reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea - cudowna wiadomość!!! Mówiłam Ci, żebyś nie uciekała z tego szpitala [emoji6]. Mam nadzieję, że to były Twoje ostatnie najgorsze relacje ze służba medyczna w tej ciąży - i teraz już wszystko będzie idealnie [emoji2]

A podejść lekarzy nie będę komentować, bo musiałabym tu ostro klnac (a potrafię! W końcu po budowach jeżdżę [emoji14]). Dobrze, że jeden z tej ekipy oprzytomnial i podjął dobrą decyzję kierując Cie do kogoś innego [emoji2]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith - jakby miały Ci się zmarnować te czekoladki, to podam Ci mój adres [emoji6]. Nie rzuca mnie na słodkie - ale Twoja bombonierka przemówiła do mnie [emoji16].

A bodziaki to juz tak docelowo pod to Bobo? [emoji6]. Bo jakoś tak jednoznacznie określają płeć [emoji3].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka kurcze tyle piszecie, ze nie idzie nadrobic... Gratuleje serduszek! Ja dzis jakas padnieta jestem. Rano zrobilam sobie tosty po czym otwarlam lodowke i zobaczylam tylko szynke dojrzewajaca i ser brie i myslalam, ze sie rozplacze, ze nic dla mnie nie ma, a na 9 musialam na jazdy na prawko leciec, no i poszlam kupic kanapke do baru... Chyba sie zaczyna histeria z byle powodu.

Witam
I trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Tea matko Co oni z toba robili. Chyba nierozumieja jakie dla nas i partnerow stresujace. Ale dobrze ze chociaz jeden madrzejszy
Co Do mlodsci czy cos niemam. Niemialam w zadnej ciazy.ale za to bym jesc mogla i tak juz mam 1kg na plusie.pewno Do wizyty beda 2kg.w ciazy z corka Do porodu szlam z 20 kg na plusie.masakra.a tak pozatym cycki mnie dalej bola i zmeczenie Ale to tez Chyba i po pracy
A Co Do tesciow i rodzicow wszyscy w polsce mieszkaja 800 km od nas. Jestesmy dwa razy Do roku w polsce i czasami raz w roku nas rodzice moi odwiedzaja lub Siostra ze szwagrem. Jestesmy zdani tutaj na siebie. Oboje pracujemy od kiedy mala skonczyla 1.5 roku.obylo sie bez zlobka dopiero poszla Teraz Do przedszkola jak skonczyla 3 latka,nam to odpowiadalo bo moglismy spedzac z nia duzo czasu i niemusiala byc w zlobku Do 16.chodzila na spotkania z dziecmi w jej wieku i rozne dla dzieci organizowane sporty wiec Kontakt miala z dziecmi od poczatku.niektorzy sie mnie pytali po Co Mi taki Stres bym oddala ja Do zlobka i spokoj. No Ale mysmy nie chcieli bo ja po pierwsze na Pol etatu pracuje gdzie czasami mam tez i caly tydzien wolne a po 2 mam wspanialego M ktory uwielbia sie mala i domem zajmowac wiec wspolgramy ze soba w trojke znakomicie i juz niedlugo mysle w czworke.[emoji38]

f2w3flw15r2h1ssa.png

Dziewczyny dziękuje za kciuki :D byłam na usg i na razie jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zółtkowy, wiec wszystko super ładnie wyglada, termin na 17.07.2017 wiec lekarz mówil, ze dobra data z samymi 7, moze tym razem będzie to na szczeście :) wizyta serduszkowa w przyszły piątek :)

Lilith super ciuszki, ja wszystkie po synku mam zimowe, bo w styczniu urodzony, teraz trzeba bedzie krotki rekawek kupic :)
Tea ale nie powazni w tym szpitalu, musiałas się okropnie strachu najeść. Najważniejsze, ze wszystko dobrze i jest zarodek tam gdzie byc powinien!!

Cześć mamuśki,chciałam napisać dopiero w środę ale nie wytrzymam tak długo.Jestem już w domu,to co oni wyczyniali że mną w szpitalu to szok.Pisałam że trafiłam tam z podejrzeniem ciąży pozamacicznej,położyli mnie na onkologii bo taką ciążę usuwa się chemią,po 2 dniach stwierdzili że pęcherzyk jest w macicy ale nie wiedzą czy poza macica też czegoś nie ma,dali mi nadzieję na normalną ciążę,następnego dnia stwierdzili jednak że pecherzyk jest pusty i może być niebezpiecznie bo beta szybko rośnie,więc znów załamka,tak trzymali mnie do pon.I w pon.stwierdzili że zrobią mi laparoskopie diagnostyczną pod pełną narkoza a potem ewentualnie lyzeczkowanie.Na szczęście ktoś pomyślał żeby mnie jeszcze wysłać na lepsze usg na ginekologie.Tam przyjął mnie profesor zrobił usg i powiedział że jak dla niego to normalna ciąża tyle że nisko zagniezdzona w macicy i młodsza o 2 tyg.wychodzi 5 tydzień a wtedy nie musi być jeszcze widać zarodka i ze mam jechać do domu.byłam w szoku,2 razy odbierali mi nadzieję i z powrotem dawali,na końcu uniknelam laparoskopii,teraz czekam na środę na wizytę u mojego gina i oby było widać zarodek,dodam że w pon.jak wychodziłam to beta wynosiła 12300,więc ok jak na 5 tydzień,i dostałam okropne mdłości.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyno do środy nas chciałaś trzymać w niepewności?? Ja codziennie zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać?! A tu prosze - cudowna informacja! Ściskam Cię mocno! Jupiiiiii!
Wierzyłam i troche też czułam, że się w dobrą stronę poukłada!

Dziewczyny dziękuje za kciuki :D byłam na usg i na razie jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zółtkowy, wiec wszystko super ładnie wyglada, termin na 17.07.2017 wiec lekarz mówil, ze dobra data z samymi 7, moze tym razem będzie to na szczeście :) wizyta serduszkowa w przyszły piątek :)

Lilith super ciuszki, ja wszystkie po synku mam zimowe, bo w styczniu urodzony, teraz trzeba bedzie krotki rekawek kupic :)
Tea ale nie powazni w tym szpitalu, musiałas się okropnie strachu najeść. Najważniejsze, ze wszystko dobrze i jest zarodek tam gdzie byc powinien!!
No to pieknie! Tak jak u mnie! Terminy też zbliżone mamy a i wizyte serduszkową z kolei w ten sam dzień! :D

reklama
Olisiaa termin wg om 25 lipca
Kasiulka kreski niby ok ale martwię się trochę wynikiem bety[emoji17]

Kotek87 będzie dobrze, zobaczysz [emoji4]

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam niby termin na 24.07 a kreski na tescie mam owiele bledsze niz Twoje takze spoko. Bety nie robie nie robilam.i mam spokojna glowe. Wiec nie.martw sie

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry