reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

u nas oferują jeszcze poród w wodzie, TENS - prądy, i morfinę, aha no i jeszcze gas i zzo. Mojemu się spodobał poród w wodzie - jak se chce rodzić w wodzie to niech sobie rodzi hehe Ja bym chciała gas, tens a jak już nic nie pomoże to zzo:)

ale dziś moje dziecko jest ruchliwe, od rana non stop się rusza

reklama
Saba17 tak już ostatni egzamin. Dasz radę wspinać się na fotel ;)

Ola w pumelova ile km! Jak duzo! Ja to nie robię aż tak dużo.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia a skąd jestes? Masz full wypas w tym szpitalu!

U mnie tylko zzo.... i na 100% biorę! Ja mam tak niski prób bolu, ze nie wyobrażam sobie inaczej! A chciałabym oprócz tego miec gaz, ale No niestety

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim mam ten sam problem ze spacerami. Wyprawa dłuższa niż do sklepu osiedlowego kończy się bólem całej pupy i okolic [emoji6]

Ola ciesz się, że masz zzo bo u mnie jest gaz, a nie ma zzo. Masz wiec lepsza opcje [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Misia, super wieści! :)

Mamusia, ja na bank biorę zzo. To pierwsze o co poproszę jak przyjadę do szpitala ;) U mnie jest jeszcze to TENS i też w planie porodu zaznaczyłam że jestem chętna jak coś :p

Ja po wizycie, szyjka się skraca, ale nie w jakimś oszałamiającym tempie. Gin trochę mi tam w niej pogrzebał, kazał łazić po schodach i uprawiać duuużo seksów :D

Ola, ja też sporo spaceruje i o dziwo nie mam żadnych bóli po tym. A szkoda, bo mogłyby się na coś przydać te spacerki i cosik przyspieszyć ;)

Ostatnia edycja:
To niech ten twój gin mojemu powie o tych seksach :D Nieeeee, u mnie był wczoraj raz i już nie będzie hehe nie będę chłopa zmuszać jak nie chce bo to wcale nie jest wtedy przyjemne :)

Ola jak aukurat w UK jestem ale w PL też oferują różne opcje, no wszystko zależy od szpitala.

Aim będziesz nadrabiać spacerki z wozkiem:-) nie mogę się doczekać aż będę miała więcej energii żeby zwawiej chodzić bo teraz idę jak kulka

Misia to gorzej że go od razu nie bedzie. Ale szybciutko zleci i potem będziecie razem [emoji173] może kino w środę?

Kasia831 i mnie też jest gaz, poród w wodzie i tens ale położna sama przyznała że bez zzo to słabe są te pozostale. Tak mnie namawia do sn[emoji19]
Moja też mega kopie ale właśnie upiekłam ciasto cytrynowe i zrobiłam lukier cytrynowy więc slodziej być nie może [emoji16]

Emol super że to ostatni egzamin!:-) ja dużo z mężem spaceruje od roku bo w pokemony gramy [emoji14]

Linoone ważne że coś się dzieje:-) fajnie że się skraca.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova daj przepis na to ciasto cytrynowego, bo już chyba któryś raz robisz,a ja coś bym zjadła dobrego :)
Napisz jak tam na ktg.

Do góry