pogoda :) Wiosna, wiosna :)
Artur na ogol śpi ok 10 czy 11 potem ok 16-17 i czasami jak dzień taki emocjonujący przyzypia ok 19.
Ale te drzemki mają po ok 30 min.

Dzisiaj a to juz od 6.30 to 3 drzemka. Zasnął na siedzaco

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Aim super że młody zadowolony:) Mnie też brakuje kontaktu z ludźmi ale póki co nie ma szans na żaden żłobek bo tu dopiero chyba od 3 roku życia jest coś takiego a-la żłobek przedszkole.Wcześniej to tylko opiekunka wchodzi w grę.Lecz dlatego że tyyyyle lat na Emilke czekałam to chcę z nią pobyć dłużej.

Ola moja ma to samo z dłońmi tylko już od daaawna.Uwielbia swoje i czyjeś:)

Abed to przykre, że nawet rodzice nie dali znać że nie będzie ich dzieci:( brak kultury:/

Aha83 jak będę z luzem podchodzić do snu mojego dziecka to mi R nie będzie potrzebny żebym się mogła wyspać:) Dziś wyluzowałam i nam się pięknie spało:)

Misia moje wakacje będą w PL , chcemy jedynie na 2,3 dni wyskoczyć w góry.Może znacie jakieś fajne miejsce na długie spacery?Tylko nie wieś.Bardzo lubimy Szczawnice ale już tyle razy tam byłam że mi się nie chce:)

No Emol jak dziecko chore to i mniej je.Moja też przez katar wróciła do 120 ale teraz jak już to prawie nie ma to znów 150 zjada.

Chybra...szczawiowa...mniammm....wieki nie jadłam...

Beatka moja idzie spać po 11, zwykle ma 30 min chociaż dziś mamy pogodę do bani i bardzo niskie ciśnienie to może pośpi dłużej a później kładę ją między 14-15 i śpi równo półtorej godziny.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim ma, ale nutramigen przyrządzisz w wodzie w temp pokojowej. Wiec teraz jK jest ciepło, to juz nie musisz nosic termosu :D

Bab jutro ;) chodze na 15 :)
Tak, mi mówili, ze lepiej sie zapisac. Jak chcesz na jednorazowe to zadzwoń dzis i zapytaj. Moze jutro byśmy sie spotkały :)

Aha No dawajcie z Bab jutro na 15! :D

Aha moj ma dzis body z krótkim na to taka koszule z podwiniętymi rękawami. Rozpięta. I czapkę z daszkiem [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry