reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

u nas oferują jeszcze poród w wodzie, TENS - prądy, i morfinę, aha no i jeszcze gas i zzo. Mojemu się spodobał poród w wodzie - jak se chce rodzić w wodzie to niech sobie rodzi hehe Ja bym chciała gas, tens a jak już nic nie pomoże to zzo:)

ale dziś moje dziecko jest ruchliwe, od rana non stop się rusza

reklama
Saba17 tak już ostatni egzamin. Dasz radę wspinać się na fotel ;)

Ola w pumelova ile km! Jak duzo! Ja to nie robię aż tak dużo.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia a skąd jestes? Masz full wypas w tym szpitalu!

U mnie tylko zzo.... i na 100% biorę! Ja mam tak niski prób bolu, ze nie wyobrażam sobie inaczej! A chciałabym oprócz tego miec gaz, ale No niestety

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim mam ten sam problem ze spacerami. Wyprawa dłuższa niż do sklepu osiedlowego kończy się bólem całej pupy i okolic [emoji6]

Ola ciesz się, że masz zzo bo u mnie jest gaz, a nie ma zzo. Masz wiec lepsza opcje [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Misia, super wieści! :)

Mamusia, ja na bank biorę zzo. To pierwsze o co poproszę jak przyjadę do szpitala ;) U mnie jest jeszcze to TENS i też w planie porodu zaznaczyłam że jestem chętna jak coś :p

Ja po wizycie, szyjka się skraca, ale nie w jakimś oszałamiającym tempie. Gin trochę mi tam w niej pogrzebał, kazał łazić po schodach i uprawiać duuużo seksów :D

Ola, ja też sporo spaceruje i o dziwo nie mam żadnych bóli po tym. A szkoda, bo mogłyby się na coś przydać te spacerki i cosik przyspieszyć ;)

Ostatnia edycja:
To niech ten twój gin mojemu powie o tych seksach :D Nieeeee, u mnie był wczoraj raz i już nie będzie hehe nie będę chłopa zmuszać jak nie chce bo to wcale nie jest wtedy przyjemne :)

Ola jak aukurat w UK jestem ale w PL też oferują różne opcje, no wszystko zależy od szpitala.

Aim będziesz nadrabiać spacerki z wozkiem:-) nie mogę się doczekać aż będę miała więcej energii żeby zwawiej chodzić bo teraz idę jak kulka

Misia to gorzej że go od razu nie bedzie. Ale szybciutko zleci i potem będziecie razem [emoji173] może kino w środę?

Kasia831 i mnie też jest gaz, poród w wodzie i tens ale położna sama przyznała że bez zzo to słabe są te pozostale. Tak mnie namawia do sn[emoji19]
Moja też mega kopie ale właśnie upiekłam ciasto cytrynowe i zrobiłam lukier cytrynowy więc slodziej być nie może [emoji16]

Emol super że to ostatni egzamin!:-) ja dużo z mężem spaceruje od roku bo w pokemony gramy [emoji14]

Linoone ważne że coś się dzieje:-) fajnie że się skraca.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova daj przepis na to ciasto cytrynowego, bo już chyba któryś raz robisz,a ja coś bym zjadła dobrego :)
Napisz jak tam na ktg.

Do góry