Paninka to ja na wsi, ale też wszystko mam pół km.do 1 km.od domu. Sklepy, ośrodek, nawet dworzec PKP. A mieszkamy w takiej bocznej uliczce, że cały dzień spokój, z 10 samochodów na dzień przejedzie.
Odpoczywaj jak jeszcze możesz
Paalinaa spirytus wydłuża czas odpadnięcia kikuta? Przecież spirytus wysusza.
Liluli ja nie mam sąsiadów aż tak blisko z każdej strony, a tam gdzie mam stoją pergole
Abed to dobrze że nie płakał przy tym podcinaniu, może to faktycznie nie boli???
Chybra, no dość wymówek! Dziś chcemy powitać Twoje maleństwo.
Misia od dziś chciałam kupić świetlika i pani w aptece mnie opieprzyła. Że takim maluszką nie wolno przemywać ani rumiankiem, ani świetlikiem(przemywam rumiankiem), bo te herbatki są mocno zanieczyszczone. Tylko sól fizjologiczna. Jutro muszę pójść do innej apteki i się nie przyznać że to dla dziecka
Pumelova wyczytałam dziś że takie drżenie nóżki czy rączki ma związek z siusianiem i nie jest groźne. Po takim drżeniu powinna być mokra pieluszka.
Maziajka najlepszego dla Jagódki!
Też chciałabym zatrzymać czas. Właśnie ten upływający czas
Aim nie żartuj że szybkie porody mają takie następstwa. Oby Ci to jednak samo wróciło.
U nas tak samo często wiszenie na cycu.
Kasia jest dokładnie tak jak piszesz. Te nasze emocje które są właśnie zakorzenione od dziecka ciężko jest w dorosłym wieku nakierować na właściwe tory. A najgorsze, że same powtarzamy nieświadomie te błędy co np.nasi rodzice w stosunku do nas.
Katja moja Maja też się pręży i złości na kupkę/bąki. I też kilka razy dziennie po karmieniu czkawka.
Inka może faktycznie Igorek już się szykuje do wyjścia?
Emol kurcze dzwoń do tej położnej koniecznie! Ciekawe co Ci podpowie?
Cdn.