reklama
Pumelova ostatnio tez czesto tak robie ze sie usmiecham i kiwam glowa jakbym sluchala a pozniej nie mam pojecia o co tak naprawde chodzilo [emoji4]
A drugiego imienia nie dajemy,tak zdecydowalam.
Aaa i po raz 1 beda u mnie food trucki [emoji12][emoji12]
Tyle sie tu o nich naczytalam ze jak tylko bede w stanie to napewno pojde [emoji4]
Ola W.ja tez uwazam ze nikogo nie urazilas,kazdy ma prawo wyrazic to swoje zdanie a i tak pozniej kazdy zrobi jak uwaza.
A drugiego imienia nie dajemy,tak zdecydowalam.
Aaa i po raz 1 beda u mnie food trucki [emoji12][emoji12]
Tyle sie tu o nich naczytalam ze jak tylko bede w stanie to napewno pojde [emoji4]
Ola W.ja tez uwazam ze nikogo nie urazilas,kazdy ma prawo wyrazic to swoje zdanie a i tak pozniej kazdy zrobi jak uwaza.
tutaj też jest dużo takich food festivals najbardziej lubię meksykańskie jedzonko aczkolwiek ostatnio skusiłam się na burgera bo już byliśmy taacy głodni a do meksykańskiego trucka ogromna kolejka była. I to był najpyszniejszy burger ever
Pumelova zaglądałam do niego i tylko słyszałam blagalne -jeszcze godzinkę. mój mąż jak ma że na najwyższych obrotach kilka dni, bez snu prawie a potem musi odespać ja mam na imiona Agata Karolina, o drugim nawet nie pamiętam. Nie będę szukać drugiego jak z jednym dla dzidzia mam problem [emoji14]
Kasia fajny ten zwyczaj z imionami po rodzicach.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia fajny ten zwyczaj z imionami po rodzicach.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra
Fanka BB :)
Ja mam zamiar przykrywać malucha kocykiem i na płaskiej podusi, tak z Kacprem robiłam, chociaż podejrzewam, że w takie gorące miesiące i tak nie unikniemy potówek.
Mi też wszyscy mówią, że pewnie się źle czuję i jest mi ciężko i , że z dwójką to się zamorduję No pojebani, a i oczywiście się dziwią, że tyle chodzę na spacery i autem jeżdżę. A ja cieszę się tym stanem, tym bardziej dlatego, że mam nadzieję, że to już ostatnia.
Pogoda słoneczna, rano byliśmy z synem na spacerze i w przychodni, skończyliśmy do dziadka i rodziców i teraz Kacper śpi, a ja chyba poćw. Później pewnie też gdzieś pójdziemy z mężem.
Mi też wszyscy mówią, że pewnie się źle czuję i jest mi ciężko i , że z dwójką to się zamorduję No pojebani, a i oczywiście się dziwią, że tyle chodzę na spacery i autem jeżdżę. A ja cieszę się tym stanem, tym bardziej dlatego, że mam nadzieję, że to już ostatnia.
Pogoda słoneczna, rano byliśmy z synem na spacerze i w przychodni, skończyliśmy do dziadka i rodziców i teraz Kacper śpi, a ja chyba poćw. Później pewnie też gdzieś pójdziemy z mężem.
Chybra o tak z tymi spacerami to prawda ...u mniebtez sie dziwia ze autem nie jezdze np do przedszkola a mam uwaga 500m. Co chwile mnie ktos chce podwozic haha a ja lubie isc po mlodego i mini spacer zaliczymy zreszta szkoda auta na 500m odpalac...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się i ja. Czytam wasze forum już jakiś czas. Będę również lipcową mamą ( tp na 25.07).Nie działam na żadnym forum więc długo zwlekałam z decyzją czy się zalogować tu. Czytając wasze wpisy dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy. Może coś o mnie jestem już mamą mam dwie córki lecz to już duże panny ( z pierwszego małżeństwa) . Obecnie jestem w szczęśliwym związku od 4lat mój A nie ma dzieci więc się zdecydowaliśmy bo nie jesteśmy już tacy młodzi, a zegar tyka.
reklama