reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :)
jejku pisałyście o tych ciązowych smakach i mnie tez złapało, rano nafutrowałam się kanapkami z łososiem w sosie pomidorowym, pozniej było mi okropnie niedobrze, ale na szczescie przeszło.
Dziewczyny które są w 3 ciazy, czy to prawda, ze objawy są wtedy wcześniej i są mocniejsze?
Kotek wiem, ze Ci cięzko :( teraz mozesz w sumie tylko czekac, niestety jesli zarodek jest nieprawidłowy to nic nie można na to poradzic, zadne leki nie pomoga :(:(:( musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze, nie takie historię słyszałam i pozniej ciąza się dobrze rozwijała.

reklama
Kotek a nie myslalas by isc jeszcze gdzies skonsultowac? Bo te 2 tygodnie to stres nieziemski:-(

Zonograja 600Zl placie rodzicom???? Szok....
My placimy tylko tyle co za prad i wode..

Arow mam ten sam tc powiedz jaj Cie to boli?

010igov3fkey3mez.png
nie chce isc bo to bez sensu, usłusze pewnie to samo a usg co chwile tez takie zdrowe nie jest.
chciałabym usłyszeć że jest dobrze....
musze odgonić czarne myśli i wziąśc się w garść

Dziewczyny czy w ciązy można brac apap? wczoraj dostałam taka migrene, ze po południu ledwo dojechałam do domu no i wziełam jedna tabletke, ale teraz się boje czy to nie zaszkodzi jakos szczegolnie. Co można brać na ból glowy w ciązy?

Dziewczyny czy w ciązy można brac apap? wczoraj dostałam taka migrene, ze po południu ledwo dojechałam do domu no i wziełam jedna tabletke, ale teraz się boje czy to nie zaszkodzi jakos szczegolnie. Co można brać na ból glowy w ciązy?
Można apap, także spokojnie :-).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
jejku pisałyście o tych ciązowych smakach i mnie tez złapało, rano nafutrowałam się kanapkami z łososiem w sosie pomidorowym, pozniej było mi okropnie niedobrze, ale na szczescie przeszło.
Dziewczyny które są w 3 ciazy, czy to prawda, ze objawy są wtedy wcześniej i są mocniejsze?
Kotek wiem, ze Ci cięzko :( teraz mozesz w sumie tylko czekac, niestety jesli zarodek jest nieprawidłowy to nic nie można na to poradzic, zadne leki nie pomoga :(:(:( musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze, nie takie historię słyszałam i pozniej ciąza się dobrze rozwijała.
A łosoś nie jest przypadkiem mocno niewskazany w ciąży przez dużą zawartość szkodliwych substancji m.in. zdaje się metali ciężkich?

Kotek nie trać nadzieji,ja w szpitalu 2 razy już się poddawalam a teraz czekam na wizytę i myślę że będzie ok.
Truskawka,to moja 4 ciąża i za każdym razem jest identycznie,pierwszy objaw to bolace piersi,potem ciagniecie w podbrzuszu i ok.5,6 tyg.zaczynają się mdłości.
Dziewczyny pisalyscie o moje wypieki,moglybyscie polecić dobre ale proste w przygotowaniu ciasto?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek a nie myslalas by isc jeszcze gdzies skonsultowac? Bo te 2 tygodnie to stres nieziemski:-(

Zonograja 600Zl placie rodzicom???? Szok....
My placimy tylko tyle co za prad i wode..

Arow mam ten sam tc powiedz jaj Cie to boli?

010igov3fkey3mez.png
Takie uklocia. Czasami mam wrażenie ze to wzdęcia a czasem kloje w miejscu jajnika. Bol znosny, nie boli aż tak ze potrzebuje leku. Zastanawiam się czy to jest spowodowane rozciaganiem sie macicy czy może coś złego się dzieje.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tea ja po wczorajszej wizycie jestem troszkę spokojniejsza nawet lepiej spałam, z przerywnikiem bo o 2 -giej zaliczam codziennie wc
Ciasto dla mnie najlepsze to ucierane - ja nie mam daru a to mi zawsze wychodzi :) i bułki na parze

Do góry