reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Lilith z tymi przesądami to różnie bywa, też nie byłam przesądna ale teraz już jestem.
Tea dasz radę, będą miały fajnie jak beda dorosłe. Będą sie miały do kogo odezwać, komu zwierzyć i na kogo liczyć. Beda sie razem bawić - nie bedzie sytuacji "mama pobaw się ze mną " Mój Jas na razie jest bardzo samotny. Powiedziałam mu ze lekarz podejrzewa że może będzie dzidziuś ale jeszcze nie wiadomo bo moze sie pomylić z kamykami które mam w organizmie a on do mnie -"Mama to będzie nasza największa tajemnica żeby się bozia nie rozmyśliła i nie zabrała nam, nikomu nie powiem "
Aga ja też jestem z rocznika '82, mój młody też ma już 7,5r
Trzymajcie, trzymajcie mocno

No córka już 6 lat skończyła :) więc prawie 7 lat temu zaszłam w ciążę :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
To już jest wyczerpanie ogranizu i dlatego to wszystko tak szybko idzie a na pewno nie starość [emoji23][emoji23]

Hajmal - ale masz dojrzałego Synka. Piękna odpowiedź - wzruszylam się bardzo [emoji7].
My naszej jeszcze nie powiedzieliśmy (czekamy na troszkę pewniejszy czas) - ciekawa jestem jej reakcji. W jej klasie jedynie 3 dzieci nie ma rodzeństwa. A młoda już od 2 lat szukała sobie zastępczego rodzeństwa na zasadzie "siostry ciotecznej" [emoji6]
A Jas z jakiego jest miesiąca?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt :-)

Hajmal kciuki będą mocno zaciśnięte :-) na pewno wszystko będzie dobrze, a Twój synek jest wspaniały :-)

Tea dobrze że ktoś z rozumem znalazł się w tym szpitalu. Na pewno teraz maluszek juz się pokaże na usg :-)
co do trójki dzieci to u mnie między pierwszym a drugim synkiem jest 1,5 roku a między drugim synkiem i tym w brzuszku będzie rok i 3 miesiące, gdzie najstarszy synek skończył na koniec września 2 lata :-). Wiem że będzie ciężko ale na pewno damy rade i synkowie będą mieć super kontakt ze sobą :-) bo czuję że mój trzeci skarb to też synek :-) będa mnie całe życie rozpieszczać :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Lilith z tymi przesądami to różnie bywa, też nie byłam przesądna ale teraz już jestem.
Tea dasz radę, będą miały fajnie jak beda dorosłe. Będą sie miały do kogo odezwać, komu zwierzyć i na kogo liczyć. Beda sie razem bawić - nie bedzie sytuacji "mama pobaw się ze mną " Mój Jas na razie jest bardzo samotny. Powiedziałam mu ze lekarz podejrzewa że może będzie dzidziuś ale jeszcze nie wiadomo bo moze sie pomylić z kamykami które mam w organizmie a on do mnie -"Mama to będzie nasza największa tajemnica żeby się bozia nie rozmyśliła i nie zabrała nam, nikomu nie powiem "
Aga ja też jestem z rocznika '82, mój młody też ma już 7,5r
Trzymajcie, trzymajcie mocno
Dziewczyny ja jestem rocznik 81, a mój Rysiek 2009 jeszcze mu nie powiedzieliśmy ale wiem, że bardzo by chciał :)

Tea super wiadomości ciesze się na pewno będzie zarodek. Dobrze ze ktoś nad Tobą czuwał i nie miałaś zabiegu.. teraz może być tylko lepiej.. mam nadzieje ze pokolejnym usg będziesz juz mogła odetchnąć i cieszyć się ciąża ;)

Hajmal ale masz mądrego synka aż się wzruszyłam jak to przeczytałam co on powiedział. Kochany. Trzymam mocno kciuki za wizytę [emoji110]

Maziajka jak u Ciebie ? Mi przeszło czuje się dobrze ale zobaczymy co będzie wieczorem :/

-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

I ja będę mama trójki :) Grześ 4,5, Misiek 2 latka. Ale w ogóle nie mam obaw :) myśle ze spokojnie sobie poradzimy. Grześ dał nam przez pierwsze 2,5 roku moze 3 szkole życia ;) . Jedynie co to nowy samochod musimy kupić po nowym roku

Hajmal cudna odpowiedz. Grześ nasz wie. -Ale tez wie, ze dzieciątko moze okazać sie chore i wtedy będzie aniołkiem u Pana Boga. W tamtym roku przerabialiśmy 2 poronienia u mojego bata. Dzieci są pochowane Wiec chodzimy tez na cmentarz. Z reszta moi rodzice tez mieli pierwszego syna, który zmarł po porodzie. Grześ regularnie odwiedza cmentarz i rozumie.

Ja z 83 :)

Też bym nie mówiła ale przychodził do mnie do szpitala, na początku mówiłam mu ze mnie gardło boli co było prawdą ale jak widział te wszystkie mamy z dużymi brzuchami to mnie zapytał mam a a tak naprawdę to dlaczego tu leżysz? Nie było wyjścia. Mięliśmy mu najwcześniej powiedzieć w święta no ale tak wyszło. Jaś jest z 23 czerwca . Doskonale znam to szukanie sobie rodzeństwa bo mam to w domu - u nas jeszcze tak jest że jak młody wypatrzy swoją kuzynkę 8 miesięczna bez opieki - wolną to sie nią zajmuje, bawi, głaszcze przytula, ostatnio jej 5 letni brat aż był zazdrosny - To moja siostra !!
Bardzo mu brakuje rodzeństwa

reklama
Aaggaa hihi to przynajmniej nie bedę sama :D
kotek87 u mnie 5t1 d, a z usg 5t3d
Aga-km ja tez uwielbiam moje wypieki i rodzinka zawsze sie zachwyca tym co zrobie, a przed odkryciem tej strony 2 lewe tece do pieczenia
Tea ja bardzo chciałam miec jak najmniejsza roznice wieku miedzy dziecmi, ale o ta ciaze dlugo walczylismy. Tez by mi sie marzyła trójeczka!!

Do góry