reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
O kurczaczki, jaki piękny test! Równiutkie, u mnie byly bladzioszki :p
A który to dc? U mnie 2 dni po spodziewanej @
Maziajka - pozdrawiam śniadaniowo [emoji3].
Tłuste jedzenie nigdy nie jest za dobre. Co do frytek (ostatnio chyba Dorota też o nich pisała, że się meczyla strasznie ), spróbuj zrobić je nie w frytkownicy tylko w piekarniku - bez tłuszczu i za mocno nie zrumieniaj! (co by za twarde nie były - bo przy późniejszym ew.zwroceniu może boleć)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Ja już rano zaliczyłam lekarza medycyny pracy i zaraz jadę do gin na 1sze usg, strasznie sie boje, bardzo proszę o kciuki!!
Megan ja miałam kiedyś nadżerke, przez nią miałam jakieś plamienia miedzy cyklami, lekarz usunał to w 2 min i plamien juz nie mialam, ale nie wiem jak jest w ciazy, ja bym nie ryzykowała usuwania.
Kasiulka tez jestem ciekawa jak będzie z waga w tej ciazy, w 1szej przytyłam 17 kg, ale byłam duzo grubsza, bo moja wyjściowa waga to było 64 kg, a teraz to 48 kg, ale raz mi sie udało tyle schudnąć to drugi raz tez się uda :)
Aga-K_M u mnie tez teściowie sie nie interesuja szczegolnie, mieszkaja obok nas, jak musimy to podrzucamy małego na kilka godzin, ale nigdy nie zaproponowali, zebysmy go sami im dali, zawsze jest to proszenie sie. Moi rodzice tez sie nie interesuja szczegolnie, chca zebysmy do nich przyjechali, pobawia sie kilka godzin z młodym i im to na kilka miesiecy wystarcza.
Trzymam kciukasy:*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

A ja Wam powiem dziewczyny że jak tak dalej pójdzie to chyba wcześniej na L4 wyląduje , to moja druga ciąża i mam wrażenie że odczuwam wszystko 3 x bardziej. Zmęczenie, głód, ból pleców... Masakra jakaś :(
Mam dokładnie tak samo aż się mąż śmieje , że jak byłam z córką w ciąży to byłam młodsza i lepiej znosiłam. Czy on sugeruje, że się postarzałam? :):)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Maziajka - Ty to masz przeboje bidulo!

Morelka - siku moze uprzykrzyć życie, szczególnie w nocy...:'( zeby 4 razy pelny pęcherz...

Dobradziewczynka - skoro tesciowka juz wbila na ta chatę, to oddaj jej dzieciaczka a sama odpoczywaj! A co!

Kasiulka - ja nawet na wadze nie staje, jedno co jest pewne to zamieniam sie w kiszonego ogórka :-)

Aga_k_m - ja mieszkam z teściami, szwagierka, jej facetem i jej dzieckiem. Hit jest taki, ze i ona w ciąży i ja....dzisiaj się ekipa dowiedziała i o dziwo każdy ucieszony. Czekam teraz aż szwagierka juz na stale sie wyprowadzi...bo ma swoje M, a siedzi z rodzicami bo wygodnicka jest...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! <3

Truskawka - kciukasy zacisniete [emoji3]

AAggAA - jak to "wyzulic"?, kurcze...padaczka, to nie odcisk na palcu! Powinnaś być dodatkowo chroniona. Toż to już chodzi o podwójne bezpieczeństwo.

Nie powinnam tego pisać... Bo zasieje u Ciebie strach i niepokój, ale... Miałam koleżanke, która w trakcie ataku niefortunnie upadła w łazience na posadzke (uderzając w kant cokoliku). Zanim jej mąż dotarł do domu - było za późno [emoji22][emoji22][emoji22].
Także.. Postaw sprawę baaaardzo jasno przy kolejnej wizycie. Jak nie gin, to neurolog.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Ja już rano zaliczyłam lekarza medycyny pracy i zaraz jadę do gin na 1sze usg, strasznie sie boje, bardzo proszę o kciuki!!
Megan ja miałam kiedyś nadżerke, przez nią miałam jakieś plamienia miedzy cyklami, lekarz usunał to w 2 min i plamien juz nie mialam, ale nie wiem jak jest w ciazy, ja bym nie ryzykowała usuwania.
Kasiulka tez jestem ciekawa jak będzie z waga w tej ciazy, w 1szej przytyłam 17 kg, ale byłam duzo grubsza, bo moja wyjściowa waga to było 64 kg, a teraz to 48 kg, ale raz mi sie udało tyle schudnąć to drugi raz tez się uda :)
Aga-K_M u mnie tez teściowie sie nie interesuja szczegolnie, mieszkaja obok nas, jak musimy to podrzucamy małego na kilka godzin, ale nigdy nie zaproponowali, zebysmy go sami im dali, zawsze jest to proszenie sie. Moi rodzice tez sie nie interesuja szczegolnie, chca zebysmy do nich przyjechali, pobawia sie kilka godzin z młodym i im to na kilka miesiecy wystarcza.
Kciuki i czekamy na wieści :)
A co do nadżerki to w ciąży sie wlasnie nie usuwa tylko po :) no mam nadzieje ze to jakas mala nadzereczka i zniknie po porodzie jak u mojej mamy[emoji14]licze na cuda[emoji14]ja zadnych plamien nie mam ani nie miałam nigdy[emoji14]jedynie czasami w dniu kiedy prawdopodobnie byla owulacja[emoji14]tak samo naczytalam sie o pcos i z tego wynika ze zadnego objawu nie mam na to jak i rowniez w rodzinie nikt nigdy nie mial z tym problemu takze nie wiem[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry