reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Karuzela robię hybrydy:) mmm tyle truskawek! Ja co drugi dzień pół kilo kupuje żeby zjeść po miseczce z mezem:D

Maziajka jasne rozumiem to lepiej bierz ten magnez:D
ja będę miała takie naturalne żeby nie było widać a poza tym w stopach to tam mniej istotne, na rękach nie mam nic:-) chyba że zacznę wcześniej rodzić to pójdę z tymi które mam - z czerwonymi :D

Widzę że wszystkie ruszają do kosmetyczek na końcówce:D

Melduję że się spakowałam! Tzn wsadzilam do walizki wszystko w podpisanych woreczkach żeby mężowy ogarnal ale jeszcze muszę to wszystko mu pokazać więc nie układałam:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova no właśnie wchodzilam jak zdjęcia robiliśmy, ale jutro przejdę się zrobię badania.
Zdjęcia na pewno pięknie Wam wyszły :)

Karuzela no właśnie takie małe mam ale tylko na nogach, ostatnio jadłam truskawki..

Maziajka no i używałam ostatnio nowego żelu do golenia właśnie, ale swędzi mnie.

Tez byłam ostatnio brwi zrobić ale pod koniec miesiąca raz jeszcze pójdę i paznokcie u stóp tez chce na koniec miesiąca zrobić myślę, że się uda :D

Pumelova tez wszystko powsadzalam tylko na szybko do torby, a będę jeszcze mojemu pokazywać co i jak :D ale chyba mam małą tą torbę bo pampersy juz mi się nie mieszczą, a Twój będzie miał jakiś strój na przebranie do porodu ?

Pumelova pochwal się później :)

W pl mieliśmy sskolonego do zawodów asta, dużo ważył i tez to było nasze pierwsze.. Pocieszacz mój po stracie pierwszej ciąży :)
Nie martw się na zapas.
Przeprowadzka jakoś początkiem sierpnia ale ze mam tyle figurek i smieciakow, to postanowiłam szybciej ogarnąć by mniej trzeba było potem sprzątać.

Alex nie.. Jak szyja będzie jutro do niczego to 21.06 juz cc bo nie uda się raczej SN..

Abed sierpień, za dwa tyg chyba już pójdziemy dom oglądać bo będzie wykończony. Obyyy ale mimo wymeczenia wywolywaniem jestem jak poprzednio sceptycznie nastawiona.,
Przynajmniej odpoczne i usiade w końcu :p

Maziajka ale Ci dobrze, porelaksuj się trochę :)
Judith oo i Tobie jutro.

Pumelova czemu Ty na magnezie jeszcze??
Spakowana, to już nic tylko czekać :)

Zadzwonili z przedszkola, że mimo ibuprofemu młodemu gorączka urosła.. No ręce opadają, wrócił wcześniej do domu..

Hejka! Od rana intensywny dzień...
Przedszkolak był dziś na wycieczce. Robili pizzę i desery. Wróciła zadowolona spała w autobusie, teraz rozspiewana na całego :)
W końcu byłam wyrobić zdjęcie na nowy dowód. Ciekawa jestem jutro odbiór, niestety nie wiedziałam że nie robią na miejscu a nie chciało mi się szukać innego. Zahaczylam o galerie tej niebieskiej sukienki już nie było w moim rozmiarze. wzięłam inną koncepcję. IMG_20170613_141649.jpg
Mam nadzieję że może być... bluzka ciążowa spódnica tiulowa która podciagam pod biust bo jest na gumce. A była w promocji to brałam i przyda mi się do sesji. Generalnie to ciężko coś mi już dobrać.
Później pędem do kosmetyczki i tak się spoznilam 10 min. Zdjelam hybrydy :( szkoda mi zwykły lakier już mam jeden do poprawki :( IMG_20170613_142203.jpg
Mam czas na czytanie bo dziś już tylko lezakowanie. Pędem jeszcze robiłam obiad :/

Załączniki

• IMG_20170613_142203.jpg
    IMG_20170613_142203.jpg
    547,9 KB · Wyświetleń: 157
  • IMG_20170613_141649.jpg
    IMG_20170613_141649.jpg
    427 KB · Wyświetleń: 150
Kylesa jestesmy czerwcowo-lipcowe [emoji3]
Zdrowka dla Was [emoji4]

Ja jako dziecko bylam straszny m alergikiem. Na niektore rzeczy bylam odczulana,reszta minela mi z czasem. Mam nadzieje ze nasz maly nie bedzie mial zadnych alergii.

Pumelova w zamrazalniku zawsze mamy zapas lodow,ale jednak lubie tez czasamo pojechac np.na wloskie,ale sobota to nie byl moj dzien [emoji6]
Twoj Ci sie kazal pakowac,a moj sie dziwi ze juz zaczynam powoli dokladac reszte rzeczy do walizki. Chyba zaczyna do niego docierac ze juz coraz blizej koniec [emoji12][emoji12]

Zastrzyki robie wieczorem,nawet jak ide na badania.

Maziajka ja tez biore 6tabl.magnezu dziennie. Tak mi gin zaleca.

Karuzela ja caly czas robie henne brwi i mi ladnie wychodzi.

Alex u mnie to samo z małą wypinanie i czkawka i tak w koło [emoji6]

Pumelova ja się czuję jak kasztanowy ludzik [emoji1]
Ja 26 mam fryzjera, paznokcie ciągle daje rade sama ogarnąć [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

Pierwsza doba oki, jedzenie średnie, o 5 rano miałam skurcze , na ktg dochodziły do 80-100 . Ale wzięłam prysznic i przeszło.
Mały miał być sredniaczkiem a dziś waży około 3300 [emoji4].
Nie mam zbytnio siły na opisywanie, bo tak mnie głowa boli , że zaraz chyba padne. ...

Lilith zdrówka synkowi

Dziewczyny do CC nie można mieć pomalowanych paznokci u rąk na pewno, natomiast u nóg nie wiem, mam nadzieję, że można bo ja mam [emoji6]

Maziajka mnie też takie chwile wzruszają, więc wiem o czym mówisz

U mnie sex to tez historia, mam nadzieję, że wróci ochota, bo inaczej mąż mnie zostawi albo zdradzi [emoji28]

Kylesa zdrówka Wam życzę

A to mój apartament [emoji4]

1497360243-aaaaaa.jpeg

Judith mnie mówili że jak wychodzą ketony w moczu tzn że za mało jesz węglowodanów,organizm gloduje i przez to też głodzie się dzidzie,nie można do tego dopuścić w ciąży,u mnie rzeczywiście wychodzily jak zaczynałam dietę i chodziłam głodna
Paninka współczuję sytuacji w rodzinie
Lilith trzymam kciuki żeby w końcu coś ruszyło samo,
Widzę że na lipiec naprawdę niewiele z nas zostanie.
Aha całkiem przyzwoite warunki masz w szpitalu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

paninka87 ja też juz hybrydy ściagnęłam... trudno damy radę kilka tygodni :)
Aha całkiem masz ten apartament :) fajne warunki tam masz :) czyli czekasz :) trzymaj się :)

reklama
Ewella spakuje mu do porodu bo na tej liście nam napisali żeby miec. Ale myślę że tylko koszulę (rozpinana) i kapcie, a spodnie to w sumie może mieć te które będzie miał na sobie. Jakby mi coś położna sugerowała to ci dam znac:)

Lilith nie martwię sie, z ciekawości raczej pytałam o Twoje doświadczenie:)) aa rozumiem w sumie puki masz czas i siłę to lepiej już sobie ogarniać rzeczy bo potem różnie może być z sila ;-)
Jem magnez bo mi lekarz nie kazał odstawić:D nic nie mówił na ten temat. Mam wizytę w poniedziałek to może każe odstawic. A to rozumiem że się na końcówce odstawia, tak?
Zdrówka dla synka!

Paninka też ślicznie wyglądasz;-) eh paznokcie znam ten bol, malowalam już tyle warstw a ciągle się gdzieś uderzam i się niszczy. Chwała temu kto wymyślił lakiery swiatloutwardzalne.

Liluli mój to taki typ - on na wakacje się pakuje tydzień przed wylotem a ja godzinę przed wyjsciem. Dlatego nie mógł przeżyć że nie dość że jest bałagan bo wszystko zostawiłam na przewijaku to jeszcze nie jestem spakowana:D oo dobra to ja też normalnie zrobie zastrzyk. Najwyżej powtórzę badanie:-)

Monti haha jak te kasztaniaki:D :D

Aha83 co to znaczy że skurcze dochodziły do 80-100?? Może mi ktoś inny wyjaśnić :D
Wow jaki wypas :D baw się dobrze na tej wycieczce haha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry