reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone trzymaj się, powodzenia

OlaW wszystko będzie ok, trzymam kciuki, daj znać

Tea ,Katja powodzenia

Ale ruch .... czekamy na wieści [emoji4][emoji4][emoji4]

Liluli a co u Ciebie? Czemu w szpitalu?

reklama
Ale jaja, dziś rano wchodzę na forum od razu z myślą, że sprawdzę bo mam przeczucie że Ola W urodzi :p no i proszę :p
A teraz może zacząć się dziać bo pełnia idzie. To bez medycznych podstaw bardzo zwiększa ruch na porodówce.

Ja dziś 2 razy się wybudziłam z bólu brzucha w nocy :( i trzeci raz nad ranem. Co wcześniej się nie zdarzało. Coś się martwię że będzie mnie tak męczyć to jeszcze trochę czasu aż do porodu... Nie cieszę się z tego bo z dnia na dzień jestem coraz mocniej niewyspana i coraz bardziej zombi za dnia :(

Tea, Katja, Linoone, Ola W - powodzenia Kobietki!!! Trzymam za wszystkie mega mocne kciuki [emoji110][emoji110]. Dzieciaczki do boju!!!

Liluli - ale w szpitalu po sprawdzeniach generalnie wszystko w porządku? Trzymaj się Kochana [emoji8]

Hej dziewczyny ;)

Ale się dzieje od rana. Powodzenia wszystkim. .co za dzień dziś :)
kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści.

Katja..ja z drugiej strony granicy wojedzowdztwa. Okolice Nowego Tomyśla.

Witajcie :)

Ale tu tuch z rana..a jeszcze was o 4 z rana podczytywalam.. ;)

Pumelova chyba to przepowiedzialas ze polowa rodzi.. :)

Tea I Katja powodzenia dziewczyny 3mam kciuki.. :)

Linoone 3mam kciuki powodzenia..dasz rade..

Ola W a i u ciebie sie zaczelo.. :) 3mam kciuki powodzenia.. Wzielo was na spontanie :)

Oliweczka u ciebie tez sie akcja rozkreca? Jesli tak to kciuki zacisniete..

Ja wczoraj od 20 skorcze..co 10,8,5 po czym znow 10,12,8..i tak meczyly mnie do 24..o 1.30siku I dalej bol brzucha..3.30to samo..a teraz z rana tylko tempy bol okresowy..Takze jeszcze te moje dziecie niepcha sie na swiat..
O 12 polozna..i Chyba w koncu umowi mnie na pierwsze ktg

Milego dnia wszystkim zycze

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim - to i ja dzisiaj 4 pobudki miałam. Teraz obudziłam się, bo mi sie przyśnilo, że mi torbę do szpitala ukradziono z auta (jak pisałam wczoraj - moja torba w domu czeka) , no i plecak szkolny Jagody (z książkami itd).
Stresior chyba jakiś zaczyna mnie dopadac [emoji1]

Tea ją ze Środy Wlkp. Jestem
Linoone trzymam kciuki,
Ola w za ciebie również bo właśnie doczytałam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Alex - trzymam kciuki za wizytę położnej, no i to ktg [emoji3][emoji110][emoji110].
Ja to dopiero na porodówce zostanę do ktg podłączona [emoji19]

reklama
Pumelova chyba wczoraj był taki dzień ze wszystkie szybciej zmulilo do spania ;)

Co do dobijania to w sumie będę dzisiaj na ktg to jak będzie moja położna to się jej zapytam jak to wygląda.

Bab mój to po posiłku może z 4 przeciagniecia. Dzisiaj jakoś z rana przed śniadaniem a rusza się w brzuchu. Kuba mówi że może się rozrusza to wyjdzie. ;)
A jak pytałam się gin ze słabiej czuje ruchy to stwierdził 'no nie ma tam już miejsca'. Ja mam wózek Rico brano natural bardzo zwrotny z pompowanymi oponami.
Ktoś też ma Rico jak dobrze pamiętam ;)
1499318628-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry