reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea No wspaniale, czekam na dalszy równie piękny koniec!!

Aga88 ja na patologii leżałam ale w ostatnim tygodniu ciąży ze straszym synem

Lilith u mnie te czeko zniknęłyby w 30 sekund, jestem czekoladoholikiem. Tez uwielbiam piec a moje wypieki przeglądam dla relaksu

Truskawka super!

reklama
Dziewczyny dziękuje za kciuki :D byłam na usg i na razie jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zółtkowy, wiec wszystko super ładnie wyglada, termin na 17.07.2017 wiec lekarz mówil, ze dobra data z samymi 7, moze tym razem będzie to na szczeście :) wizyta serduszkowa w przyszły piątek :)

Lilith super ciuszki, ja wszystkie po synku mam zimowe, bo w styczniu urodzony, teraz trzeba bedzie krotki rekawek kupic :)
Tea ale nie powazni w tym szpitalu, musiałas się okropnie strachu najeść. Najważniejsze, ze wszystko dobrze i jest zarodek tam gdzie byc powinien!!
super wiadomość!!! :)
w którym jesteś tyg i w którym dniu?

Ja mam niby termin na 24.07 a kreski na tescie mam owiele bledsze niz Twoje takze spoko. Bety nie robie nie robilam.i mam spokojna glowe. Wiec nie.martw sie

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem szczerze że bardzo żałuję że ją zrobiłam. Chciałam mieć pewność że wszystko jest ok zanim pójdę na wizytę, a zamiast tego mam mega niepokój że coś jest nie tak ;( jutro rano zrobię betę. Po pracy będę wiedziała na czym stoję.

Tea ogromne gratulacje! dobrze, że dałaś rade i wytrwalas to wszystko.. choć musiało być masakrycznie i dużo Cie to wszystko kosztowało. czekamy niecierpliwie środy z Tobą!

Ktoś wie na którą Hajmal ma wizyte??

Aga_k_m pięknie wygląda i zachęca opisowo smakiem ale tak mi żal ruszyć.. no i na szczęście ochoty na słodkie brak.
Myślę, że synek będzie.. to się okaże w sumie a body w rzeczywistości wyglądają tak, że pasują i na dziewczynkę i na chłopczyka. po synku nid mam prawie wcale ubrań ale np. mam troszkę po córeczce.. tej, która się w czerwcu urodziła. tak więc jest dla każdej płci coś, że tak powiem. dla mnie był go bardzo miły gest :) tym bardziej, że już nie przerabiam czegoś takiego jak dawniej, typu nie wcześniej niż po 1 trym.. Bo w 2 czy 3 tez tragedię się zdarzają..

Truskawka ciesze się, że wszystko dobrze! data sliczna!! gratuluje.

Wendy mkj synek jest z 24.07 to dobra data :)

Kasiulka kocham ta stronkę!! nawet maz z niej zrobi w zasadzie wszystko. najgorzej to jest z wyborem haha.

Lilith mam mieć dziś wizytę po 18 w szpitalu pojedziemy przed 19 żebym nie musiała tam siedzieć miedzy brzuszkami.Bardzo fajne bodziaki, a z tym brudzeniem musisz sie oszczędzać i progesteron brać.
Tea jak ja Ci współczuję tego stresu ale miej nadzieje może będzie dobrze, widze ze mamy podobną sytuacje u mnie jest teoretycznie z ostatniego usg ciąża młodsza ale czy sie rozwinie - zobaczymy, Oczytałam się po necie ze sie czasem zdarza ze jeszcze tak późno pojawia sie dzieciątko i akcja serca, że owulacja była później.

Hajmal dziękuję. czyli kciuki kolo 18 pozaciskane bo tak wizyty wypadają.
Tez myślę, że może to niski progesteron.. zeszlam na niższą dawkę i może stąd.. chyba wybiorę się do gp by mi swoiski przepisała bo ten zalatwiany szybciej się skończy..

Kasiulka, Lilith - i ja od 6 lat jestem fanką Doroty z Moich Wypieków. Ja... Totalne beztalecie cukierniczo- piekarskie zaczęłam sie nagle wybijac na wszelakich imprezach [emoji3]. Nie było przepisu, który mi nie wyszedł.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wielkie dzięki za tak dobre słowa i trzymanie kciuków,hajmal pisz od razu po usg co tam widać i co lekarz mówi,wiem że tu są mamy w 3 ciąży,troszkę się boję jak dam radę z trójką,tym bardziej że u najmłodszych będzie tylko 2 lata różnicy a ja przed 40tka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wielkie dzięki za tak dobre słowa i trzymanie kciuków,hajmal pisz od razu po usg co tam widać i co lekarz mówi,wiem że tu są mamy w 3 ciąży,troszkę się boję jak dam radę z trójką,tym bardziej że u najmłodszych będzie tylko 2 lata różnicy a ja przed 40tka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Laska... Ty już się taka stara nie rób [emoji14]. Ja jestem '82 [emoji3].
Dałaś radę z 2 dasz radę z 3 [emoji3]. To, że jest mała różnica wieku jest właśnie najlepszym rozwiązaniem.

U mnie będzie 8 lat różnicy, i.. Nie oszukuje się, że to będzie wychowywanie dwóch "jedynakow" [emoji2]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry