reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Karuzela ja mialam dzien wczesniej cc i juz nie mam prawir jedynie jak cos dzwigne albo wiecej pochodze polozna mi wczoraj mowila ze w porzadku tak moze byc po 1 cc to juz po 10 dniach nic nie mialam.

Ewella ekstra ze juz w domku:-)

Palina u nas w szpitalu z tego co opisala to jedynie free wifi bylo i dosc tak chodzilo bo nawet na wspolnej na telefonie ogladalam ;p
No ale reszty luksusow juz nie bylo.

Mnie tez juz waga pokazala ta sprzed ciazy i ubrania normalne nosze jedynie cycki sa megaaaa!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w szpitalu są pojedyncze porodówki z łazienkami osobnymi, część sal na położnictwie jest pojedynczych część podwójnych ale wifi nie ma co jest najgorsze :D no i wszystko trzeba mieć swoje, absolutnie wszystko. Leków na szczęście nie trzeba mieć swoich :p

jest jedna rzecz, która w UK baardzo mi się podoba, wszędzie, dosłownie wszędzie jest papier toaletowy, pozwidzalismy juz trochę i parków, i lasów i innych miejsc i zawsze był papier hehe Ale chusteczki zawsze noszę jakby co:)

U mnie w szpitalu jest teraz na nowo wyremontowany cały oddział są 3 sale porodowe w tym jedna przechodnia, "pokoje" 2-3 osobowe z łazienką w każdym pokoju, jedna sala do pobytu rodzinnego- ojciec dziecka może spać z rodziną w szpitalu. Jest bezpłatne wifi także spoko. Dla dziecka oprócz smoczka i mokrych chusteczek nic nie muszę wziasc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Po tylu szpitalnych latach wiem że rzadko kiedy nie ma wifi :D no i niestety w moim miejscu pracy trafiłam że nie ma :/
Aaa papier u nas jest :D i ręczniczki i mydło i dezynfekcja. Ale jak pamiętam Bytom to tam nawet ciepłej wody w kilku miejscach nie było o reszcie rzeczy nie wspominając o_O

Kasia masz miszcza faceta!!
Super ze mysli o takich rzeczach i że mu się chce! Pozazdrościć [emoji4]

Olisiaa moze powiedz ze lekarz pozwolil na wizyty po 2 tygodniach dopiero to sie trochę przyhamują [emoji4]

Misia prrrr nie szalejmy [emoji3][emoji16][emoji23] potencjalne rodzeństwo łomatkooo

Pumelova Ty jestes mistrzem powrotu do figury... wow! Ja na bank będę miała sporo pracy przed sobą z brzucholem....

Alex o mniamuuu jakie to ladne jedzonko!

Ewella gratulacje!! Bardzo dobrze ze do domu [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę o takich warunkach o jakich piszecie w szpitalu to ja mogę tylko pomarzyć:-p Także tego, nie ma sensu nawet pisać o tym...

Ale mam problem i jestem wku*wiona, za tydz mam ostatnią wizytę i wywołanie, a tu dziś zauważyłam hemoroida! Nosz ku*wa! Poradźcie coś:frown: I powiedzcie czy to może mieć wpływ na przebieg porodu? Plisssss.

Do góry