Hej dziewczyny !
Widzę, że porody idą pełną parą ! Super !! Ja mam termin na 1 lipca, ale powiem szczerze nie mam jakiegoś parcia na poród na"JUŻ" czekam grzecznie i tylko mam nadzieję, że łożysko jest na tyle wydolne, żeby mały miał wszystko co mu w brzuchu potrzeba
w między czasie mam zajęcie w postaci remontu, jazd do sklepów po materiały. Jutro wylewanie stropu i od przyszłego tygodnia totalna demolka w postaci burzenia ścian
Pumleova - jak zaczęłam czytać posty to po kolei wszystko czytając czułam się jakbym oglądała naprawdę dobry film z dreszczykiem emocji, mężowi na bieżąco komentowałam co się dzieje to razem ze mną trzymał za Ciebie kciuki !!, dlatego przekazuję serdeczne gratulacje również od Szanownego Małżonka i mojej Teściowej, która była wtedy też z nami
dla Ciebie i malutkiej!!!
Coralic - serdecznie gratuluję szybkiego porodu !! Proszę jeszcze o info jak u Ciebie załatwili sprawę antybiotykoterapii przy dodatnim GBS bo sama jestem w podobnej sytuacji
Emol - zmianami na plecach się nie przejmuj, często jest tak, że te właśnie zmiany barwnikowe po ciąży znikają, rozstępy się na tyle wyjaśniają, że mało je widać. Mnie samej się też pojawiły takie rozstępy i co ?? I trudno - mąż akceptuje taki wygląd, więc reszta mnie już nie obchodzi
takie uroki bycia w ciąży. Daj znać jak będą wyniki tych egzaminów
Misia12 - trzymam kciuki za jutro !! Oby nie było wysypu takiego porodów, żeby dla Ciebie nie starczyło miejsca...Choć sądzę, że ze względu na wskazania nie powinni Cię odesłać...