Alex ale sobie dogadzasz[emoji173] a ja jadę na herbatnikach..
Saba czyli nie jest źle:-) mi szpitalne smakowało ale nie jestem wybredna
Kasia831 ooo [emoji173] cieszę się
samo zeszło a nic nie robiłam z tym no i jem ciągle bułki haha
Ewella cudowne wiesci!!!! Ale się cieszę że już wracacie do domku
Super że tak szybko zadziałało, bo i wcześniej niż u mnie:-))
Aha83 wiesz u mnie dopiero 24h diety więc nie chce zapeszac.. No narazie jem tylko bułkę z masłem i szynka, herbatniki, pierś z indyka gotowana i marchewkę gotowana. I podaje małej przy kazdym.karmieniu delicol i myślę że to przede wszystkim one tak działaja. Zawierają enzym laktazy
Szybko zrzucicie dziewczyny, ja już jestem 15 dobę po porodzie jakby nie bylo:-) w brzuchu zeszło 15cm i waga 12kg w dół a do wczoraj jadłam wszystko i dużo słodyczy więc to fizjologia
A teraz zaczynamy spacerować więc w ogóle extra! Tylko że ciało mam flak
Ale to po połogu będziemy cwiczyc.
A propos połogu, jak długo będziemy mieć te odchody popolpgowe? Czy któraś która miała lyzeczkowanie - faktycznie krócej się wtedy krwawi?
Patuszka ja się tak nasluchalam od taty kiedy mam rodzić jak.rodzilam to byl na wakacjach
Joanna temperament teściowej chyba się poznaje dopiero po porodzie
jak moja wparowala z obiadem zakasala rękawy i powiedziała co wam pomóc co wam zrobić to popatrzyłam na nią swoją sfrustrowana mina nr 5 i spytałam a co chcesz robić przecież ja nie jestem niepełnosprawną a Agatka śpi, radzimy sobie. I teraz już nie pyta.
Ja się rodzicom nie dziwię że tak.pytaja. wyobraźcie sobie że za 30 lat nasze bąble będą w ciąży no to jak nie przeżywać?!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom