reklama
Madziazt
Fanka BB :)
Paninka gratki udanej wizyty.
Aha super wieści, oby nic się nie zmieniło :*
Morela u mnie nadciśnienie już biorę 6x dopegyt a tydzień temu miał 3500 i czuję że bardzo urósł.
Ja też już po wizycie. Rozwarcie na palec. Przyjęcie w czwartek ciekawe czy będą wywoływać w czwartek czy w piątek. Gbs pobrany mam już badań nie robić na skierowaniu było żeby przed 4.07 a na czwartek było miejsce
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia czy to znaczy ze mąż bedzie przy Tobie? To chyba jeszcze przed jego wyjazdem?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia_Muminka
Saba17 - dasz radę się wdrapać, na pewno jest jakiś stołeczek obok fotela
Tak podpytuję z tym znieczuleniem bo dzisiaj byłam na klasyfikacji do znieczulenia i ogólnie jak czytałam całe te zgody to była mowa o wpływie na płód, przedłużenie danych faz porodu itd. dlatego się podpytuję czy którąś to zniechęciło. Mnie akurat nie
Tak podpytuję z tym znieczuleniem bo dzisiaj byłam na klasyfikacji do znieczulenia i ogólnie jak czytałam całe te zgody to była mowa o wpływie na płód, przedłużenie danych faz porodu itd. dlatego się podpytuję czy którąś to zniechęciło. Mnie akurat nie
pumelova
Madziazt takie skurcze motywują do pakowania
Mi zostało wyparzyć laktator a tak to też jestem spakowana:-)
Emol najważniejsze żeby było zaliczone :-))
Misia aaaaa to już to juz!!! Super :-)) pytanie dnia 'boisz sie?'
O właśnie tak jak Madzia pyta, Twój bedzie!:-)?
Aim rozumiem to chyba będę ruszać miednicą;D
Mumusia gratuluje udanej wizyty:-) mnie nie bolało ale ja miałam tydzień temu wizytę, a Ty jesteś dalej więc może później boli. Ja bym chciała zzo ale nie mogę
Monti ja też lubię kimac w ciągu dnia a w nocy śpię po 8h z przerwą jak mi się coś głupiego wymyśli
Saba17 kciuki za jutrzejszą wizytę:-) hehe ja mam dużo wolnego czasu to ciągle pisze na forum - to mój sposób żeby ogarniać - odpisuje co mam chwilę, bo jak tylko poczytam to potem nie umiem nadgonic ;-)
Haha mi mój gin pomagal się wdrapac ostatnio [emoji16]
Ola W szacun:-) ja wczoraj zrobiłam w sumie ok 11km więc podobnie ale już codziennie tyle chodzę raczej więc nie męczę się, bo też nie naraz tylko po trochu w ciągu dnia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zostało wyparzyć laktator a tak to też jestem spakowana:-)
Emol najważniejsze żeby było zaliczone :-))
Misia aaaaa to już to juz!!! Super :-)) pytanie dnia 'boisz sie?'
O właśnie tak jak Madzia pyta, Twój bedzie!:-)?
Aim rozumiem to chyba będę ruszać miednicą;D
Mumusia gratuluje udanej wizyty:-) mnie nie bolało ale ja miałam tydzień temu wizytę, a Ty jesteś dalej więc może później boli. Ja bym chciała zzo ale nie mogę
Monti ja też lubię kimac w ciągu dnia a w nocy śpię po 8h z przerwą jak mi się coś głupiego wymyśli
Saba17 kciuki za jutrzejszą wizytę:-) hehe ja mam dużo wolnego czasu to ciągle pisze na forum - to mój sposób żeby ogarniać - odpisuje co mam chwilę, bo jak tylko poczytam to potem nie umiem nadgonic ;-)
Haha mi mój gin pomagal się wdrapac ostatnio [emoji16]
Ola W szacun:-) ja wczoraj zrobiłam w sumie ok 11km więc podobnie ale już codziennie tyle chodzę raczej więc nie męczę się, bo też nie naraz tylko po trochu w ciągu dnia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja na szczescie jeszcze moge. Aczkolwiek potem odczuwam troche bol krocza No i stop. Ale tylko jak na nich stoję/chodze. Tak to mnie nie bolą.
Ale tez nie chodze cosziennie na takie spacery. Raczek krótsze.
Mam nadziejeX ze dzisiejszy spacer cos tego malucha ruszy i przyspieszy [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale tez nie chodze cosziennie na takie spacery. Raczek krótsze.
Mam nadziejeX ze dzisiejszy spacer cos tego malucha ruszy i przyspieszy [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Mamusia_Muminka dziś jak mi sprawdzał rozwarcie to myślałam że go kopnę. Jeśli zezwala na SN to tylko że znieczuleniem.
Madziazt jest taka szansa, że będzie Wyjazd ma mieć w piątek ale może uda się przełożyć na sobotę. Za to mnie nie odbierze i nie będzie w pierwszych dniach :/
Pumelova jeszcze się nie boję ale zobaczymy w środę zaplanowałam wyjazd na zakupy na popołudnie żeby nie myśleć.
Madziazt jest taka szansa, że będzie Wyjazd ma mieć w piątek ale może uda się przełożyć na sobotę. Za to mnie nie odbierze i nie będzie w pierwszych dniach :/
Pumelova jeszcze się nie boję ale zobaczymy w środę zaplanowałam wyjazd na zakupy na popołudnie żeby nie myśleć.