reklama
Chybra
Fanka BB :)
Ja po przyjęciu, po ktg i usg leżę i już emocje opadły Jest tu dziś taki spokój, że szok. Gdy byłam2 lata temu i w styczniu tego roku nie było gdzie palca wcisnąć, a dziś nawet Pani się mnie zapytała którą salę chcę To był dobry wybór aby przyjechać na weekend.
Za oknem leje i przez to jest fajnie chłodniej.
3 tyg temu niby Leoś ważył do 2800g, a dziś Pani mówi, że może nawet 3700g Ale podejrzewam, że ok 3500 g będzie miał, tak czuję. Moja dr ma jeszcze mnie wziąć na badanie i mam nadzieję, że dziś będzie też test oksytocynowy . Ona będzie do jutra rana więc fajnie.
Z tym płaczem i emocjami dziecka doskonale wiem o czym mówicie. Ja teraz podejrzewam, że duża część frustracji Kacpra wynikała z mojej depresji. Teraz już nabyłam dużo cierpliwości i nawet mądrości i mam nadzieję, że będę inaczej podchodzić do tego wszystkiego.
Za oknem leje i przez to jest fajnie chłodniej.
3 tyg temu niby Leoś ważył do 2800g, a dziś Pani mówi, że może nawet 3700g Ale podejrzewam, że ok 3500 g będzie miał, tak czuję. Moja dr ma jeszcze mnie wziąć na badanie i mam nadzieję, że dziś będzie też test oksytocynowy . Ona będzie do jutra rana więc fajnie.
Z tym płaczem i emocjami dziecka doskonale wiem o czym mówicie. Ja teraz podejrzewam, że duża część frustracji Kacpra wynikała z mojej depresji. Teraz już nabyłam dużo cierpliwości i nawet mądrości i mam nadzieję, że będę inaczej podchodzić do tego wszystkiego.
ewella90
Pumelova z h spałam. Położna też dzisiaj do nas przychodzi po 16 oczywiście mała będzie jak aniołek szybka wizyta teściowej moja na szczęście wyjechała e góry ale w niedzielę już mają przyjść z rodziną z Niemiec
Karuzela ja rano i wieczorem wlewam trochę soli fizjologicznej i frida bo miała dużo a położna robiła raz patyczkiem ale nic nie było.
Chybra powodzenia i może zdrzemnij się!
Karuzela ja rano i wieczorem wlewam trochę soli fizjologicznej i frida bo miała dużo a położna robiła raz patyczkiem ale nic nie było.
Chybra powodzenia i może zdrzemnij się!
pumelova
Karuzela też o tym słyszałam bo jest taka odmiana zoltaczki która polega na tym że w mleku mamy jest coś co powoduje wolniejszy rozpad bilrubiny. Dlatego z tym mm pewnie.
U mnie ten problem dziś co i Oli ale moja się nawet przytulona nie uspokaja. Tylko jak je to nie płacze
Ja nosek katarkiem do odkurzacza czyszcze super sprawa nic nie boli nikt nie płacze:-) bałam się tego jak cholera a to super działa i nie wysysa mózgu
Chybra udanego i szybkiego porodu!!
Wyśpij sie
My mamy dziś prawdziwa kolke - ktoś wie po jakim czasie zazwyczaj ten sab simplex dziala? Ciocia napisała że po 2 dniach gdzies. Dziś daje na zmianę sab i delicol bo jest masakra.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ten problem dziś co i Oli ale moja się nawet przytulona nie uspokaja. Tylko jak je to nie płacze
Ja nosek katarkiem do odkurzacza czyszcze super sprawa nic nie boli nikt nie płacze:-) bałam się tego jak cholera a to super działa i nie wysysa mózgu
Chybra udanego i szybkiego porodu!!
Wyśpij sie
My mamy dziś prawdziwa kolke - ktoś wie po jakim czasie zazwyczaj ten sab simplex dziala? Ciocia napisała że po 2 dniach gdzies. Dziś daje na zmianę sab i delicol bo jest masakra.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Pumelova wspolczuje ale pocieszajcy jest fakt ze po 3 miesiacach to mija.A jak dieta dalej masz?
Chybra to wypoczywaj i jakis dobry obiad zjedz!
Paninka zaciskaj nogi do powrotu meza:-)
Az mi glupio pisac ze u nas wszystko super.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova wspolczuje ale pocieszajcy jest fakt ze po 3 miesiacach to mija.A jak dieta dalej masz?
Chybra to wypoczywaj i jakis dobry obiad zjedz!
Paninka zaciskaj nogi do powrotu meza:-)
Az mi glupio pisac ze u nas wszystko super.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karuzela nos czyszczę kropelka soli fizjologicznej i frida. Też mi tylko furczalo, jak pociagnelam to glut wyleciał że hej.
Chybra powodzenia, będę trzymać kciuki i czekać na relacje.
Ola, Pumelova współczuję, u nas mniej hardkorowo ale też jest ciężko.
Pumelova zastanawiam się czemu nie kazała ci ciocia łączyć delicolu i simecticonu? To dwie zupełnie inne substancje. Ponoć właśnie trochę trwa zanim zadziała to drugie. Powodzenia.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra powodzenia, będę trzymać kciuki i czekać na relacje.
Ola, Pumelova współczuję, u nas mniej hardkorowo ale też jest ciężko.
Pumelova zastanawiam się czemu nie kazała ci ciocia łączyć delicolu i simecticonu? To dwie zupełnie inne substancje. Ponoć właśnie trochę trwa zanim zadziała to drugie. Powodzenia.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom