Agniesia na pewno
mysle, ze to proste przy 2 dziecku [emoji23] mi fizjo powiedziała „pani jest za delikatna. Ja bym go mocniej złapała”. I rozminęłaby z koleżanka i miała dokładnie to samo... zreszta sama po sobie widze, ze teraz jak juz lepiej trzyma głowę to ja sie czuje pewniej i manewruje nim mniej delikatnie niz dotychczas [emoji23]
Ewella- dzięki! :*
Pumelova masz przepis na marchewkowe, ktore zawsze wychodzi?
chetnie przytule [emoji23]
Co do pomocy i opieki mam mam tak samo Pumelova. Ostatnio moja teściowa zadzwoniła z pyt czy chce isc na grób do taty, bo ona moze zostac z Kuba. Myslalam, ze jej parsknę śmiechem do słuchawki [emoji23] zacznijmy od tego, ze jesli w ogole chciałabym któregoś pięknego dnia zostawić z kimś Kubę go raczej zeby isc na imprezę, a nie cmentarz [emoji23]
Aga-masz racje
z tym chyba było u mnie najtrudniej. Ale potem uświadomiłam sobie, ze mogło mnie tu nie byc teraz. Sa pewne rzeczy, których sobie nie wybaczę (odtatnio tez chyba lekarzom, chociaz jestem im mega wdzięczna, ale wydaje mi sie, ze troche za bardzo przyspieszali), ale to bede sobie przepracowywać ma spokojnie. Sama, a nie jak mały jest obok. On potrzebuje radosnej mamy, ktora w niego wierzy, a nie doszukuje sie kolejnych nieprawidłowości. Ale nie oszukujmy sie- lekarze tez mnie niezłe nastraszyli ta asymetria nie mowiac, ze ona moze byc fizjologiczna...
Ja tez jestem za blw, ale najpierw musze zagłębić sie w temat
No i tez jednak zaczne od papek, bo wydaje mi sie ryzykowne przejście. Płynnej konsystencji na twardsza od razu. Tzn ja die bede troche stresować pewnie. Zobaczymy
Agniesia ja brałam
Cała dokumentacje. Ale moj neurolog koniwal
nastepnego mam 2 listopada. Ale uwazam, ze trzeba wszystko wziac i mowic.
Dobry neurolog (zreszta nie tylko neurolog) powinien przejrzeć karte wypisowa dziecka, zapytac o przebieg ciazy i porodu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom