reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Lilith z tymi przesądami to różnie bywa, też nie byłam przesądna ale teraz już jestem.
Tea dasz radę, będą miały fajnie jak beda dorosłe. Będą sie miały do kogo odezwać, komu zwierzyć i na kogo liczyć. Beda sie razem bawić - nie bedzie sytuacji "mama pobaw się ze mną " Mój Jas na razie jest bardzo samotny. Powiedziałam mu ze lekarz podejrzewa że może będzie dzidziuś ale jeszcze nie wiadomo bo moze sie pomylić z kamykami które mam w organizmie a on do mnie -"Mama to będzie nasza największa tajemnica żeby się bozia nie rozmyśliła i nie zabrała nam, nikomu nie powiem "
Aga ja też jestem z rocznika '82, mój młody też ma już 7,5r
Trzymajcie, trzymajcie mocno

No córka już 6 lat skończyła :) więc prawie 7 lat temu zaszłam w ciążę :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
To już jest wyczerpanie ogranizu i dlatego to wszystko tak szybko idzie a na pewno nie starość [emoji23][emoji23]

Hajmal - ale masz dojrzałego Synka. Piękna odpowiedź - wzruszylam się bardzo [emoji7].
My naszej jeszcze nie powiedzieliśmy (czekamy na troszkę pewniejszy czas) - ciekawa jestem jej reakcji. W jej klasie jedynie 3 dzieci nie ma rodzeństwa. A młoda już od 2 lat szukała sobie zastępczego rodzeństwa na zasadzie "siostry ciotecznej" [emoji6]
A Jas z jakiego jest miesiąca?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt :-)

Hajmal kciuki będą mocno zaciśnięte :-) na pewno wszystko będzie dobrze, a Twój synek jest wspaniały :-)

Tea dobrze że ktoś z rozumem znalazł się w tym szpitalu. Na pewno teraz maluszek juz się pokaże na usg :-)
co do trójki dzieci to u mnie między pierwszym a drugim synkiem jest 1,5 roku a między drugim synkiem i tym w brzuszku będzie rok i 3 miesiące, gdzie najstarszy synek skończył na koniec września 2 lata :-). Wiem że będzie ciężko ale na pewno damy rade i synkowie będą mieć super kontakt ze sobą :-) bo czuję że mój trzeci skarb to też synek :-) będa mnie całe życie rozpieszczać :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Lilith z tymi przesądami to różnie bywa, też nie byłam przesądna ale teraz już jestem.
Tea dasz radę, będą miały fajnie jak beda dorosłe. Będą sie miały do kogo odezwać, komu zwierzyć i na kogo liczyć. Beda sie razem bawić - nie bedzie sytuacji "mama pobaw się ze mną " Mój Jas na razie jest bardzo samotny. Powiedziałam mu ze lekarz podejrzewa że może będzie dzidziuś ale jeszcze nie wiadomo bo moze sie pomylić z kamykami które mam w organizmie a on do mnie -"Mama to będzie nasza największa tajemnica żeby się bozia nie rozmyśliła i nie zabrała nam, nikomu nie powiem "
Aga ja też jestem z rocznika '82, mój młody też ma już 7,5r
Trzymajcie, trzymajcie mocno
Dziewczyny ja jestem rocznik 81, a mój Rysiek 2009 jeszcze mu nie powiedzieliśmy ale wiem, że bardzo by chciał :)

Tea super wiadomości ciesze się na pewno będzie zarodek. Dobrze ze ktoś nad Tobą czuwał i nie miałaś zabiegu.. teraz może być tylko lepiej.. mam nadzieje ze pokolejnym usg będziesz juz mogła odetchnąć i cieszyć się ciąża ;)

Hajmal ale masz mądrego synka aż się wzruszyłam jak to przeczytałam co on powiedział. Kochany. Trzymam mocno kciuki za wizytę [emoji110]

Maziajka jak u Ciebie ? Mi przeszło czuje się dobrze ale zobaczymy co będzie wieczorem :/

-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

I ja będę mama trójki :) Grześ 4,5, Misiek 2 latka. Ale w ogóle nie mam obaw :) myśle ze spokojnie sobie poradzimy. Grześ dał nam przez pierwsze 2,5 roku moze 3 szkole życia ;) . Jedynie co to nowy samochod musimy kupić po nowym roku

Hajmal cudna odpowiedz. Grześ nasz wie. -Ale tez wie, ze dzieciątko moze okazać sie chore i wtedy będzie aniołkiem u Pana Boga. W tamtym roku przerabialiśmy 2 poronienia u mojego bata. Dzieci są pochowane Wiec chodzimy tez na cmentarz. Z reszta moi rodzice tez mieli pierwszego syna, który zmarł po porodzie. Grześ regularnie odwiedza cmentarz i rozumie.

Ja z 83 :)

Też bym nie mówiła ale przychodził do mnie do szpitala, na początku mówiłam mu ze mnie gardło boli co było prawdą ale jak widział te wszystkie mamy z dużymi brzuchami to mnie zapytał mam a a tak naprawdę to dlaczego tu leżysz? Nie było wyjścia. Mięliśmy mu najwcześniej powiedzieć w święta no ale tak wyszło. Jaś jest z 23 czerwca . Doskonale znam to szukanie sobie rodzeństwa bo mam to w domu - u nas jeszcze tak jest że jak młody wypatrzy swoją kuzynkę 8 miesięczna bez opieki - wolną to sie nią zajmuje, bawi, głaszcze przytula, ostatnio jej 5 letni brat aż był zazdrosny - To moja siostra !!
Bardzo mu brakuje rodzeństwa

reklama
Aaggaa hihi to przynajmniej nie bedę sama :D
kotek87 u mnie 5t1 d, a z usg 5t3d
Aga-km ja tez uwielbiam moje wypieki i rodzinka zawsze sie zachwyca tym co zrobie, a przed odkryciem tej strony 2 lewe tece do pieczenia
Tea ja bardzo chciałam miec jak najmniejsza roznice wieku miedzy dziecmi, ale o ta ciaze dlugo walczylismy. Tez by mi sie marzyła trójeczka!!

Do góry