reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia831 u nas kupy żółte ale z takimi grudkami, wyglądają jak serek wiejski. Współczuję problemów ze snem u malutkiej :( Nie wiem skąd te nagłe zmiany w zachowaniu u tych naszych brzdacow ale miejmy nadzieję że wszystko się unormuje jak najszybciej.
Wydaje mi się że biodra już zostaną, mam ten sam problem niestety o_O Jeśli chodzi o piersi to w ciąży miałam bardzo duże ale nie przełożyło to się na ilość pokarmu, teraz mam takie flaki że szkoda gadać :sad:

Spokojnej nocki życzę

reklama
Panienka k mój też lubi spać. 21-7.15, potem 9-10 potem 12-i tu różnie bo jesteśmy na spacerze i ostatnio mi na nim zasypia :) i jeśli śpi na spacerze to ok 17znowu drzemka, a jak nie to ok 15. Potem ok 19 na 15 min(nie zawsze) i na 21 spanie nocne.
Oczywiście my bez nocnego karmienia, wytrzymuje tyle godzin

Judoth ale emocje! Masakra.

Sunday news[emoji320]
Mąż nie ma złamanej ręki [emoji106]
Bliźniaki się wlasnie rodzą, 28 tc skonczone, trzymajcie kciuki![emoji110]

Ola W to dobrze że Twój też pokazuje język:D Agatka tak robi rzadko, ale nie chce schizowac..;)

Mmag18 to duży babelek Ci się urodzil[emoji173]
A skąd jesteś?
Moja uczyła się mówić B i teraz zostało jej że pompuje policzka i pluje przy tym B:D
Myślę że daleko będzie plula przy jedzeniu[emoji23]

Muszę spadac, potem skończę pisać!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też wypina język:p Na szczęście przy jedzeniu nie pluje, ewentualnie jak mu nie smakuje to wypycha to językiem:D
Pumoleva dobrze ze to nie złamanie bo dopiero byś się Agatke sama nadzwigala;)
Emol to z Ciebie kruszyna:-D
Ja niestety wchodzę we wszystko i przez to nie mam motywacji do zrobienia porządnej segregacji w ubraniach :mad:
U Nas noc marna i mam nadzieję że to tylko efekt szczepienia i minie:oops:

Joldzi chyba byłam. Kilka kg mam więcej. Po ciąży biodra szersze, więc już nie taka szczupła.

Artur ubudzil się o 2.30 i pierwszy raz nie umiał zasnąć. Ja rano na uczelnię. I obudziłam męża niech się nim zajmuje. Podobno dopiero o 4 się położyli, nie płakał ale chyba bolą go dziąsła bo robił mu masaż dziąseł i zasnął.

Hej
U nas znów histeria między 23 a 24...wprawdzie tylko godzina ale nawet mojemu R już ręce opadły-temu,który daje mi.złote rady jak się uspokoić:/ ale od północy do 8 już było ok.Mamy wrażenie że potrzebuje więcej mleczka tzn więcej razy.Przyzwyczaiłam się że wytrzymywala w nocy z 6 gdz bez mleka a teraz chyba wybudza się wcześniej bo jest głodna.Mam nadzieję że to właśnie to...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dobrze że ręka nie złamana :) kciuki za koleżankę ! :**

Ja na szczęście mieszcze się we wszystko sprzed ciąży :)

Liluli też lubię sama robić burgery. Wczoraj objadlam się shusi mąż robił było pyszne ! :D
A ja właśnie piekę sernik, później goście :)

Pumelova kciuki mocno zaciśnięte :)

Emol gdzie byłaś, jak taki rozmiar nosić to chudzina jesteś w dalszym ciągu.

Kasia u mnie też przydało, by się wymienić garderobę. Jest kilka rzeczy, w które już nie wchodzę, bo przed ciążą były dopasowane. W sumie nie pamiętam kiedy ostatnio sobie coś kupiłam, wolę na Małą wydać pieniądze. Chyba mojego muszę wyciągnąć na zakupy, niech płaci, w końcu barbórkę dostał to może mnie porozpieszczać :p

Ja już Kasia miałam kilka razy tak, że dzwoniłam do mojego, że już nie daję rady. Ryczałam mu do telefonu. W sumie tak patrząc to chyba nie Mała tylko ja miałam gorszy dzień. Ale rozumiem Cię doskonale.

Udało nam się wczoraj spędzić miło wieczór, filmik, winko i relaksik. Mała tylko popłakiwała przez sen, co jakiś czas. Śmiałam się, że nie chce mieć braciszka ;p Ech, nie pamiętam, kiedy ostatnio tak było. Oby częściej :D

Chybra czyli wódka jednak pomaga :D

My też na Bebilonie i zielone kupy są. Szczerze to już się przyzwyczaiłam i nie zwracam na to większej uwagi.

Paninka ja wiem, że 20 to wcale nie tak wcześnie, ale jak czytam, że u niektórych dzieciaczki chodzą spać o 22-24 to stwierdzam, że to wcześnie. Ale cieszę się bardzo, bo przynajmniej coś można wieczorem jeszcze porobić.

reklama
Mmag18 uwielbiamMc Donald,ale rzadko jezdzimy bo ja jak dziecko wszystko bym zjadla [emoji23][emoji23]
Kebaby mi jakos nie podchodza [emoji5]

Ja sie mieszcze we wszystko sprzed ciazy,ale polowe prawie swoich rzeczy spakowalam i oddalam do pobliskiego domu dziecka.

Jenny84 prosze przepis [emoji6]
1512303808-e377872098674d61-aaaaaa.jpeg

Ola W. Haha pakujemy sie i przeprowadzamy do Ciebie [emoji5]
Ja gotuje Ty zmywasz [emoji23][emoji23]

Pumelova super ze to nie zlamanie.
Kciuki za kolezanke i Maluchy [emoji110][emoji110]

Ewella ja jakos nie moge sie przekonac zeby sprobowac chociaz sushi i przez to twierdze ze nie lubie [emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry