reklama
Kasia, Szymek pralki też się boi... [emoji41]Beatka ja robię zupkę albo daje jakieś puree.Nie robię pierwszego i drugiego dania.Emilka na początku bardzo ładnie jadla, zjadała ok 100ml a teraz kilka łyżeczek.Nie wiem czemu tak odmawia jedzenia.I do ręki jej daje różne rzeczy i to nie pomaga.
O kurcze Kylesa...wystraszyłas mnie.Moja Emilka też zaczyna się bać takich codziennych hałasów. Kiedyś suszarka, odkurzacz czy pralka nie przeszkadzały jej a teraz bardzo, od razu płacze.Najgorzej przy pralce, włączam jak wychodzimy z domu.Niestety mamy ją w kuchni...
Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom
No to dziecko śpi a my se podrinkujemy[emoji3]Uwielbiam ostatnimi czasy wieczory, w końcu możemy sobie coś pooglądać od początku do końca no i się troszkę poalkoholizować[emoji3]co dziwne alkohol rozluźnia tylko moje ciało a umysł jest ostry jak brzytwa także nie martwię się że np nie będę miała siły dać dziecku jeść heh
Monti
Fanka BB :)
U nas gil u małej i u mnie. Ledwo żyjemy ale na szczęście bez gorączki.
Ja na zęby daje dentinox i camilie ale widzę że dentinox pomaga tylko do momentu przebicia się zęba, a później przy wzroście zęba to już tylko camilia.
Ja na kierunek wakacyjny omijam wszystkie muzułmańskie kraje. Byłam kilka razy ale nie czuje się tam dobrze widząc te poubierane w chusty kobiety i dźwięki tych modłów [emoji20] A od czasu wzmożonych ataków to już w ogóle, wolę w domu zostać niż do nich jechać.
Oh jak ja bym sie poalkoholizowała....
Mam ochotę spróbować dać młodej na noc mm i zobaczyć jak będzie po tym spała. Marzy mi sie taka noc przespana i to bez niej w łóżku [emoji849]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na zęby daje dentinox i camilie ale widzę że dentinox pomaga tylko do momentu przebicia się zęba, a później przy wzroście zęba to już tylko camilia.
Ja na kierunek wakacyjny omijam wszystkie muzułmańskie kraje. Byłam kilka razy ale nie czuje się tam dobrze widząc te poubierane w chusty kobiety i dźwięki tych modłów [emoji20] A od czasu wzmożonych ataków to już w ogóle, wolę w domu zostać niż do nich jechać.
Oh jak ja bym sie poalkoholizowała....
Mam ochotę spróbować dać młodej na noc mm i zobaczyć jak będzie po tym spała. Marzy mi sie taka noc przespana i to bez niej w łóżku [emoji849]
Emol
Ja cały dzień na uczelni. Jutro półmaraton warszawski i nie mam jak dojechać do szkoły pojadę autobusem bo je w niektóre miejsca puszczają np. Starówka omina ten maraton.
Artur z tatusiem jak wyszli z domu o 11 to o 19 jechałam po nich do teściowej. Po drodze pojechali pociągiem skm do teścia (po rozwodzie są) potem do klubu motocyklowego spacerkiem z 3 km. Tam Artur był na ognisku i oczywiście "cały tatą" i "trzecie pokolenie będzie w klubie" bo i teść i mąż należą. A potem ok 17 teściowa wracała z bazaru i zakupów to wzięła ich po drodze bo miała fotelik arturowy. Także mam nadzieję że Artur ładnie przespi noc i nie wstanie o 5.40
Ps. Zeby na górze już prawie wyszły! Myślę że to kwestia 1-2 dni.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Artur z tatusiem jak wyszli z domu o 11 to o 19 jechałam po nich do teściowej. Po drodze pojechali pociągiem skm do teścia (po rozwodzie są) potem do klubu motocyklowego spacerkiem z 3 km. Tam Artur był na ognisku i oczywiście "cały tatą" i "trzecie pokolenie będzie w klubie" bo i teść i mąż należą. A potem ok 17 teściowa wracała z bazaru i zakupów to wzięła ich po drodze bo miała fotelik arturowy. Także mam nadzieję że Artur ładnie przespi noc i nie wstanie o 5.40
Ps. Zeby na górze już prawie wyszły! Myślę że to kwestia 1-2 dni.
Emol wooow to wiecej wrażeń niz ja dzis miałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Monti a uwazasz, ze ten wzrost tez boli? Mzoe głupie pytanie, ale po dolnych zębach Kuby widziałam ze po przebiciu to juz luz.jesli chodzi k górne to wybiła sie dwójka i teraz czekam ja jedynkę, bo ja widac.
Ale znowu sie na maksa ślini, wiec nie wiem czy jeszcze jakis nie jest w natarciu
Ja die alkoholizują sama, bo maz na diecie [emoji23]
Ewella a jak podajesz ta bule/kanapkę? Tzn na jak duże kawałki?
Ja z tym jestem w tyle...
Kuba łapczywie odgryza duże kawałki i potwm sie nimi dławi :/ tak jak dzis z jabłkiem. Chce łykać, nie probuje gryźć.
Macie jakies rady?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monti a uwazasz, ze ten wzrost tez boli? Mzoe głupie pytanie, ale po dolnych zębach Kuby widziałam ze po przebiciu to juz luz.jesli chodzi k górne to wybiła sie dwójka i teraz czekam ja jedynkę, bo ja widac.
Ale znowu sie na maksa ślini, wiec nie wiem czy jeszcze jakis nie jest w natarciu
Ja die alkoholizują sama, bo maz na diecie [emoji23]
Ewella a jak podajesz ta bule/kanapkę? Tzn na jak duże kawałki?
Ja z tym jestem w tyle...
Kuba łapczywie odgryza duże kawałki i potwm sie nimi dławi :/ tak jak dzis z jabłkiem. Chce łykać, nie probuje gryźć.
Macie jakies rady?
Monti
Ola no moją małą boli właśnie. Też mnie to zdziwiło, ale miałam już parę razy taką sytuację że mocno płakała po przebiciu zęba, a po podaniu camilii w ciagu 2 minut sie uspokajała. Każdy bobas inny więc na pewno nie jest to reguła [emoji5]
No tak. Kazdy ząb tez innaczej
Mnie poki co cieszy, ze nie ma przy tym goraczki. Chociaz tyle.
Ostatnio jak je mleko, to chwile po na malsa mu sie przelewa w brzuchu.
Zaczal tez robic smieszne miny- marszczy nos [emoji23] to takie zabawne :d
Mnie poki co cieszy, ze nie ma przy tym goraczki. Chociaz tyle.
Ostatnio jak je mleko, to chwile po na malsa mu sie przelewa w brzuchu.
Zaczal tez robic smieszne miny- marszczy nos [emoji23] to takie zabawne :d
Ola, mojego bolą nawet te przebite. Górne jedynki już tak w połowie są, a on dalej nocami przeżywa. Dolne to było nic w porównaniu z górnym.. bardzo cierpi. I też się okropnie ślini i pakuje rączki do buzi
A co do dużych kawałków, to musi się nauczyć. Np jak mojemu dawałam banana i na poczatku mu trzymam, a on gryzł. Ja kontroluję wielkość gryzów, i potem po którymś tam razie sam zaczął kumać jak gryźć żeby nie musieć wypluwać
Emol, jaki fajny dzień z tatą! Moi kiedyś poszli razem na spacer na aż godzinę!! To był wyczyn [emoji14]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do dużych kawałków, to musi się nauczyć. Np jak mojemu dawałam banana i na poczatku mu trzymam, a on gryzł. Ja kontroluję wielkość gryzów, i potem po którymś tam razie sam zaczął kumać jak gryźć żeby nie musieć wypluwać
Emol, jaki fajny dzień z tatą! Moi kiedyś poszli razem na spacer na aż godzinę!! To był wyczyn [emoji14]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emol
Linoone mąż ma darmową komunikację, Artur również to teraz jak będzie ciepło będą korzystać. Zastanawiam się czy kupić na rower takie siedzisko dla dziecka. Mąż ma prostą ramę więc można takie co przed kierownicą się montuje to razem by jeździli.