reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim szkoda że nie wpadłam a to wcześniej żeby tak jak Ty na olx polować na ubrania do karmienia.

Linoone jak siadam na moim fotelu i mam na brzuchu rogal to jak podniósł bluzkę to tego brzucha nie widać;-) tylko w domu tak robię:D ale generalnie brzuszek mam lepszy niż przed ciąża więc mąż nie narzeka :D

Ewella to jest to że każdy dzień jest inny i nie wiadomo co przyniesie, nawet jak zacznie się dobrze to nie wiesz co będzie później:D auper że miałaś czas iść do kosmetyczki:-) że też o tym nie pomyślałam wczoraj jak mąż miał wolne. Czytalam że nam mamom jest trudniej uspokoić dziecko jeśli ono chce piersi bo czuje jak pachniemy mlekiem, stąd lepiej jak tata wstaje w nocy. Jeśli nie jest głodna to się chowam żeby nie czuła mnie przy uspokajaniu:D

Patuszka najada się na pewno:-) lubi sobie u Ciebie posiedzieć więc pewnie korzysta że może:-) u mamy najlepiej!

Paninka , przyszła mamusia , madowman, olisiaa L4 wam się kończy w przyszłym tyg to już urodzicie:D

Aniek szkoda że nie masz nikogo blisko. Może muzyczne sobie fajna puszczaj? Też mi pomaga. Ja kończę zapas zwykłych podpaski i będę jechac z wkładkami ale mam wrażenie że to się nigdy nie skończy:D haha współczuję chrapania, a mała przy tym dobrze śpi?;)

Chybra u mnie zlikwidowali New yorkera w galerii do której chodziłam:( też lubiłam!

Kasia831 gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173]

A u nas.. hm jesli wasze dzieci krzyczą to polecam rehabilitację metoda vojty- to jest dopiero wrzask. Ma szczęście trwa 160 sekund. Moja jest po tym tak wykończona że dobrze śpi przynajmniej bez marudzenia. Podobno można się do tego przyzwyczaić..

I dostałam pierwsza wypłatę 80% - jakie to przykre :-(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova, aaaa bo już myślałam że tak na dworze karmisz, z odsłoniętym brzuchem [emoji12]

Też uwielbiam new yorkera [emoji4]

Młody przespał mi 5h bez przerwy w nocy, a potem 15 min na cyca i pieluche i zasnął na 3h. Rano wstał znowu na cyca i znowu śpi. Jestem tak wyspana, że aż nie wiem co ze sobą zrobić [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu - gratulacje [emoji323] [emoji323] [emoji323]. Witaj Emilko - samych najlepszosci na Twej drodze życzę [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry