reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tea No wspaniale, czekam na dalszy równie piękny koniec!!

Aga88 ja na patologii leżałam ale w ostatnim tygodniu ciąży ze straszym synem

Lilith u mnie te czeko zniknęłyby w 30 sekund, jestem czekoladoholikiem. Tez uwielbiam piec a moje wypieki przeglądam dla relaksu

Truskawka super!

reklama
Dziewczyny dziękuje za kciuki :D byłam na usg i na razie jest pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk zółtkowy, wiec wszystko super ładnie wyglada, termin na 17.07.2017 wiec lekarz mówil, ze dobra data z samymi 7, moze tym razem będzie to na szczeście :) wizyta serduszkowa w przyszły piątek :)

Lilith super ciuszki, ja wszystkie po synku mam zimowe, bo w styczniu urodzony, teraz trzeba bedzie krotki rekawek kupic :)
Tea ale nie powazni w tym szpitalu, musiałas się okropnie strachu najeść. Najważniejsze, ze wszystko dobrze i jest zarodek tam gdzie byc powinien!!
super wiadomość!!! :)
w którym jesteś tyg i w którym dniu?

Ja mam niby termin na 24.07 a kreski na tescie mam owiele bledsze niz Twoje takze spoko. Bety nie robie nie robilam.i mam spokojna glowe. Wiec nie.martw sie

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem szczerze że bardzo żałuję że ją zrobiłam. Chciałam mieć pewność że wszystko jest ok zanim pójdę na wizytę, a zamiast tego mam mega niepokój że coś jest nie tak ;( jutro rano zrobię betę. Po pracy będę wiedziała na czym stoję.

Tea ogromne gratulacje! dobrze, że dałaś rade i wytrwalas to wszystko.. choć musiało być masakrycznie i dużo Cie to wszystko kosztowało. czekamy niecierpliwie środy z Tobą!

Ktoś wie na którą Hajmal ma wizyte??

Aga_k_m pięknie wygląda i zachęca opisowo smakiem ale tak mi żal ruszyć.. no i na szczęście ochoty na słodkie brak.
Myślę, że synek będzie.. to się okaże w sumie a body w rzeczywistości wyglądają tak, że pasują i na dziewczynkę i na chłopczyka. po synku nid mam prawie wcale ubrań ale np. mam troszkę po córeczce.. tej, która się w czerwcu urodziła. tak więc jest dla każdej płci coś, że tak powiem. dla mnie był go bardzo miły gest :) tym bardziej, że już nie przerabiam czegoś takiego jak dawniej, typu nie wcześniej niż po 1 trym.. Bo w 2 czy 3 tez tragedię się zdarzają..

Truskawka ciesze się, że wszystko dobrze! data sliczna!! gratuluje.

Wendy mkj synek jest z 24.07 to dobra data :)

Kasiulka kocham ta stronkę!! nawet maz z niej zrobi w zasadzie wszystko. najgorzej to jest z wyborem haha.

Lilith mam mieć dziś wizytę po 18 w szpitalu pojedziemy przed 19 żebym nie musiała tam siedzieć miedzy brzuszkami.Bardzo fajne bodziaki, a z tym brudzeniem musisz sie oszczędzać i progesteron brać.
Tea jak ja Ci współczuję tego stresu ale miej nadzieje może będzie dobrze, widze ze mamy podobną sytuacje u mnie jest teoretycznie z ostatniego usg ciąża młodsza ale czy sie rozwinie - zobaczymy, Oczytałam się po necie ze sie czasem zdarza ze jeszcze tak późno pojawia sie dzieciątko i akcja serca, że owulacja była później.

Hajmal dziękuję. czyli kciuki kolo 18 pozaciskane bo tak wizyty wypadają.
Tez myślę, że może to niski progesteron.. zeszlam na niższą dawkę i może stąd.. chyba wybiorę się do gp by mi swoiski przepisała bo ten zalatwiany szybciej się skończy..

Kasiulka, Lilith - i ja od 6 lat jestem fanką Doroty z Moich Wypieków. Ja... Totalne beztalecie cukierniczo- piekarskie zaczęłam sie nagle wybijac na wszelakich imprezach [emoji3]. Nie było przepisu, który mi nie wyszedł.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wielkie dzięki za tak dobre słowa i trzymanie kciuków,hajmal pisz od razu po usg co tam widać i co lekarz mówi,wiem że tu są mamy w 3 ciąży,troszkę się boję jak dam radę z trójką,tym bardziej że u najmłodszych będzie tylko 2 lata różnicy a ja przed 40tka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wielkie dzięki za tak dobre słowa i trzymanie kciuków,hajmal pisz od razu po usg co tam widać i co lekarz mówi,wiem że tu są mamy w 3 ciąży,troszkę się boję jak dam radę z trójką,tym bardziej że u najmłodszych będzie tylko 2 lata różnicy a ja przed 40tka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Laska... Ty już się taka stara nie rób [emoji14]. Ja jestem '82 [emoji3].
Dałaś radę z 2 dasz radę z 3 [emoji3]. To, że jest mała różnica wieku jest właśnie najlepszym rozwiązaniem.

U mnie będzie 8 lat różnicy, i.. Nie oszukuje się, że to będzie wychowywanie dwóch "jedynakow" [emoji2]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry