Aniek42
Fanka BB :)
Byłyśmy w lidlu, ludzi nie było, chyba żyją wszystkimi świętymi. Kupiłam 2pary spodni, kapcioszki ,ciepłe rajstopki, termometr na podczerwień, dla siebie bluzkę i leginsy. popłynęłam....
Integral ja bym nie budziła, chyba że bardzo cię to męczy to podaj na śpiocha.
Ola u nas też jęki i stękanie, ale to ewidentnie ból brzuszka.
Pumelova pewnie mąż już wrócił, ale ja nie spałam, tylko czasu mało, a forum nie chciało żebym pisała i mnie wywalało. Trzeba było dzwonić na ploty
Jak by co , to ja też mam 2 rożki, oddam w dobre ręce
Aga doczytałam że już się przeprowadziłaś, super! Ja dalej jestem w lesie
Mój młody też jakiś ospały. jak możesz to poślij mi zdj.na priv tych tabsów.
Wiesz...tylko facet mógł nazwać to urlopem, bo ja chodzę jak zombie.
Jeju jaka malutka już duża, masz co nosić
Abed faktycznie trudna sytuacja z tymi odwiedzinami i przykre, ale nie będziesz przez to małego chowała. Ja też robię wszystko z moją słodziaczką na rączkach.
Dziękuję że pytasz. Dziewczynę operowali całą noc, o 5 rano ją wybudzali, a po południu już jej pomogli usiąść. Mega twarda i dzielna dziewczyna. Tyle lat czekała na operację, to teraz musi się wszystko udać.
Joldżi dokładnie moja mała jest aktywna wtedy kiedy ja w ciąży. Czyli cały czas. Masakra. Szkoda że nie spałam dzień i noc.
Katarzyna anastazja jak to twoja mała stoii???
Zawiozłam młodego, ogarniam w starym mieszkaniu(przerwa na zupę chińską) pojedziemy później po młodego i robota ze zwiezionymi rzeczami w domu. Nie kończąca się historia.. oj ja to się dopiero zagraciłam, ale ja to taki trochę chomik jestem i wszystkie moje rzeczy mi się podobają, no prawie wszystkie.
Cdn
Integral ja bym nie budziła, chyba że bardzo cię to męczy to podaj na śpiocha.
Ola u nas też jęki i stękanie, ale to ewidentnie ból brzuszka.
Pumelova pewnie mąż już wrócił, ale ja nie spałam, tylko czasu mało, a forum nie chciało żebym pisała i mnie wywalało. Trzeba było dzwonić na ploty
Jak by co , to ja też mam 2 rożki, oddam w dobre ręce
Aga doczytałam że już się przeprowadziłaś, super! Ja dalej jestem w lesie
Mój młody też jakiś ospały. jak możesz to poślij mi zdj.na priv tych tabsów.
Wiesz...tylko facet mógł nazwać to urlopem, bo ja chodzę jak zombie.
Jeju jaka malutka już duża, masz co nosić
Abed faktycznie trudna sytuacja z tymi odwiedzinami i przykre, ale nie będziesz przez to małego chowała. Ja też robię wszystko z moją słodziaczką na rączkach.
Dziękuję że pytasz. Dziewczynę operowali całą noc, o 5 rano ją wybudzali, a po południu już jej pomogli usiąść. Mega twarda i dzielna dziewczyna. Tyle lat czekała na operację, to teraz musi się wszystko udać.
Joldżi dokładnie moja mała jest aktywna wtedy kiedy ja w ciąży. Czyli cały czas. Masakra. Szkoda że nie spałam dzień i noc.
Katarzyna anastazja jak to twoja mała stoii???
Zawiozłam młodego, ogarniam w starym mieszkaniu(przerwa na zupę chińską) pojedziemy później po młodego i robota ze zwiezionymi rzeczami w domu. Nie kończąca się historia.. oj ja to się dopiero zagraciłam, ale ja to taki trochę chomik jestem i wszystkie moje rzeczy mi się podobają, no prawie wszystkie.
Cdn