aha83
kwietniówka '09
Wyszłam i tak wieje trochę, ale też czapka z daszkiem, body na ramiączkach, t-shirt i sweterek cieniutki [emoji848]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj trzymać go i puścić mu bajkę u nas ze smokiem edziem z YouTube nawet parę razy pół godziny poszło bez problemuPozyczylam od znajomej inhalator i nawilżacz powietrza. Nawilżacz chodził prawie całą noc. i nie pamietam kiedy ostatnio nie miałam w nocy sahary w buzi. Artur trochę chrapal, ale spał do 6 .30 i dałam mu mleko to poszedł spać dalej. Obudził sieci 8. Dostał leki i przed 9 znowu butlę (zjada teraz 90-120 ml więc częściej mu ja podaję) i znowu zasnął 9-10.15. Teraz dzik szaleje, chyba się wyspal. Ja tez. Mąż wróci z pracy po 18.
Ps. Inhalator to dzius tak się kręci ze niby zalecenia 10-15 min ale u nas to może z 3.:/
Wszystkiego najlepszego dla 9 miesieczniakow. My jutro kończymy
Wizyta NFZ 26.04