reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Linoone jak rok temu bylam przy porodzie kolezanki to pamietam ze dopiero na poczatku drugiej fazy przy bolach partych polozna pomagala sciagnac stanikEmol, haha, poza tym nic się nie dzieje, więc nie sądzę żeby coś się rozkręciło
Poza tym mąż wyjechał poza Warszawę na cały dzień, więc nic się nawet nie ma prawa wydarzyć, bo nie miałby kto mnie wieźć do szpitala [emoji14]
Ja szczerze mówiąc chciałam rodzić w staniku, bo bez czuję się okropnie. I już nie wiem co robić, bo właśnie też czytałam że od razu dzidzio jest na cyc kładziony. A w staniku to chyba słabo będzie.. Ah te dylematy
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Ej ja tez jestem z moimi 3 cm rozwarcia. Dzis polecialam do galeri jeszcze sie przejsc bo mam blisko a teraz leze i jem babke i truskawki , na obiad mialam Bób bo potem jak planuje karmic to pewne skladniki odstawie jak np bob u truskawki wiec korzystam.
Mojego 3,5 latka udalo mi sie wcisnac wczoraj do przedszkola tzn podpisalam umowe od wrzesnia idzie. Wiec gagatkowi sie zacznie ostra jazda.. jeszcze musze dokupic z mezem wanienke i moge rodzic ale ja jak wspominalam sn, wiec czekam grzecznie kp syna 1,5 roku mam nadzieje ze teraz nie bede miala problemow chociaz tak dlugo juz nie planuje...
Mojego 3,5 latka udalo mi sie wcisnac wczoraj do przedszkola tzn podpisalam umowe od wrzesnia idzie. Wiec gagatkowi sie zacznie ostra jazda.. jeszcze musze dokupic z mezem wanienke i moge rodzic ale ja jak wspominalam sn, wiec czekam grzecznie kp syna 1,5 roku mam nadzieje ze teraz nie bede miala problemow chociaz tak dlugo juz nie planuje...
Dziewczyny mi czop odszedł w ub tygodniu i co? Zero innych oznak porodu, więc teraz pozostaje tylko spokój i czekanie. Z om mam termin na 9.07 czyli chyba jak Pumelova, a ona szczęściara już tuli swoją kruszynkę od wczoraj, z usg powinnam jutro rodzić a jak narazie nic się nie zanosi na to;-) . Ja tam przyjęłam postawę że spokojnie czekam, jak dla małego będzie najodpowiedniejszy moment, to sam się na drugą stronę brzucha wybierze :-) jednak wolę podejście na spokojnie, bez niepotrzebnych stresów, bo przecież poród to nie wyścigi ;-)
Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz mam co robić (kurs) to nawet spoko mi się teraz przestało spieszyć, ale jak nie musiał kursu to po prostu już mi się zaczynało nudzić i teraz pewnie też tak będzie od następnego tygodnia, a tak to przy dziecku już co robić jest
reklama
Alex_87
Misia z tym cisnieniem to niema zartow..Jak sa wskazania to lepiej rozwiazac ciaze szybciej..Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.
Mam nadzieje ze jutro zrobią wszystko bys urodzila..to tylko dla waszego dobra..Zycze powodzenia I koniecznie daj znac..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom