reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella Grzesiowi też czyszczę bo ma gluty.
Katja u mnie się da uśpić bez cyca. Na razie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po przyjęciu, po ktg i usg leżę i już emocje opadły:blink: Jest tu dziś taki spokój, że szok. Gdy byłam2 lata temu i w styczniu tego roku nie było gdzie palca wcisnąć, a dziś nawet Pani się mnie zapytała którą salę chcę:-p To był dobry wybór aby przyjechać na weekend.
Za oknem leje i przez to jest fajnie chłodniej.
3 tyg temu niby Leoś ważył do 2800g, a dziś Pani mówi, że może nawet 3700g :shocked2: Ale podejrzewam, że ok 3500 g będzie miał, tak czuję. Moja dr ma jeszcze mnie wziąć na badanie i mam nadzieję, że dziś będzie też test oksytocynowy . Ona będzie do jutra rana więc fajnie.

Z tym płaczem i emocjami dziecka doskonale wiem o czym mówicie. Ja teraz podejrzewam, że duża część frustracji Kacpra wynikała z mojej depresji. Teraz już nabyłam dużo cierpliwości i nawet mądrości i mam nadzieję, że będę inaczej podchodzić do tego wszystkiego.

Pumelova z h spałam. Położna też dzisiaj do nas przychodzi po 16 oczywiście mała będzie jak aniołek :p szybka wizyta teściowej :D moja na szczęście wyjechała e góry ale w niedzielę już mają przyjść z rodziną z Niemiec :no:

Karuzela ja rano i wieczorem wlewam trochę soli fizjologicznej i frida bo miała dużo a położna robiła raz patyczkiem ale nic nie było.

Chybra powodzenia i może zdrzemnij się!:)

Karuzela też o tym słyszałam bo jest taka odmiana zoltaczki która polega na tym że w mleku mamy jest coś co powoduje wolniejszy rozpad bilrubiny. Dlatego z tym mm pewnie.
U mnie ten problem dziś co i Oli ale moja się nawet przytulona nie uspokaja. Tylko jak je to nie płacze

Ja nosek katarkiem do odkurzacza czyszcze super sprawa nic nie boli nikt nie płacze:-) bałam się tego jak cholera a to super działa i nie wysysa mózgu:D

Chybra udanego i szybkiego porodu!!
Wyśpij sie:D

My mamy dziś prawdziwa kolke - ktoś wie po jakim czasie zazwyczaj ten sab simplex dziala? Ciocia napisała że po 2 dniach gdzies. Dziś daje na zmianę sab i delicol bo jest masakra.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karuzela nos czyszczę kropelka soli fizjologicznej i frida. Też mi tylko furczalo, jak pociagnelam to glut wyleciał że hej.
Chybra powodzenia, będę trzymać kciuki i czekać na relacje.
Ola, Pumelova współczuję, u nas mniej hardkorowo ale też jest ciężko.
Pumelova zastanawiam się czemu nie kazała ci ciocia łączyć delicolu i simecticonu? To dwie zupełnie inne substancje. Ponoć właśnie trochę trwa zanim zadziała to drugie. Powodzenia.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry