reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny!
Kasia ciesze sie, ze mialas udana podroz i to z tak milymi informacjami:)

Misia sto lat dla meza!:) udanej imprezy i nie przemeczaj sie:)

Ja z poprzedniej ciazy mam bardzo malo zdjec, z tej w sumie tez niewiele, teraz w weekend ma byc ladna pogoda, to moze maz nam w plenerze jakas rodzinna sesje pstryknie:) dla mnie tak jak Aga piszesz, takie zdjecia brzuchowe sa fajna pamiatka o tym jakiego sie mialo lokatora w brzuchu a nie zdjeciami na ktorych musze wygladac jak modelka na wybiegu;) z ciazy z coreczka chetnie wracam wlasnie do tej ostatnoej fotki, ktora pstryknelam sobie sama telefonemem pare dni przed porodem i mam tam wieeeelki brzuszek:)

Co do spotkania w Krakowie, to ja tak jak aim jestem chetna,teraz wlasnie ma byc fajnie, cieplo, moznaby sie umowic w ktorys dzien pod parasolkami na rynku czy kazimierzu. Wiekszosc z na juz nie pracuje (abed jeszcze chyba, prawda?) albo na dniach przestanie, to mogloby to byc jak dla mnie spotkanie w ciagu dnia, w tygodniu, tak zeby dzieciarnia byla jeszcze zaopiekowana w przedszkolu:)

Edit: no wlasnie Abed myslalam o Tobie, czy w ciagu dnia w tygodniu dalabys rade... Ale widze, ze piszesz, ze tak, to super:)

To moze w przyszlym tygodniu jakby byla ladna pogoda bysmy sie umowily? Co Wy na to krakuski? Truskawka, Karuzela? Sylver tez z krk teraz

reklama
Krakowianki i te z okolic - jak tylko będę znała kolejny termin wyjazdu do Krakowa - od razu daje Wam znać [emoji4]. Jest Was tak dużo, że koniecznie trzeba się umówić!!! [emoji3]
Moja J z pewnością będzie na wakacjach u brata M, ale nie wiem czy z miesięcznym dzidziolem udam się w taką podróż, stąd proponuję wrześniowe spotkanka [emoji4].
Ale Wam to się dziwię, że do tej pory nic nie podzialalyscie w temacie [emoji14]

Kasiu - cieszę się, że powrót odbył się szczęśliwie [emoji3]. Jak widać angielski klimat bardziej Ci służy niż nasz - przykre... Ale cóż - najważniejsze, że czujesz, że zdrowiejesz [emoji4].
Miło z tą dziewczyną, no i masz dodatkowa referencje z 1 ręki odnośnie szpitala [emoji3].

Aaggaa - jestem pełna podziwu samodzielnego wykonania pazurkow - ślicznie Ci wyszły [emoji3]

Pumelova - kochana.. Jakie orki [emoji1]? Teraz modne są długie spódnice, sukienki, spodnie też można założyc. Uwielbiam koszulowe zdjęcia, bądź takie ze zwojem materiału - czego nie chcesz pokazać - nie pokazujesz i już. Ale brzusio musi być w całej okazałości [emoji3].
Naprawdę.. Pod koniec ciąży z J ważyłam z 90 kg, i miałam full z wody w sobie, ale i tak lubię tamte zdjęcia [emoji5].

Karuzela - Ojjj...nie gratulowalam - kawał Synka nosisz już pod serduchem [emoji3]. Gratuluję - bardzo ładna waga [emoji106][emoji3]

Xatu - a miałaś robione badania prenatalne? Na tym 1 usg (do 13+6 tc) jaka data została ustalona?

Misia - to najlepszego dla Męża!!! '82 - nie napisze, że najlepszy, ale...dobrzy ludzie z niego pochodzą [emoji3][emoji1].
Udanych imprezek [emoji3]

Coś mi wasze posty poprzeskakiwały. W każdym razie ja jestem chętna, i za dnia, i na wieczór, miejsce o ile to nie będzie drugi koniec Krakowa to obojętne, centrum dla mnie jest ok ;)

AAggAA dlatego nie jeżdżę autobusami :D bo się nie lubię denerwować :D
hahaha że dziecko siary nie miało :D dobre :D ja pamiętam ostatni raz miałam 50kg w 1 klasie LO bo mi krwi nie chcieli wziąć jako dawcy :D
piękne paznokcie!

aga km - zgadzam się z Tobą :) moja mama miała dużo zdjęć ze mną w ciązy, ostatnie o 6 rano a ja się urodziłam o 12, i wyglądała przepięknie! miała zdjęcie przy stole od biustu w górę i nie było widać że jest w ciąży :D mój tata sam wywoływał. szkoda że mój mąż nie robi mi żadnych zdjęć :( mam same selfie :D aa gdzie tam długa sukienka, wyglądałabym jak krasnal! muszę mieć coś obcisłego :D mi się bardzo podobają takie nagie przyciemnione foty, mam nadzieję na coś takiego <3

misia haha znam te przygotowania do urodzin! masakra :D życzę Ci żeby wszystko wyszło pyszne!

Kasia831 to super że ktoś Ci przekazał wiedzę o szpitalu :))

Pumelova - mówisz - nagie, przyciemniane? Podoba mi sie ten pomysł [emoji3].
Ale to już bez męża i córy z boku [emoji1][emoji6].
Na końcówce chcemy zrobić sobie rodzinne foty brzuchowe [emoji4].

Pumelova - mówisz - nagie, przyciemniane? Podoba mi sie ten pomysł [emoji3].
Ale to już bez męża i córy z boku [emoji1][emoji6].
Na końcówce chcemy zrobić sobie rodzinne foty brzuchowe [emoji4].
Takie widziałam na stronce mojej sasiadki:p są też z partnerem, ale mam nadzieję że mi machnie jedna taka[emoji7][emoji7] obiecała nam jeszcze zrobić u nas w domu z naszym piesem[emoji7] rodzinna fote na komode[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

aim mi pasuje prawie każdy termin jeśli wcześniej o tym wiem :) bo po południu mąż może małego zabrać, tylko tak jak piszę zobaczymy czy wyzdrowieje bo dziś rano miał znów gorączkę ale żadnych innych objawów nie ma, a dla mnie najlepsza Bonarka ;)

reklama
Abed oby synek szybko wyzdrowial, jak nie zdazy, to my poczekamy:)
Moja coreczka ma przedszkole do 16.30, wiec ja jestem otwarta na spotkanie do godz 16, lub tak ok 19 (ale to musze uzgodnic z mezem, zeby mogl zostac na 100% z mala) :)

Dla mnie Bonarka super, mam rzut beretem autkiem:)

Do góry