reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone trzymaj się, powodzenia

OlaW wszystko będzie ok, trzymam kciuki, daj znać

Tea ,Katja powodzenia

Ale ruch .... czekamy na wieści [emoji4][emoji4][emoji4]

Liluli a co u Ciebie? Czemu w szpitalu?

reklama
Ale jaja, dziś rano wchodzę na forum od razu z myślą, że sprawdzę bo mam przeczucie że Ola W urodzi :p no i proszę :p
A teraz może zacząć się dziać bo pełnia idzie. To bez medycznych podstaw bardzo zwiększa ruch na porodówce.

Ja dziś 2 razy się wybudziłam z bólu brzucha w nocy :( i trzeci raz nad ranem. Co wcześniej się nie zdarzało. Coś się martwię że będzie mnie tak męczyć to jeszcze trochę czasu aż do porodu... Nie cieszę się z tego bo z dnia na dzień jestem coraz mocniej niewyspana i coraz bardziej zombi za dnia :(

Tea, Katja, Linoone, Ola W - powodzenia Kobietki!!! Trzymam za wszystkie mega mocne kciuki [emoji110][emoji110]. Dzieciaczki do boju!!!

Liluli - ale w szpitalu po sprawdzeniach generalnie wszystko w porządku? Trzymaj się Kochana [emoji8]

Hej dziewczyny ;)

Ale się dzieje od rana. Powodzenia wszystkim. .co za dzień dziś :)
kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści.

Katja..ja z drugiej strony granicy wojedzowdztwa. Okolice Nowego Tomyśla.

Witajcie :)

Ale tu tuch z rana..a jeszcze was o 4 z rana podczytywalam.. ;)

Pumelova chyba to przepowiedzialas ze polowa rodzi.. :)

Tea I Katja powodzenia dziewczyny 3mam kciuki.. :)

Linoone 3mam kciuki powodzenia..dasz rade..

Ola W a i u ciebie sie zaczelo.. :) 3mam kciuki powodzenia.. Wzielo was na spontanie :)

Oliweczka u ciebie tez sie akcja rozkreca? Jesli tak to kciuki zacisniete..

Ja wczoraj od 20 skorcze..co 10,8,5 po czym znow 10,12,8..i tak meczyly mnie do 24..o 1.30siku I dalej bol brzucha..3.30to samo..a teraz z rana tylko tempy bol okresowy..Takze jeszcze te moje dziecie niepcha sie na swiat..
O 12 polozna..i Chyba w koncu umowi mnie na pierwsze ktg

Milego dnia wszystkim zycze

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim - to i ja dzisiaj 4 pobudki miałam. Teraz obudziłam się, bo mi sie przyśnilo, że mi torbę do szpitala ukradziono z auta (jak pisałam wczoraj - moja torba w domu czeka) , no i plecak szkolny Jagody (z książkami itd).
Stresior chyba jakiś zaczyna mnie dopadac [emoji1]

Tea ją ze Środy Wlkp. Jestem
Linoone trzymam kciuki,
Ola w za ciebie również bo właśnie doczytałam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Alex - trzymam kciuki za wizytę położnej, no i to ktg [emoji3][emoji110][emoji110].
Ja to dopiero na porodówce zostanę do ktg podłączona [emoji19]

reklama
Pumelova chyba wczoraj był taki dzień ze wszystkie szybciej zmulilo do spania ;)

Co do dobijania to w sumie będę dzisiaj na ktg to jak będzie moja położna to się jej zapytam jak to wygląda.

Bab mój to po posiłku może z 4 przeciagniecia. Dzisiaj jakoś z rana przed śniadaniem a rusza się w brzuchu. Kuba mówi że może się rozrusza to wyjdzie. ;)
A jak pytałam się gin ze słabiej czuje ruchy to stwierdził 'no nie ma tam już miejsca'. Ja mam wózek Rico brano natural bardzo zwrotny z pompowanymi oponami.
Ktoś też ma Rico jak dobrze pamiętam ;)
1499318628-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry