reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie ma to jak pisać o 3.30 w nocy na forum[emoji13]
Byłam u synka,i już nie mogę zasnąć,mąż obok przeraźliwie chrapie i się rozespalam,poza tym dołączam do przeziebionych,chyba mnie załatwiła Klima w aucie bo gardło boli
Bab jakie masz pieski w domu?
Misia to super,w tym tygodniu będziesz tulila już swoje maleństwo
Aha trzymam kciuki za wypis
Karuzela ponowna operacja?To była z ich winy?czy jakieś zakażenie?Biedactwo jesteś,ale się musisz nacierpiec,całym sercem jestem z Tobą,bądź silna psychicznie,wiem że tylko łatwo napisać,ale nie daj się depresji poporodowej,rozmawiaj z psychologiem jak będzie trzeba

Aaa pumelova,to pewnie się coś zacznie,kciuki za szybki poród,który u Ciebie dokładnie tydzień?Też już bym chciała,żeby coś samo się zaczęło,ale oprócz skurczów przepowiadajacych i słabszych ruchów zero innych objawów

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
38+1 bylo wczoraj, dzis będzie +2.
Ja nie miałam żadnych skurczy nic dopiero teraz mam od 3:00 to chyba jakieś mocniejsze - mam nadzieję że to te mocniejsze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
38+1 bylo wczoraj, dzis będzie +2.
Ja nie miałam żadnych skurczy nic dopiero teraz mam od 3:00 to chyba jakieś mocniejsze - mam nadzieję że to te mocniejsze.

I regularne?czujesz jak Ci się brzuch spina czy typowe jak na @ w podbrzuszu?to pewnie powoli się szykujesz do szpitala?
A ja nadal nie mogę usnąć,będę wykończona przez cały dzień,mąż za pół godz wstaje do pracy to chyba pójdę śniadanie sobie zrobić

I regularne?czujesz jak Ci się brzuch spina czy typowe jak na @ w podbrzuszu?to pewnie powoli się szykujesz do szpitala?
A ja nadal nie mogę usnąć,będę wykończona przez cały dzień,mąż za pół godz wstaje do pracy to chyba pójdę śniadanie sobie zrobić

Jestem w szpitalu od 23 bo mi wody odeszły..
Od 4 mam co 5 minut ale taki ból jakbym cały okres skumulowala do półtora minuty. Staram się oddychać i czekam aż minie. Takiego czegoś nie miałam
Edit: spina mi się cała macica ale podbrzusze mnie jednym słowem naku*wia

Jak tak dalej pójdzie to będziecie mieć relacje na żywo haha

Ostatnia edycja:
Karuzela tak mi przykro[emoji20]dużo zdrowia dla Ciebie! Biedna jesteś ze musisz przez to przechodzić.
Pumelova gratulacje! Zaczęło się, super! Dużo sił Ci życzę! Nie martw się, wszystko bedzie dobrze! Ciąża donoszona i juz niedługo będziesz tulić Agatke[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I dobrze niech sie dzieje, szkoda lezec w szpitalu. Urodzisz dzis i weekend juz w domu :)
Powodzenia, kciuki za szybka akcje

Maz jest z Toba? Podpieli Cie pod Ktg? Jak nie (a i tak nie spusz) to sprobuj byc aktywna pilka/spacer

I dobrze niech sie dzieje, szkoda lezec w szpitalu. Urodzisz dzis i weekend juz w domu :)
Powodzenia, kciuki za szybka akcje

Maz jest z Toba? Podpieli Cie pod Ktg? Jak nie (a i tak nie spusz) to sprobuj byc aktywna pilka/spacer
Kazali mi iść spać o tej 1 a mąż pojechał do domu i mam czekać na skurcze. No to mam je id godziny ale nie wiem czy to wystarczy żeby już coś komuś mówić i budzić mojego bidoka. Szyjke miałam 3cm więc pewnie potrwa

Ktg miałam jak przyjechałam a z godzinę temu mi tętno dziecka sprawdzali

Pumelova - nic się nie bój będzie dobrze! Trzymam kciuki za lekki poród!

0d1yskjonm4opwwc.png

Pumelova trzymaj sie dzielnie, mysl o Agatce, ze niedlugo bedziesz juz mogla ja przytulic:) mocno trzymam kciuki zeby Twoj porod byl szybciutki jak u Kasiulki!:)

Aha trzymam kciuki za wypis!!!!!

U mnie niestety skończyło się ponowna operacja. Chciałabym żeby ten koszmar już się skończył:-(
Karuzela strasznie Ci wspolczuje tych przezyc..biedna jestes, ze tak musialas sie nacierpiec:( mysle o Tobie i mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie szlo w dobrym kierunku.

Aha trzymam mocno kciuki za dzisiejszy wypis! Tak jak u Karuzeli mam nadzieje ze u Ciebie bedzie juz coraz lepiej!

reklama
Witajcie :)

A tu z rana takie nowiny :)
Pumelova 3mam za was mocno kciuki.. Nieboj sie tylko sie motywuj tym ze juz as niedlugo zobaczysz I utulisz Agatkę :* Dokladnie tak jak opisałas skurcze..sama widzisz ze jak I skurczy tak I wod nieda sie pomylic.. :) Swoją drogą fajnie ze tak sie zastanawiałas czy bedziesz wiedziec jak ci wody odejdą czy to wody i trafilo na ciebie ;) Przekonałas sie na wlasnej skurze :)

A co do akcji widzicie dziewczyny..moze sie nic niedziac I byc wszystko pozamykane a 5 minut pozniej rozpocząc sie akcja.. :)

Misia 38tydzien to ciaza donoszona I moze faktycznie lepiej probowac juz teraz..Pozatym czop ci tez juz odszedl takze moze na dniach by sie zaczelo rozkrecac..Fajnie ze maz bedzie przy tobie.. :)

Karuzela strasznie wspolczuje ci tej drugiej operacji..3maj sie kochana..Oby to wszystko szybko sie skonczylo zebys mogla wrocic do domu..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry