reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :)
jejku pisałyście o tych ciązowych smakach i mnie tez złapało, rano nafutrowałam się kanapkami z łososiem w sosie pomidorowym, pozniej było mi okropnie niedobrze, ale na szczescie przeszło.
Dziewczyny które są w 3 ciazy, czy to prawda, ze objawy są wtedy wcześniej i są mocniejsze?
Kotek wiem, ze Ci cięzko :( teraz mozesz w sumie tylko czekac, niestety jesli zarodek jest nieprawidłowy to nic nie można na to poradzic, zadne leki nie pomoga :(:(:( musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze, nie takie historię słyszałam i pozniej ciąza się dobrze rozwijała.

reklama
Kotek a nie myslalas by isc jeszcze gdzies skonsultowac? Bo te 2 tygodnie to stres nieziemski:-(

Zonograja 600Zl placie rodzicom???? Szok....
My placimy tylko tyle co za prad i wode..

Arow mam ten sam tc powiedz jaj Cie to boli?

010igov3fkey3mez.png
nie chce isc bo to bez sensu, usłusze pewnie to samo a usg co chwile tez takie zdrowe nie jest.
chciałabym usłyszeć że jest dobrze....
musze odgonić czarne myśli i wziąśc się w garść

Dziewczyny czy w ciązy można brac apap? wczoraj dostałam taka migrene, ze po południu ledwo dojechałam do domu no i wziełam jedna tabletke, ale teraz się boje czy to nie zaszkodzi jakos szczegolnie. Co można brać na ból glowy w ciązy?

Dziewczyny czy w ciązy można brac apap? wczoraj dostałam taka migrene, ze po południu ledwo dojechałam do domu no i wziełam jedna tabletke, ale teraz się boje czy to nie zaszkodzi jakos szczegolnie. Co można brać na ból glowy w ciązy?
Można apap, także spokojnie :-).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
jejku pisałyście o tych ciązowych smakach i mnie tez złapało, rano nafutrowałam się kanapkami z łososiem w sosie pomidorowym, pozniej było mi okropnie niedobrze, ale na szczescie przeszło.
Dziewczyny które są w 3 ciazy, czy to prawda, ze objawy są wtedy wcześniej i są mocniejsze?
Kotek wiem, ze Ci cięzko :( teraz mozesz w sumie tylko czekac, niestety jesli zarodek jest nieprawidłowy to nic nie można na to poradzic, zadne leki nie pomoga :(:(:( musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze, nie takie historię słyszałam i pozniej ciąza się dobrze rozwijała.
A łosoś nie jest przypadkiem mocno niewskazany w ciąży przez dużą zawartość szkodliwych substancji m.in. zdaje się metali ciężkich?

Kotek nie trać nadzieji,ja w szpitalu 2 razy już się poddawalam a teraz czekam na wizytę i myślę że będzie ok.
Truskawka,to moja 4 ciąża i za każdym razem jest identycznie,pierwszy objaw to bolace piersi,potem ciagniecie w podbrzuszu i ok.5,6 tyg.zaczynają się mdłości.
Dziewczyny pisalyscie o moje wypieki,moglybyscie polecić dobre ale proste w przygotowaniu ciasto?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek a nie myslalas by isc jeszcze gdzies skonsultowac? Bo te 2 tygodnie to stres nieziemski:-(

Zonograja 600Zl placie rodzicom???? Szok....
My placimy tylko tyle co za prad i wode..

Arow mam ten sam tc powiedz jaj Cie to boli?

010igov3fkey3mez.png
Takie uklocia. Czasami mam wrażenie ze to wzdęcia a czasem kloje w miejscu jajnika. Bol znosny, nie boli aż tak ze potrzebuje leku. Zastanawiam się czy to jest spowodowane rozciaganiem sie macicy czy może coś złego się dzieje.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tea ja po wczorajszej wizycie jestem troszkę spokojniejsza nawet lepiej spałam, z przerywnikiem bo o 2 -giej zaliczam codziennie wc
Ciasto dla mnie najlepsze to ucierane - ja nie mam daru a to mi zawsze wychodzi :) i bułki na parze

Do góry