reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mi tez. Jedynie co to mam zwłaszcza z rana sporo śluzu. I dosc czesto. Ale takiego bardziej hmm lejącego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol, haha, poza tym nic się nie dzieje, więc nie sądzę żeby coś się rozkręciło ;)
Poza tym mąż wyjechał poza Warszawę na cały dzień, więc nic się nawet nie ma prawa wydarzyć, bo nie miałby kto mnie wieźć do szpitala [emoji14]

Ja szczerze mówiąc chciałam rodzić w staniku, bo bez czuję się okropnie. I już nie wiem co robić, bo właśnie też czytałam że od razu dzidzio jest na cyc kładziony. A w staniku to chyba słabo będzie.. Ah te dylematy :D
Linoone jak rok temu bylam przy porodzie kolezanki to pamietam ze dopiero na poczatku drugiej fazy przy bolach partych polozna pomagala sciagnac stanik

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ej ja tez jestem :) z moimi 3 cm rozwarcia. Dzis polecialam do galeri jeszcze sie przejsc bo mam blisko a teraz leze i jem babke i truskawki , na obiad mialam Bób bo potem jak planuje karmic to pewne skladniki odstawie jak np bob u truskawki :) wiec korzystam.
Mojego 3,5 latka udalo mi sie wcisnac wczoraj do przedszkola tzn podpisalam umowe od wrzesnia idzie. Wiec gagatkowi sie zacznie ostra jazda.. :) jeszcze musze dokupic z mezem wanienke i moge rodzic :) ale ja jak wspominalam sn, wiec czekam grzecznie :) kp syna 1,5 roku mam nadzieje ze teraz nie bede miala problemow :) chociaz tak dlugo juz nie planuje...

Alex i właśnie przez to przez to że bliżej niż dalej to jestem bardzo niecierpliwa a wiem że to nie pomaga i koło się zamyka. ;) co do czopa wiem, że nie musi odejść.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mi czop odszedł w ub tygodniu i co? Zero innych oznak porodu, więc teraz pozostaje tylko spokój i czekanie. Z om mam termin na 9.07 czyli chyba jak Pumelova, a ona szczęściara już tuli swoją kruszynkę od wczoraj, z usg powinnam jutro rodzić :-D a jak narazie nic się nie zanosi na to;-) . Ja tam przyjęłam postawę że spokojnie czekam, jak dla małego będzie najodpowiedniejszy moment, to sam się na drugą stronę brzucha wybierze :-) jednak wolę podejście na spokojnie, bez niepotrzebnych stresów, bo przecież poród to nie wyścigi ;-)

Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca :) jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika 999 Kasiulka czy Ty chodzilas miesiąc bez czop? Dobrze pamietam

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz mam co robić (kurs) to nawet spoko mi się teraz przestało spieszyć, ale jak nie musiał kursu to po prostu już mi się zaczynało nudzić :p i teraz pewnie też tak będzie od następnego tygodnia, a tak to przy dziecku już co robić jest :p

reklama
Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca :) jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia z tym cisnieniem to niema zartow..Jak sa wskazania to lepiej rozwiazac ciaze szybciej..
Mam nadzieje ze jutro zrobią wszystko bys urodzila..to tylko dla waszego dobra..Zycze powodzenia I koniecznie daj znac..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry