Tak długo odpisywałam że jak już puściłam posta to zrobiły się 2 strony więcej
Paalinaa dziś gadam z moim tatą że mamy kolke a on mi że ja na kolke dostawalam wody z cukrem woda z cukrem chyba była lekiem na całe zło
Saba życzę Ci żebyś nie siedziała tam do konca. Jest tam chociaż znośnie ciepło czy ukrop?
Emol z laktatorem to już sobie fajnie wyciągniesz brodawki:-)
Misia też jadłam wszystko do wczoraj:-( mam nadzieję że moja nie będzie miała alergii jak maz..
Ewella kto jak kto ale Ty na pewno się umieścisz modelko:-) w szpitalu to wyglądalas jak na plaży a nie położnictwie!
Integral dzięki:-))
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A mój R robi akcję. Wymyślił sobie wariat, że już teraz skompletuje prezent na 18ste ur naszej córki i chce , żeby wszystko było z lipca, albo z tego konkretnego dnia w którym się urodzi albo po prostu z 2017 roku. Zaangażował w to kolegów i będziemy mieć gazety z całego świata dosłownie u niego w pracy są sami obcokrajowcy a oni mają jeszcze innych kolegów obcokrajowców i R zrobił listę kolegów, którzy są chętni na kupno gazet z danego dnia i jak tylko Emila się urodzi to pójdzie sms do wszystkich Nawet drużyna Arsenalu się podpisze dla niej na koszulce No i różne inne rzeczy tam wymyśla tylko wina nie możemy znalezc z 2017 - wszystko jest z 2016 i15 hehe
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom