reklama
DziewcYny przeczytałam tylko wpis Linoone (POWODZENIA!!!)
Jade na IP- obudziłam sie z różowymi majtkami... albo woda z krwią albo sluz z krwią. Nie wiem, jade sprawdzić. Oczywiscie jK na zlosc nie czuje ruchów, jestem przerażona! Błagam o kciuki!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jade na IP- obudziłam sie z różowymi majtkami... albo woda z krwią albo sluz z krwią. Nie wiem, jade sprawdzić. Oczywiscie jK na zlosc nie czuje ruchów, jestem przerażona! Błagam o kciuki!
Patuszka89
Fanka BB :)
Pumelova, też zrób imprezę z okazji ostatniego zastrzyku! Co to będzie za ulga[emoji16][emoji16]
Liluli, co u Ciebie??
Tea, Liloone, Katja, Ola W - trzymam kciuki za Was[emoji110][emoji110] Powodzenia[emoji8]
Liluli, co u Ciebie??
Tea, Liloone, Katja, Ola W - trzymam kciuki za Was[emoji110][emoji110] Powodzenia[emoji8]
oliweczkaa
Ola,liloone,- wielkie kciuki!!! Mnie tez w koncu boli brzuchol od godziny![emoji1421][emoji16][emoji16][emoji16] i byłam raz na toalecie i to co zawsze "stałe" teraz trochę gorzej hehe moze sie w koncu oczyszczam [emoji7]
Jestem z wami !! Widzicie tak sie nic nie działo moze dzis ruszymy większa grupa! Byłoby cudownie[emoji1][emoji33]
I PISZCIE NA BIEŻĄCO W MIARĘ MOŻLIWOŚCI CO U WAS [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji1421][emoji1421][emoji1421]
Jestem z wami !! Widzicie tak sie nic nie działo moze dzis ruszymy większa grupa! Byłoby cudownie[emoji1][emoji33]
I PISZCIE NA BIEŻĄCO W MIARĘ MOŻLIWOŚCI CO U WAS [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji1421][emoji1421][emoji1421]
tea80
Linoone kciuki trzymane
Ola będzie dobrze,moja też już prawie w ogóle się nie rusza,już parę razy miałam panikę z tego powodu,pewnie to chip z krwią i zacznie się niedługo akcja,3mam kciuki za powodzenie
Ozesz,zaczyna się dziać,zaraz zaczniemy rodzić na potęgę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola będzie dobrze,moja też już prawie w ogóle się nie rusza,już parę razy miałam panikę z tego powodu,pewnie to chip z krwią i zacznie się niedługo akcja,3mam kciuki za powodzenie
Ozesz,zaczyna się dziać,zaraz zaczniemy rodzić na potęgę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Patuszka89
Oliweczka, za Ciebie również kciuki zaciśnięte[emoji110][emoji8][emoji8]
Jaki rozwój akcji dzisiaj (dopiero 6.30), ciekawe kogo jeszcze weźmie. Prawdziwa grupa wsparcia[emoji16][emoji16][emoji16]
Jaki rozwój akcji dzisiaj (dopiero 6.30), ciekawe kogo jeszcze weźmie. Prawdziwa grupa wsparcia[emoji16][emoji16][emoji16]
Pomi co miałam mega szybkie ktg, bo to jebdo zajęte. I miałam takie tylko, zeby sprawdzić czy serce bije. Wiec bije. Teraz czekam na lekarza. Chyba zrobi mi usg. Ale
Poki co sie nie spieszy wiec czekam nadal w stresie
Poki co sie nie spieszy wiec czekam nadal w stresie
Pumelova ja juz sama nie wiem. Ide na wizyte i w przychodni wychodzi mi zle ktg. W szpitalu jest dobre.
Wczoraj mowil ze woli mnie miec pod obserwacja bo po 3 poronieniach i ze ta waga malego stanela. Ale przy trombofilii juz pod koniec tak ponoc jest. Ja tez jestem drobna,a i moj T.tez szczuply wiec Szymus tez nie ma po kim byc wielki. Ciekawe co mi dzis na obchodzie powiedza.
Przed 5 juz mialam ktg,noc nieprzespana ale bede odsypiac sobie caly dzien.
Wczoraj mowil ze woli mnie miec pod obserwacja bo po 3 poronieniach i ze ta waga malego stanela. Ale przy trombofilii juz pod koniec tak ponoc jest. Ja tez jestem drobna,a i moj T.tez szczuply wiec Szymus tez nie ma po kim byc wielki. Ciekawe co mi dzis na obchodzie powiedza.
Przed 5 juz mialam ktg,noc nieprzespana ale bede odsypiac sobie caly dzien.
reklama