reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
DziewcYny przeczytałam tylko wpis Linoone (POWODZENIA!!!)
Jade na IP- obudziłam sie z różowymi majtkami... albo woda z krwią albo sluz z krwią. Nie wiem, jade sprawdzić. Oczywiscie jK na zlosc nie czuje ruchów, jestem przerażona! Błagam o kciuki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola,liloone,- wielkie kciuki!!! Mnie tez w koncu boli brzuchol od godziny![emoji1421][emoji16][emoji16][emoji16] i byłam raz na toalecie i to co zawsze "stałe" teraz trochę gorzej hehe moze sie w koncu oczyszczam [emoji7]
Jestem z wami !! Widzicie tak sie nic nie działo moze dzis ruszymy większa grupa! Byłoby cudownie[emoji1][emoji33]
I PISZCIE NA BIEŻĄCO W MIARĘ MOŻLIWOŚCI CO U WAS [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji1421][emoji1421][emoji1421]

Linoone kciuki trzymane
Ola będzie dobrze,moja też już prawie w ogóle się nie rusza,już parę razy miałam panikę z tego powodu,pewnie to chip z krwią i zacznie się niedługo akcja,3mam kciuki za powodzenie
Ozesz,zaczyna się dziać,zaraz zaczniemy rodzić na potęgę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomi co miałam mega szybkie ktg, bo to jebdo zajęte. I miałam takie tylko, zeby sprawdzić czy serce bije. Wiec bije. Teraz czekam na lekarza. Chyba zrobi mi usg. Ale
Poki co sie nie spieszy ;) wiec czekam nadal w stresie

Pumelova ja juz sama nie wiem. Ide na wizyte i w przychodni wychodzi mi zle ktg. W szpitalu jest dobre.
Wczoraj mowil ze woli mnie miec pod obserwacja bo po 3 poronieniach i ze ta waga malego stanela. Ale przy trombofilii juz pod koniec tak ponoc jest. Ja tez jestem drobna,a i moj T.tez szczuply wiec Szymus tez nie ma po kim byc wielki. Ciekawe co mi dzis na obchodzie powiedza.

Przed 5 juz mialam ktg,noc nieprzespana ale bede odsypiac sobie caly dzien.

reklama
Do góry