agniesiam86
Fanka BB :)
Wczoraj nie miałam jak Was po czytać, bo z babcią u kardiologa byłam, później zakupy spożywcze i tak jakoś dzień mi zleciał. Wieczorem Lidka mi się rozbudziła i do 22 szalała. Wiem, że w porównaniu do innych to jest wcześnie, ale ona normalnie o 20 idzie spać.
Pumelova ja o 16:40 urodziłam w Rudzie Śląskiej. A Ty w jakim szpitalu? Daje teraz małej to z bebilonu do zagęszczania, trochę pomaga, ale nie zlikwidował problemu. Zobaczymy co mi powie pediatra jak pójdziemy na szczepienie.
Chybra jak wódka to z pieprzem, rozgrzewa żołądek i ponoć pomaga.
Mmag18 witam na forum.
Aniek coś w tym jest, że córusie tatusiowe a synusie mamusi. Widzę to po swojej, niby dziecko w tym wieku jeszcze nie ma preferencji, ale moja ewidentnie za tatusiem jest.
Abed ale córcie masz dzielną, że zostaje na całą noc w przedszkolu bez mamy.
My już bez światła śpimy 3 miesiące.
Mała się obudziła, więc odpiszę jak doczytam resztę.
Pumelova ja o 16:40 urodziłam w Rudzie Śląskiej. A Ty w jakim szpitalu? Daje teraz małej to z bebilonu do zagęszczania, trochę pomaga, ale nie zlikwidował problemu. Zobaczymy co mi powie pediatra jak pójdziemy na szczepienie.
Chybra jak wódka to z pieprzem, rozgrzewa żołądek i ponoć pomaga.
Mmag18 witam na forum.
Aniek coś w tym jest, że córusie tatusiowe a synusie mamusi. Widzę to po swojej, niby dziecko w tym wieku jeszcze nie ma preferencji, ale moja ewidentnie za tatusiem jest.
Abed ale córcie masz dzielną, że zostaje na całą noc w przedszkolu bez mamy.
My już bez światła śpimy 3 miesiące.
Mała się obudziła, więc odpiszę jak doczytam resztę.