Alex_87
Fanka BB :)
Ola W twoj stres takze udziela sie maluszkowi..Sproboj zrobic cos relaksujacego dla was obojga..Moja polozna mowi ze dzieci potrzebuja poprostu bliskosci mamy..Mowila aby rozebrac malucha tylko do pampersa I klasc sobie na golym brzuszku..klatce piersiowej I czyms go okryc..dzieci w ten sposob sie wyciszaja..A jesli miewa kolki to nie tylko malowac brzuszek oktoglymi ruchami w strone zegara ale takze srodki dzieciątka I tez w strone zegara..bo wlasnie to miejsce jest takze odpowiedzialne za brzuszek..Dobre na odstresowanie siebie I dzidziusia jest tez aby wlaczyc relaksujaca muzyke rozebrac bobasa do pampersa , dobra oliwka I stopniowo lekko masowac nozki, paluszki , dlonie..tak cale cialo.. To sa rady poloznej..moze akurat ktoras u was sie sprawdzi...powodzeniaJa juz nie mam siły....
Tylko na rękach sie uspokaja. Alr tez die wybudza na chwile ryku.... naprawde nie wiem juz co robic. Zrobiłam wszystko. Jedzenie, przewijanie, smoczek, bujanie, śpiewanie, chodzenie, odbijanie, masaż. Cholera No wszystko a i tak od półtorej h wyje... z przerwami....
Kylesa moze Twoja rada tzn położnej jest najlepsza. Sama juz nie wiem. Kazdy mowi co innego. A najgorsze ze nie wiem jK teraz z karmieniem i budzeniem..: np jadł o 9. Zajęło mu to sporo bo w miedzy czasie kupa. No i dopiero teraz usnął mi na rękach, a o 13 kolejne karmienie.... a sen tez mu jest potrzebny, zwłaszcza ze usnął chyba z wycieńczenia. No i co ja mam robic? Karmić jak sie wybudza czy o określonych h?
Jak tak dalej pójdzie to dostane depresji. Dzis autentycznie kolejny dzien płakałam. Nawet nie mam
Kiedy odciągnąć pokarmu...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom