reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Boze Pumelova mam takie emocje jakbym to ja rodziła haha
Dzis tez mam 38+2! Moze to dlatego... :))))
Dawaj znak na bieżąco-mam nadzieje ze drzemiesz i zbierasz siły hmmmm

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumelova - jeeeahhh!!!! Ale newsy z rana, a w sumie już z nocy !!!! Kochana jestem z Tobą!!!! Trzymam mocno kciukasy za Ciebie i Agatke - co byście raz-dwa sfiniszowaly. Będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8].
Oddychaj na spokojnie, nie stresuj się niczym, za niedługo przestanie boleć, i ogarnie Cię wszech spokój i mega szczęście [emoji3].
Dzizas, ale emocje!!!

Coś czuję, ze Twój mąż w ogóle nie usnal odkąd wyszedł ze szpitala - bo i jak? [emoji1]
Pewnie jesteście już razem?

A jak z rozwarciem?

Ostatnia edycja:
Karuzela &&&&& za was. Biedulko ale się na cierpisz.
Pulmelova &&&& i dla was. Będzie dobrze, już niedługo przytulisz swoją kruszynke
Albo już tulisz [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Doberek, miłego dnia wam życzę.
U mnie piękne słonko wyszło więc zapowiada się gorący dzień.
Na 9.00mam wizytę u gin ciekawe co u mojej kluski słychać i jak szyjka trzyma bo po ostatnim kazała się oszczędzać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie da się drzemac bo skurcze mam co 2/9 minut, ale szyjka mi się skrocila do zera w 3 h skurczy:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova dokladnie draznij sutki I staraj sie spacerowac albo z pilki korzystac..to tez moze pomoc przy rozwarciu..3mam mocno za was kciuki :) :) :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry