Dwa razy mi się post skasował więc odpisze już po krotce.
Od rana daje sab simplex zamiast delicol to taki krzyk jest po jedzeniu że aż się sama boje:/ eh..
Kylesa dzieki:-) już się uspokoiłam trochę wewnetrznie, jak ja mam na rękach to mam inne odczucia niż wcześniej więc jest lepiej..
Karuzela a jaka masz bilrubine?
Ola W no to typowe dla kolki z tego co czytałam że jest popoludniu/wieczorem. Damy rade eh..
Misia powodzenia żeby się uspokoił biedactwo:*
Ewella mam nadzieję że udało Ci się zdrzemnac. Ja spałam pół godziny przed 9 a potem przylazla położna opowiadać o swoich dzieciach:/ nawet jej nie obejrzała tylko gadała. Ale była teściowa trochę podyskutowala i uciekła po 40 minutach
Katja u mnie w zeszłym tyg spala tylko przy cycu, w tym zasypia noszona.
Kylesa robię wszystko co piszesz ale potem muszę ja odłożyć do.lozeczka bo się boję z nią zasnąć na łóżku że względu na psa i że ja zgniote. No k moj.maz się nie zgadza, ma spać w łóżeczku. Ale sam z nią wczoraj zasnal na brzuchu;-)
Chybra milszej reszty dnia!
Emol fajnie że miałaś udana wizytę poloznej. Może to coś pomoze:-) co 1,5h - współczuję, dasz radę:*
Alex cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze [emoji173]
Ola W daj mu pospać trochę:* tez.jest pewnie zmeczony. Ja bym nie budziła ale moja sama się budzi :/ też mam dziś ciezki dzień.. tak żałośnie płacze że już nie wiem jak jej pomoc
Kylesa też odpuściłam z tym przewijaniem.
Abed spróbuje na brzuch odkładać.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom