reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie z wietrznego Krakowa:)
Pojechalam pod lidla, otwarcie za 5 minut, a ja jestem jedyna, no nie wierze hehe;)

Nie pisalam troszke bo czasu brak, starsza cora przyniosla z pkola jelitowke i ogarnialam dwie, separujac mlodsza od starszej jeszcze, na szczescie nie zlapala:) starsza dzis juz do pkola, takze ufff:)
Jakby co, to dzis sa ciuszki dla dzidzioli w lidlu i posciele;)

reklama
Misia napiszę do ciebie na priv. Porownam warunki jakie mi proponują. Bo jeśli nie masz nikogo co by chciał iść na siłownię to ja z chęcią bym skorzystała z takiego przywileju :)

Aniek bardzo dobrze po spotkaniu warszawskim :)

Pola widziałam w gazetce. Specjalnie nie idę bo mam w tym miesiącu wydatki, muszę pojechać do Ikea, siłownię, prezenty świąteczne. Już zamówiłam prezent Kubie - wkrętarka. Bo mówił że potrzebuje, lepiej teraz bo przed świętami ceny idą do góry. A Arturowi kupimy na święta fotelik samochodowy, wolę po prostu jakiś lepszy kupić na święta niż potem po świętach mieć mniejszy budżet.
Życzymy zdrowia, oby mała nie zarazila się.

Oczywiście po weekendzie mieszkanie wygląda okropnie. :/ nie ma co się oszukiwać aby facet umiał robić 50 rzeczy na raz :) przynajmniej wstawił pranie (chwilę przed moim przyjściem w sobotę). Wczoraj do domu trafiłam o 20 bo jeszcze na urodzinach byliśmy (mamy męża) 46. Artur już był marudny bo to pora jego kapania i spania już była (znaczy się była przed zmianą czasu) poszedł spać 21.10 wstał o 7 przez ta zmianę. A muszę przesunąć go znowu na kapanie 21. Spanie 22 bo mąż kapie.

Sterta prania do ogarnięcia, Artur śpi więc poogarnialam dzisiaj, odkurzylam. Jak Artur się obudzi to nakarmie, on się będzie bawił a ja obok będę składać ubrania :)

Hej:)
Dziewczyny musiałybyście powystawiać te wszystkie rzeczy na Ebay uk i Gumtree uk...tutaj pójdzie wszystko.Mój kolega mówi że nawet *****[emoji3].
Wstałyśmy o 7 ale młoda znów śpi-ona lubi tak 2 gdz po wstaniu.
A ja jem ciasto marchewkowe i popijam kawkę:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Pola zdrówka dla starszej a młodsza żeby się nie zarazila. Ja do Lidla może później pojadę chce tylko pościel do łóżeczka to może wszyscy tego nie potrzebują i będzie popołudniu ;) co kupiłaś ?

Emol widzę, że powoli prezenty świąteczne ogarniasz :) my też już kupiliśmy teściowej, mojej siostrze a resztę jeszcze myślę :) jaki fotelik kupiliscie ? Też zaczynam się rozglądać za nowym już.

Ja właśnie posprzatalam mieszkanie, zmywarka myje, a ja Ige usypiam.
Wczoraj miała ciężko zasnąć w domu do południa i już na wieczorne spanie zasnęła o 17 i wstała o 8 dzisiaj oczywiście z milionem pobudek po drodze na jedzenie :p
U nas dzisiaj dalej wieje więc siedzimy w domu, popołudniu mam masaż bo te plecy mnie bolą i przyjedzie mnie pan do domu pomasowac, później zakupy bo środa wolna a ludzie jutro będą szaleć w sklepach ;)

Wczoraj pisalyscie o pomocy rodziców, teściów.. naprawdę się cieszę, że ich mam chociaż czasami wkurzaja ;) ale bym nie dała rady bez pomocy.. Iga potrzebuje wiecznego zainteresowania bo sama umie się zająć ok.20min...w bujaku 10min ale trzeba pilnować bo skacze i albo razem się bawimy a jak się znudzi to chce na ręce o chodzić po mieszkaniu..

Za tydzień szczepienie chyba zrobię jej crp bo dalej tak czasami kaszle i nie wiem.

Miłego dnia dziewczyny

Ja uwielbiam święta, też zaczynam się rozglądać za prezentami. Kocham to [emoji4]

Jako, że my kilka razy dziennie spacerujemy w chuście, to dostałam od męża bluzę, tzw dla dwojga. Jest mega! Cieplutka, a młody ma własny kapturek. W sam raz na te wiatry. Teraz muszę męża naciągnąć jeszcze na taką kurtkę [emoji6]

Ola, dobre z tym cmentarzem. [emoji23]

Ja to nie idę do Lidla, bo znowu nakupuje i wydam miliony..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji5]

Kasia - uwielbiam nextowe ciuszki [emoji173]. Pochwal się sukieneczkami.
Zaskoczylas mnie z tymi smoczkami do butelek TT. Miałam przy Jadze różniaste i nie kojarzę dodatkowych dziurek poza tymi co ma mleko/woda /herbata czy kaszka lecieć.
Sprawdzę jeszcze jedną w domu (jak wstanę od Kaliny).

Aniek - u mnie finisz z przeprowadzka, teraz tylko wieczne ogarnianie [emoji23], i uzupełnianie ubytków, braków.
Biedna Majeczka z tym brzusiem i kupkami . Ząbki, jakaś alergia? Z tymi zakupami mam identyko [emoji1]. Jak nie dzieciom, to zachodze na agd /gary /szkło albo dekoratorskie gadżety [emoji1], jak sobie coś kupie to to jakiś mega przypadek albo promo w Rossmannie [emoji23].
A która kopa lepsza? Ta na biszkopcie?
Rozumiem, że wozio już sprzedany? [emoji6]

Pola - zdroweczka dla Dziewczynek [emoji8]. I co ciekawego zakupiłas w lidlu.
Próbowałam męża przed chwilą tam wysłać, ale zabiegany jest, więc jak ma mi tam wpaść i na odp..dol cokolwiek kupić, to dziękuję...po 17:00 pojadę sama.

Emol- przynajmniej wiesz mniej więcej co chcesz komuś kupić. U mnie totalna amba.. ale fakt, trzeba zacząć myśleć i oglądać, a nuż się coś ciekawego pokaże. Przed świętami będzie gorzej z decyzjami co komu [emoji6]

Ewella - zazdroszczę tej pomocy i fajnych relacji, bo gdyby kulaly, to za chiny byście z sobą nie wytrzymali [emoji6][emoji3]

Linoone - extra prezent!
Patrzę powoli za nosidełkiem, więc i mi taka bluza sie przyda - wrzucaj foto i linka [emoji3]

Aga hehe ale mi milo się zrobiło:-D

Emol tak 5 trafił, On w ogóle gra już od paru ładnych lat i zawsze mu się w sumie kupony zwracają, raz też1600 zł wygrał,a tak to często 50 lub 100 zł, niezły jest:laugh2:

Kasia tak mam butelki TT , są ich dwa rodzaje : ( Closer to Nature z dziurką dodatkową, których my używamy oraz Anti Colic bez dziurki, które jakoś moim dzieciom nie podeszły )

Byłam z L rano na rehanilitacji, znowu 1,5 h ufff aż ja się zmęczyłam, a L już był zmęczony jak ściera i padł na końcu już:-p W domu zjadł butlę i śpi. Ja poćw., obiad jest, słońce świeci, ale zimno jak cholera. No nic. Wieczorem może znowu gdzieś pójdę się przewietrzyć.
Pozdro!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry