reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karuzela ja mialam dzien wczesniej cc i juz nie mam prawir jedynie jak cos dzwigne albo wiecej pochodze polozna mi wczoraj mowila ze w porzadku tak moze byc po 1 cc to juz po 10 dniach nic nie mialam.

Ewella ekstra ze juz w domku:-)

Palina u nas w szpitalu z tego co opisala to jedynie free wifi bylo i dosc tak chodzilo bo nawet na wspolnej na telefonie ogladalam ;p
No ale reszty luksusow juz nie bylo.

Mnie tez juz waga pokazala ta sprzed ciazy i ubrania normalne nosze jedynie cycki sa megaaaa!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w szpitalu są pojedyncze porodówki z łazienkami osobnymi, część sal na położnictwie jest pojedynczych część podwójnych ale wifi nie ma co jest najgorsze :D no i wszystko trzeba mieć swoje, absolutnie wszystko. Leków na szczęście nie trzeba mieć swoich :p

jest jedna rzecz, która w UK baardzo mi się podoba, wszędzie, dosłownie wszędzie jest papier toaletowy, pozwidzalismy juz trochę i parków, i lasów i innych miejsc i zawsze był papier hehe Ale chusteczki zawsze noszę jakby co:)

U mnie w szpitalu jest teraz na nowo wyremontowany cały oddział są 3 sale porodowe w tym jedna przechodnia, "pokoje" 2-3 osobowe z łazienką w każdym pokoju, jedna sala do pobytu rodzinnego- ojciec dziecka może spać z rodziną w szpitalu. Jest bezpłatne wifi także spoko. Dla dziecka oprócz smoczka i mokrych chusteczek nic nie muszę wziasc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Po tylu szpitalnych latach wiem że rzadko kiedy nie ma wifi :D no i niestety w moim miejscu pracy trafiłam że nie ma :/
Aaa papier u nas jest :D i ręczniczki i mydło i dezynfekcja. Ale jak pamiętam Bytom to tam nawet ciepłej wody w kilku miejscach nie było o reszcie rzeczy nie wspominając o_O

Kasia masz miszcza faceta!!
Super ze mysli o takich rzeczach i że mu się chce! Pozazdrościć [emoji4]

Olisiaa moze powiedz ze lekarz pozwolil na wizyty po 2 tygodniach dopiero to sie trochę przyhamują [emoji4]

Misia prrrr nie szalejmy [emoji3][emoji16][emoji23] potencjalne rodzeństwo łomatkooo

Pumelova Ty jestes mistrzem powrotu do figury... wow! Ja na bank będę miała sporo pracy przed sobą z brzucholem....

Alex o mniamuuu jakie to ladne jedzonko!

Ewella gratulacje!! Bardzo dobrze ze do domu [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę o takich warunkach o jakich piszecie w szpitalu to ja mogę tylko pomarzyć:-p Także tego, nie ma sensu nawet pisać o tym...

Ale mam problem i jestem wku*wiona, za tydz mam ostatnią wizytę i wywołanie, a tu dziś zauważyłam hemoroida! Nosz ku*wa! Poradźcie coś:frown: I powiedzcie czy to może mieć wpływ na przebieg porodu? Plisssss.

Do góry