reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea mi po 7 dniach też ciężko schodził, ale wyciągnęła. To jest jedna nitka i jak z jednej strony ciagniesz a z drugiej utniesz supelek to powinien wyjść. Ja mam zgrubienie z jednej strony tak z 3 cm. Położna kazała obserwować czy tam się cis nie zbiera, ale po prostu tak ujowo mnie zszyli. Nie powinno cię już boleć przy dotknieciu, ciągnąć w środku raczej.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tea ja jestem miesiac po i dopiero teraz nie mam zgrubienia wczesniej bylo takie odstajace i twarde..szwy mialam rozpuszczalne wiec nie pomoge.

Pumelova dobrze ze juz mozesz wiecej jesc .Mam nadzieje ze i do Was nadejda szybko lepsze dni.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Jemny gratuluje
Maziajka no wszystko idzie w dobra strone super :)
Tea ja mialam wzmozone napiecie z synem, ale bez neurologa sie obylo. Poczytaj o masazu santhala i stosuj, my masowalismy przede wszystkim dlonie stopy plecki.

Jenny gratulacje :)

Pumelova a powiedz mi podlaczasz to od rainbow? Czy masz inny jeszcze odkurzacz :D ja sama ciagne jest płacz ale już mała bardziej pozwala bo wie że jej to pomaga.
U nas charczenie jest, mam czyścić nos jak najczęściej(ale jak to robić jak ładnie śpi) kłaść na brzuchu I jeść Wit.c żeby dostawała witaminy jakieś żeby to w przeziębienie nie przeszło :(

To w takim razie chyba ten czarny szew mam wrosniety,jestem przerażona,położna za długo czekała z wyciagnieciem i teraz mi mówi że muszę iść do chirurga a on na siłę mi go wyciagnie,na pewno nie pójdę,strasznie boli mnie ta rana,nie dam sobie nawet dotknąć tej nitki bez znieczulenia[emoji22]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jenny gratuluję

Ja dorobilam się dreszczy i gorączki. ... masakra. Przewialo mnie dziś na 3 godzinnym spacerze. Doczytałam ale padam. Śpię w leginnsach i skarpetach, telepie mną ze hej ... oby Mikolajek był łaskawy [emoji24]

Tea nieciekawie ta sprawa szwów wygląda. Nie zwlekaj bo jeszcze gorzej będzie.

Ewella tak do rainbowa- jest napisane na katarku że może być 800-1800W a nasz rainbow ma uwaga 730W:p zresztą próbowaliśmy najpierw na sobie to to ledwo czuć w ogóle:-)

Tea to poproś o znieczulenie:* mnie strasznie bolało ściąganie szwów a miałam w 8 dobie lekarz mowil że jest obrzęk ale przeżyłam tylko problem był bo ja sama autem pojechałam i miałam problem usiąść:D 2 dni i przeszło

Aha trzymaj się! Zdrówka!:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tea w takim razie szybko do chirurga niech ogarnie Ci ten szew. A ile już go masz?
Aha no to pięknie się zalatwilas, dużo zdrowia.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry