reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith tak zobacze jeszcze jakie siostra bedzie miec wrazaenia bo ma tam rodzic niebawem .A co do zmywarki ja jakos nie potrzebuje potem tych talerzy tyle trzeba miec kubkow a ja mam malutka kuchnie i nie ma gdzie tego wsadzic.

Morela wiesz dziewczynki to jeszcze spoko ubierzesz rajtuzki , leginsy , sukienki a chlopcu maskra...kazde gacie na gumke:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
Arrow nie czytaj neta za duzo Bo mozna sie niezle przestraszyc a masz byc pozytywnie nastawiona bedzie dobrze ! Trzymamy kciuki ! :*

Co do seriali to super jest Wentworth niedawno skonczylam ogladac a teraz pakt 2 sezon :)
Ja tez teraz trafilam na super lekarza jest u mnie w Tychach w szpitalu I w katowicach I chyba wybiore katowice

Arrow nie czytaj internetu, każdy przypadek jest inny ;)
Idź do lekarza i porozmawiaj z nim ;)

A ja jeszcze o świętach nie myślę. To będą pierwsze święta w naszym domu z mężem i przeraża mnie ilość dekoracji do kupienia ;p
Choinki i bombki ;D
Ale postanowiłam, że zajmę się tym po następnej wizycie u ginekologa :)

Lilith, pogubilam się...przepraszam...
Nie wiem dlaczego, ale myślałam, że po Dexterku byłaś jeszcze raz w ciąży...
Ponad 2,5 roku nie pisania robi swoje... Przepraszam....

Ja czuję się ok. W czwartek i piątek brzuch mnie bolał, ale przeszło. Nie ukrywam, że się wystraszyłam. Doktorek też powiedział, że jak będzie mocniej bolał, to mam przyjechać na IP, na szczęście nie ma takiej potrzeby :-)
Poza tym piersi bolą i mam zmienne nastroje w ciągu chwili, także dobry objaw :-D
Nie ukrywam, że strach jest po wszystkich przejściach... Dodatkowo mam bardzo cienką bliznę po cięciach, ale mój lekarz powiedział, że jeżeli nie dopuscimy do skurczy, to będzie ok. Oby tylko Ktosiek nie umiejscowil się na bliznie, bo wtedy nie będzie ciekawie mimo, że już trochę nie jest...
Chociaż powiem szczerze, że mimo wszystko jestem spokojna... Czuję, że będzie wszystko dobrze :-)

Lilith, Maziajka - podziwiam Waszą dzisiejszą aktywność. A jeszcze przygotowanie do świąt - to już w ogóle. Dla mnie to temat jeszcze meeeega odległy.

Ja dzisiaj cały dzień przelezalam, i nie należało to do przyjemności. Nie wiem... Może za późno podniosłam się z łóżka, albo objawy mi się zaostrzaja, albo coś mnie bierze... Nie mam na nic siły. Głowa mi dzisiaj tak ciąży i napierdziela, ze az boję się pomyśleć o jutrzejszym dniu (poranek i praca). Ściskalam się z kibelkiem kilka razy (nie byłam w stanie kurczaka przygotować do rosołu - czyli sprawdzić go i umyc, bo dostałam mega torsji, zjedzenie twarozku do teraz mnie czyści), mam swiatlowstret i stan migrenowy - a jedyne co wzięłam to 1 apap, który "g" pomaga.

Seriale, filmy czy książke szlag trafił. Piękna niedziela - nie ma co...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga oby jutro było lepiej ;)
Mnie na szczęście jeszcze nie odrzuca od niczego... za to zaparcia mnie męczą i straszny ból krzyża.

A co ciekawego czytacie ?
Bo ja właśnie skończyłam serie Tess Geringstern.

Do góry