reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga a co ja wypisywałam na początku ciąży? Na prawdę nie pamiętam:-D Serio wydaje mi się jakby to było bardzo dawno. Ale szczerze mówiąc oboje z moim uważamy, że dzięki dzieciom nam się życie poprawiło.
A Woodstock, super, że planujesz jechać! Ale mój raczej nie będzie chciał jechać z dziećmi, nie ukrywam, że namawiam go od jakiegoś czasu:laugh2: Póki co cieszę się, że w czerwcu nad morze się zgodził jechać:-D

Agniesia ja wzięłam ze sobą na rehab kartę ciąży i książeczkę L, wypytywały mnie o wszystko zw z ciążą i porodem, aż mnie zdziwiły, ale dzięki temu czułam , że wiedzą co robią:blink: Boże jak przykro z tymi rodzicami:no2:

Film świetny! Genialna muzyka, obsada i zwroty akcji! No dawno się tak nie uśmiałam:laugh2:

Przez cały film i tak myślałam o dzieciach heh, ale się uspokoiłam gdy po filmie zadzw do mamy i pow, że wszystko ok i ze dzieci kochane i grzeczne, kamień z serca:-D Dziadek też przeżył. A tak w ogóle wygrał dziś3500 zł w Lotka, nieźle nie?

Jesteśmy w domku już pokąpieli, w kominku się pali. Rano jadę z L na rehab, a później raczej dom, bo będzie zimno. Dobrze, że śr wolna.

reklama
Dziewczyny wrocilam wlasnie piekarni, mam niedaleko siebie I zawsze wieczorkiem mamy cieply chlebek. Ale to nie o to chodzi, ja wychodze, a snieg na szybach auta. Czyzby to juz miala byc zapowiedz zimy?
Misia ja to najchetniej juz bym ubrala choinke
Chybra a film sie podobal? Czu nie moglas sie na nim skupic? Ja to w lotka najwiecej to 18 zl wygralam;)

Chybra - ja Twój początek to tak właśnie słabo z wiarą w siebie wspominam (z racji małego K, i wspomnień porodowych) [emoji6]. A teraz taka fajna, mega aktywna mamuśka, i te Twoje opisy dot. Dzidzioli [emoji173]. Potrzebna mi jest ta Twoja dawka humoru, która nam darujesz odnośnie "czorcikow", ("smrodkow", itd) i ogarnięcia chatki [emoji4].

Misia - o tak święta w powiększonym gronie [emoji173]. U nas odkąd się Dziewczyny pojawiły w rodzinie (Jaga, bratanica M i moja siostrzenica) są najlepsze od czasów jak sama byłam dzieckiem [emoji4]

Katja - zdrówka dla dzieci [emoji8]. A odpoczynek z BB bywa mega energetyzujacy, inspirujący i pomocny, także.. Zapraszamy jak tylko będziesz miała siły i ochotę, a My Cie pokrzepimy [emoji5]

Ostatnia edycja:
Agniesiam tak myślałam że ma rodzeństwo i jest faworyzowane. Przykre ze nie potrafią się postawić w czyjejś sytuacji. Czasami lepiej ograniczyć kontakty, wychodzi to na zdrowie.

Katja witaj! A ciebie nic nie bierze? Mam nadzieję że ruszycie ze szczepionkami. Zdrówka zyczymy!

Misia a podpisywalas umowę z takim Kuba(ma rękawy wytatuowane) ? Właśnie się zastanawiam czy iść do promy tak jak kiedyś czy do mcfitu. Te promocje mnie kuszą, ale promenade znam jak własną kieszeń, z pracownikami na ty, nawet z kilkoma stałymi bywylcami. Chyba napiszę do Kuby co może mi zaproponować, jak słaba zniżkę to pójdę do konkurencji. A powiedz mi bralas godziny z trenerem? Np Damianem?

Chybra o jejciu jak fajnie że wygrał :) czyli 5 strzelił? Ja najwięcej wygrałam 24 zł - z lotka dostanego w kopercie na ślub zamiast kwiatka.

A my kupiliśmy dziś małej dwie sukienki i rajstopki bo mieliśmy kartę podarunkowa do nexta,no i jeszcze kupiłam jej kurtkę na polskie mrozy hehe
Z rodzicami różnie bywa,niestety potrafią ranić jak nikt...
Emol tak mi się nasunęło że ja też bym nie zostawiła małej z mamą mojego R bo by dostała Nutelle hehe
Chybra ty używasz butelek TT z tego co pamiętam? Chodzi mi o to czy u ciebie smoczki mają takie dziurki po bokach odpowietrzniki?bo u mnie są i mała dobrze ssie ale wczoraj kupiłam nowe,które nie mają tych dziurek i ta brodawka wchodzi do środka jak je.Nie zauważyłam przy kupnie,nawet nie pomyślałam że może tej dziurki nie być i nie wiem czy to jakaś wada?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Emol podpisywałam umowę na glebockiej bo zadzwonił do mnie miły gostek, jeszcze mi jakąś zniżkę załatwił, z obsługą w promenadzie z przed zmiany mam średnie odczucia. Trenera nie miałam bo chodzę z mężem, ale ogólnie nie przepadam za obsługa pura. W Energy gdzie chodziłam dawno temu wszyscy byli super od slicznotek na recepcji po trenerów. Teraz chociaż jakoś milej się wchodzi bo na wejściu jakieś mile twarze. W mcfit masz dużo ludzi bardzo, szczególnie wieczorami co za tym idzie nie za czysto. Moja kuzynka tam chodzi, ale przez te tłumy to na 8 rano. Dostaje czasem jakiegoś SMS że mogę kogoś przyprowadzic na takich samych warunkach.
Chybra super niech gra dalej. Mój tata kiedyś strzelił piątkę i szczęśliwy numerek w jednym tygodniu. Niech dobra passa trwa.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest! Udało się!
Nie wiem kiedy wszystko nadrobię, ale się postaram. Z brzusiem Majci raz lepiej, a raz gorzej, nie wiem dlaczego? Raz kupka zwarta, a raz spieniona ,zielona woda i strasznie śmierdzące. Mam wrażenie że tej mojej kluseczce brzusiu zmalał od tych kupek.
W piątek była koleżanka na kawę. Byłam też na zakupy bieliźniane i wróciłam z dwiema bluzami dla Miśka i dwowa polarami dla Majci. W sobotę kupiliśmy nową lodówko- zamrażarkę, odsprzątałam się, pogotowałam do zamrażarki i zrobiłam paznokcie. Dziś też byliśmy na zakupy, bo mąż buty potrzebował, ja pobiegałam i znów pierdoły dla maluchów pokupowałam. Muszę jakiś dobry biustonosz sobie kupić.

Izafab u większości takie marudzenie i kłopoty ze snem, tak że piątka. Czas szybko leci, nie długo im przejdzie. Zaczną wychodzić ząbki:-D

Chybra fajny ośrodek. Dobrze że się zdecydowaliście pójść prywatnie i jesteście zadowoleni.

Ewella zazdroszczę sauny. Fajnie że teściowa stara się być pomocna.

Aga-km ja sama nie robię kopy tylko babcia męża robi superowe na biszkopcie,albo płycie kokosowej. Wpisz kopa śląska i coś wyskoczy.
Jak twoje dziewczynki? Jak Ci idzie przeprowadzka?

Misia Twóaj Grzesio grzeczniutki i pazurki pozwoli mamusi zrobić i spa....

Paninka jak się udały chrzciny?

Kasia piątka z bólem pleców i właśnie najbardziej bolą w nocy. Moja gwiazda nie lubi też na brzuszku, ale w chuście bardzo lubi. Dacie radę, to nie aż tak długo.

Emol fajnie że udało się ze znajomymi posiedzieć. Jak po spotkaniu Warszawskim? Chyba że juź napisałaś to doczytam.

Pumelova gratulacje dla kumpeli.
Szkoda że chustę sprzedałaś. My musimy z bawełnianej na tkaną już chyba przeskoczyć.
Może ja też powinnam do kropelek wrócić? Podawałam tylko dwa razy na noc pedicetamol.
Jak ty tą Agacię w ten rożek upychasz? Maja była ze2-3 razy po 10min.w rożku

Ze sprzedażą na OLX też kiepsko. Wózek mieliśmy wystawiony za 250zł.w idealnym stanie. Innie takie same po 500-700 i tak nie umieliśmy go długo sprzedać.

Oczy mi się zamykają. Dobranoc mamusie i bąbelki.
Cdn.

Do góry