Pumelova niech robi to DNA mi to nie zaszkodzi, a on może wtedy otworzy oczy. Mojego brata wyrzucił z pracy... masakra.
Dziś miałam już spokojniejszy dzień, stres trochę zszedł, staram się nie myśleć.
Trochę się przestraszylam bo bolał mnie brzuch jakoś tak intensywnie i skurcze wyczuwam, a ja jeszcze 3 tyg. do bezpiecznego terminu :/
Ubranka od siostry będę miała chłopięce a sama muszę odszukać po dziewczynach bo nikomu nie wydawalam. Nie wiem co mam... teraz promocje to nakupie i tak.
Jestem daleko w tyle... jutro przyjdzie paka z Gemini, wozek i łóżeczko w lipcu mąż obiecał
nosidełko kupuję od kumpeli z pracy będę miała 26.06. Z takich większych rzeczy to niania i laktator jeszcze.
U mnie ruchy mega wyczuwalne zwłaszcza jak jestem u dentysty, kosmetyczki w aucie i jak już się kładę...
Sex nie pamiętam co to... mąż ma blokadę w każdej ciąży mnie unika
ja miałam ochotę w 2 trym. ale go nie maltretowalam
U nas dziś wietrznie i zimno ale się jeszcze dotleniam na dworze... Blanka poszła do sąsiadki więc mam chwilę na odpisanie.
Ktg pewnie będę miała w ostatnich tygodniach... czyli lipiec, upały mnie przerażają :/