reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny!
Kasia ciesze sie, ze mialas udana podroz i to z tak milymi informacjami:)

Misia sto lat dla meza!:) udanej imprezy i nie przemeczaj sie:)

Ja z poprzedniej ciazy mam bardzo malo zdjec, z tej w sumie tez niewiele, teraz w weekend ma byc ladna pogoda, to moze maz nam w plenerze jakas rodzinna sesje pstryknie:) dla mnie tak jak Aga piszesz, takie zdjecia brzuchowe sa fajna pamiatka o tym jakiego sie mialo lokatora w brzuchu a nie zdjeciami na ktorych musze wygladac jak modelka na wybiegu;) z ciazy z coreczka chetnie wracam wlasnie do tej ostatnoej fotki, ktora pstryknelam sobie sama telefonemem pare dni przed porodem i mam tam wieeeelki brzuszek:)

Co do spotkania w Krakowie, to ja tak jak aim jestem chetna,teraz wlasnie ma byc fajnie, cieplo, moznaby sie umowic w ktorys dzien pod parasolkami na rynku czy kazimierzu. Wiekszosc z na juz nie pracuje (abed jeszcze chyba, prawda?) albo na dniach przestanie, to mogloby to byc jak dla mnie spotkanie w ciagu dnia, w tygodniu, tak zeby dzieciarnia byla jeszcze zaopiekowana w przedszkolu:)

Edit: no wlasnie Abed myslalam o Tobie, czy w ciagu dnia w tygodniu dalabys rade... Ale widze, ze piszesz, ze tak, to super:)

To moze w przyszlym tygodniu jakby byla ladna pogoda bysmy sie umowily? Co Wy na to krakuski? Truskawka, Karuzela? Sylver tez z krk teraz

reklama
Krakowianki i te z okolic - jak tylko będę znała kolejny termin wyjazdu do Krakowa - od razu daje Wam znać [emoji4]. Jest Was tak dużo, że koniecznie trzeba się umówić!!! [emoji3]
Moja J z pewnością będzie na wakacjach u brata M, ale nie wiem czy z miesięcznym dzidziolem udam się w taką podróż, stąd proponuję wrześniowe spotkanka [emoji4].
Ale Wam to się dziwię, że do tej pory nic nie podzialalyscie w temacie [emoji14]

Kasiu - cieszę się, że powrót odbył się szczęśliwie [emoji3]. Jak widać angielski klimat bardziej Ci służy niż nasz - przykre... Ale cóż - najważniejsze, że czujesz, że zdrowiejesz [emoji4].
Miło z tą dziewczyną, no i masz dodatkowa referencje z 1 ręki odnośnie szpitala [emoji3].

Aaggaa - jestem pełna podziwu samodzielnego wykonania pazurkow - ślicznie Ci wyszły [emoji3]

Pumelova - kochana.. Jakie orki [emoji1]? Teraz modne są długie spódnice, sukienki, spodnie też można założyc. Uwielbiam koszulowe zdjęcia, bądź takie ze zwojem materiału - czego nie chcesz pokazać - nie pokazujesz i już. Ale brzusio musi być w całej okazałości [emoji3].
Naprawdę.. Pod koniec ciąży z J ważyłam z 90 kg, i miałam full z wody w sobie, ale i tak lubię tamte zdjęcia [emoji5].

Karuzela - Ojjj...nie gratulowalam - kawał Synka nosisz już pod serduchem [emoji3]. Gratuluję - bardzo ładna waga [emoji106][emoji3]

Xatu - a miałaś robione badania prenatalne? Na tym 1 usg (do 13+6 tc) jaka data została ustalona?

Misia - to najlepszego dla Męża!!! '82 - nie napisze, że najlepszy, ale...dobrzy ludzie z niego pochodzą [emoji3][emoji1].
Udanych imprezek [emoji3]

Coś mi wasze posty poprzeskakiwały. W każdym razie ja jestem chętna, i za dnia, i na wieczór, miejsce o ile to nie będzie drugi koniec Krakowa to obojętne, centrum dla mnie jest ok ;)

AAggAA dlatego nie jeżdżę autobusami :D bo się nie lubię denerwować :D
hahaha że dziecko siary nie miało :D dobre :D ja pamiętam ostatni raz miałam 50kg w 1 klasie LO bo mi krwi nie chcieli wziąć jako dawcy :D
piękne paznokcie!

aga km - zgadzam się z Tobą :) moja mama miała dużo zdjęć ze mną w ciązy, ostatnie o 6 rano a ja się urodziłam o 12, i wyglądała przepięknie! miała zdjęcie przy stole od biustu w górę i nie było widać że jest w ciąży :D mój tata sam wywoływał. szkoda że mój mąż nie robi mi żadnych zdjęć :( mam same selfie :D aa gdzie tam długa sukienka, wyglądałabym jak krasnal! muszę mieć coś obcisłego :D mi się bardzo podobają takie nagie przyciemnione foty, mam nadzieję na coś takiego <3

misia haha znam te przygotowania do urodzin! masakra :D życzę Ci żeby wszystko wyszło pyszne!

Kasia831 to super że ktoś Ci przekazał wiedzę o szpitalu :))

Pumelova - mówisz - nagie, przyciemniane? Podoba mi sie ten pomysł [emoji3].
Ale to już bez męża i córy z boku [emoji1][emoji6].
Na końcówce chcemy zrobić sobie rodzinne foty brzuchowe [emoji4].

Pumelova - mówisz - nagie, przyciemniane? Podoba mi sie ten pomysł [emoji3].
Ale to już bez męża i córy z boku [emoji1][emoji6].
Na końcówce chcemy zrobić sobie rodzinne foty brzuchowe [emoji4].
Takie widziałam na stronce mojej sasiadki:p są też z partnerem, ale mam nadzieję że mi machnie jedna taka[emoji7][emoji7] obiecała nam jeszcze zrobić u nas w domu z naszym piesem[emoji7] rodzinna fote na komode[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aim mi pasuje prawie każdy termin jeśli wcześniej o tym wiem :) bo po południu mąż może małego zabrać, tylko tak jak piszę zobaczymy czy wyzdrowieje bo dziś rano miał znów gorączkę ale żadnych innych objawów nie ma, a dla mnie najlepsza Bonarka ;)

reklama
Abed oby synek szybko wyzdrowial, jak nie zdazy, to my poczekamy:)
Moja coreczka ma przedszkole do 16.30, wiec ja jestem otwarta na spotkanie do godz 16, lub tak ok 19 (ale to musze uzgodnic z mezem, zeby mogl zostac na 100% z mala) :)

Dla mnie Bonarka super, mam rzut beretem autkiem:)

Do góry