reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab ojej co tam się u Was porobiło? ?

Pumelova zdrówka, oby się nie rozwinęło

Madzik tez mam dość tej rozlozonej suszarki, jeszcze na dodatek Miki zawzięcie przy niej staje

Wczoraj Miki skończył 9 miesięcy , a od pierwszego dnia wiosny, czyli też urodzin męża pięknie siada. Jest tym zachwycony i robi to co chwilę. Mój kochany cudak [emoji7][emoji7] tylko śpi nadal w nocy kiepsko, po nocnym karmieniu tłucze się w łóżeczku godzinę jak nie dłużej. Może już czas na pożegnanie się z cycem nocnym, bo źle mu się śpi jak jest najedxony [emoji848]

Maziajka spóźnione buziaczki dla naszej kochanej bliźniaczki z 22 [emoji8][emoji7]

Chybra dzięki za namiary, obadam te spodnie, bo ja zaliczam właśnie depreche przez ten mój brzuchol [emoji21]

OlaW ja mimo smarowania dziąseł nie widzę nigdy efektów, jak jestem pewna że ząb podaje nurofen na noc.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha u mnie również suszarka stoi. Raz Artur po ja przesunął ale prawie na niego spadła. A że ten już wszędzie chodzi to nie mam jak i gdzie mu ja schować. Gratuluję siadu!

Ola w my smarujemy dentinox em ale jak wiem że idą zęby to podaje parafetamol panadol. Jest on od 3 miesiąca życia.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Aga_k_m masz rację:) Emol to dobra żona:) Emol ja mojej mierzyłam temp elektronicznym w odbycie ale już mnie to męczył o i zamówiłam termometr na podczerwień.Ma przyjść na dniach.U nas narazie z zębami spokój.Odkąd wyszły te dwa to nic jej nie jest, nawet nie trzyma rąk w buzi a robiła to non stop od 2m. Katar ma okropny, aż z krwią poszło jak jej dzisiaj odciągałam.

Monti ja też będę musiała pomyśleć nad jakimś pokrowcem na wózek.Jak lecialam do pl i z, nie oddali mi wózka przy samolocie.Musiałam drałować z walizką i dzieckiem na rękach na taśmę, myślałam że wyzione ducha.

Misia byłam kilka razy w Egipcie i raz na Cyprze.Jeśli chodzi o hotele to lepsze w Egipcie ale jedzenie znakomite na Cyprze.Ale Egipt dla mnie wygrywa, jakoś bardzo dobrze się tam czułam.

Madzik ja raz byłam z katarem i lekarza bo trwał już miesiąc i bałam się żeby jej nie zeszło na oskrzela.Na szczęście było czysto.Lekarz powiedział że na przełomie jesieni i zimy może mieć non stop katar, że to po prostu wirus, który sam musi przejść.Dopóki mi nie kaszle albo ciężko oddycha, jest żywa i radosna to nie idę.Ile średnia ma lat?

Monti ja kiedyś od ex dostałam mopa....taki miał być niby extra prezent, cały dzień do mnie wydzwaniał, że mi coś kupił i będę zadowolona.Jak wróciłam do domu to nie ukrywałam rozczarowania...

Pumelova jeszcze by się w tej pralce przydała prasowalnica[emoji16]
I ja też czytałam o SI i też to mam[emoji3]

Ola coś Ty nawyrabiała, że Cię babcia wydziedziczyła???Chyba musisz być z tych niesłuchanych heh.Doczytałam...to babcia z tych niegrzecznych ehh .Wiesz, rozumiem że chcesz zadośćuczynienia.Jak człowiek nie dostaje miłości od bliskiej osoby to chce czegoś innego.Przerabiałam to i nie miałam żadnych wyrzutów sumienia.Ola, ja ostatnio kupiłam takie granulki, które wsypuję się dziecku do buzi, mojej przynosiło to natychmiastową ulgę.Może popytaj w aptece.A jak nie będzie to mogę tu kupić i wysłać:)Dentinox też mam i też jest ok.

Emol gratuluję:)

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, Maziajka - wszystkiego najlepszego dla Mikiego i Jagodzi [emoji8][emoji8]

Karuzela - najlepszosci dla Kubusia [emoji8]

Kasiu - no to ufff, oby do kolejnych zebow [emoji6] . A na ktorej czesci Cypru bylas? Ja na polnocnym (tureckim), i ta czesc zwiedzilismy autkiem. Natomiast poludniowy (grecki) zwiedzilismy tylko czesciowo lokalnymi srodkami podrozy.

Emol - gratulacje!

Edit.
Aaaa - ja jeszcze przy zabkach korzystam z czopkow viburcol, no i w ciezkich momentach nurofen idzie w ruch.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Emol super :) gratulacje :)

Ola mój też ma takie nocne akcje, wczoraj pytałam lekarza i mówi że to zeby. Ja też czasem daje paracetamol ale tylko na noc.

Aha super że siadacie :)

Aga to był tylko jeden raz jak wszedł na szczęście ;) może przez gorączkę się nie pcha

U nas gorączka doba trzecia, wczoraj i w nocy wracało po 4 h do 39.5 :( mam nadzieję że to ta trzydniówka bo mi się nie chce jutro jeździć na opiekę nocna

Kasia o matko! Aż z krwią! Bidulka :( na pewno to ja boli. Ale musi jakoś oddychać. Ja jak miałam z 10-11 lat to nie było tygodnia aby mi krew z nosa nie lecia, wystarczyło ze kichnelam. Słabe naczynka. Może u was jest tak samo. Prezent mop? Oookkkk... też byłabym rozczarowana.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ejjj ten mop nie jest taki zly [emoji23]. Moj chlop uwielbia nasz obrotowy [emoji23].

Abed - kurcze... Wysoka temp [emoji853]. Kalina tydzien czasu miala taka po 38... Ale kurcze u Was juz pod 40 dochodzi. Jak zbijasz to na ile to pomaga?

Kasia - granulki? podaj nazwe

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia zdrowka

Aga właśnie pomaga na jakieś 4 godziny a jak spada to jest w okolicach 38 :( oby to była trzydniówka bo jutro się skonczy

Do góry