reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Mi tez. Jedynie co to mam zwłaszcza z rana sporo śluzu. I dosc czesto. Ale takiego bardziej hmm lejącego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol, haha, poza tym nic się nie dzieje, więc nie sądzę żeby coś się rozkręciło ;)
Poza tym mąż wyjechał poza Warszawę na cały dzień, więc nic się nawet nie ma prawa wydarzyć, bo nie miałby kto mnie wieźć do szpitala [emoji14]

Ja szczerze mówiąc chciałam rodzić w staniku, bo bez czuję się okropnie. I już nie wiem co robić, bo właśnie też czytałam że od razu dzidzio jest na cyc kładziony. A w staniku to chyba słabo będzie.. Ah te dylematy :D
Linoone jak rok temu bylam przy porodzie kolezanki to pamietam ze dopiero na poczatku drugiej fazy przy bolach partych polozna pomagala sciagnac stanik

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ej ja tez jestem :) z moimi 3 cm rozwarcia. Dzis polecialam do galeri jeszcze sie przejsc bo mam blisko a teraz leze i jem babke i truskawki , na obiad mialam Bób bo potem jak planuje karmic to pewne skladniki odstawie jak np bob u truskawki :) wiec korzystam.
Mojego 3,5 latka udalo mi sie wcisnac wczoraj do przedszkola tzn podpisalam umowe od wrzesnia idzie. Wiec gagatkowi sie zacznie ostra jazda.. :) jeszcze musze dokupic z mezem wanienke i moge rodzic :) ale ja jak wspominalam sn, wiec czekam grzecznie :) kp syna 1,5 roku mam nadzieje ze teraz nie bede miala problemow :) chociaz tak dlugo juz nie planuje...

Alex i właśnie przez to przez to że bliżej niż dalej to jestem bardzo niecierpliwa a wiem że to nie pomaga i koło się zamyka. ;) co do czopa wiem, że nie musi odejść.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mi czop odszedł w ub tygodniu i co? Zero innych oznak porodu, więc teraz pozostaje tylko spokój i czekanie. Z om mam termin na 9.07 czyli chyba jak Pumelova, a ona szczęściara już tuli swoją kruszynkę od wczoraj, z usg powinnam jutro rodzić :-D a jak narazie nic się nie zanosi na to;-) . Ja tam przyjęłam postawę że spokojnie czekam, jak dla małego będzie najodpowiedniejszy moment, to sam się na drugą stronę brzucha wybierze :-) jednak wolę podejście na spokojnie, bez niepotrzebnych stresów, bo przecież poród to nie wyścigi ;-)

Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca :) jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika 999 Kasiulka czy Ty chodzilas miesiąc bez czop? Dobrze pamietam

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz mam co robić (kurs) to nawet spoko mi się teraz przestało spieszyć, ale jak nie musiał kursu to po prostu już mi się zaczynało nudzić :p i teraz pewnie też tak będzie od następnego tygodnia, a tak to przy dziecku już co robić jest :p

reklama
Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejsca :) jeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia z tym cisnieniem to niema zartow..Jak sa wskazania to lepiej rozwiazac ciaze szybciej..
Mam nadzieje ze jutro zrobią wszystko bys urodzila..to tylko dla waszego dobra..Zycze powodzenia I koniecznie daj znac..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry