reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka - trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji110] [emoji110], i życzę dużo wytrwałości i sił w oczekiwaniu na kolejne klucia. Popijaj troszeczkę zimnej wody - powinno troszkę pomoc.

Pola, Chybra - i ja nic Lidlowego nie nabylam, bo i kiedy..
Zobaczę jak dzisiaj z czasem mi pójdzie i siłami - to podjadę zobaczyć co zostało [emoji6]

U nas śniegu póki co nie było i nie ma. Zimno jest, ale i słonko nieśmiało zza chmur sie wysuwa, także liczę na poprawę [emoji6]

Pola - kurde.. Można się przyzwyczaić do kaszlu a'la gruźlicowego?Ja chyba bym nie umiała [emoji12]. Inhalacje nic nie pomagają?
U mnie gardziolko już cacy, dzisiaj nic nie czułam, jedynie siorbie nosem, ale to pikuś w porównaniu z Tobą, Pumelova czy Maziajka - także ja jestem prawie zdrowa [emoji6]

reklama
Madzik87 gratuluje udanej wizyty :)
Truskawka89 nie strasz bo ja jutro idę i jeszcze do pracy planuję jechać po
Karo011 super że rośnie, co do wody to spróbuj ograniczyć sól, mi tak lekarka mówiła
Maziajka a mąż nie może od razu przy zmianie mówić jaka sytuacja? żeby go brali z dobrodziejstwem inwentarzu, u nas w firmie tak robią, ale to branża programistów i o dobrego trudno więc biorą jak nawet ktoś ma jakieś plany urlopowe

Pumelova weź nie kracz i tak się boję o to jego znieczulenie. Niestety nie może odmówić, a ja nie przetrzymać małego bo przez cukrzycę i tak wyznacza termin wczesniej. Oj tam, ja jestem raczej taka Zosia samosia. To i z porodem dam radę, znajomi się śmieją że i na porodowke sama autem pojadę :) O masz. Przyszedł katar , jest szansa, że do soboty będzie trochę lepiej, choć u mnie to zawsze 7dni.
Aga_k_m mąż ma potem wolne 4 tygodnie. Przynajmniej tak wpisał w plan urlopów, może ze względu na sytuację mu dadzą. W ogóle to na jeszcze urlop z 2014 i kupę nadgodzin.
Linoone jak urodzisz wcześniej to mąż dostanie takiego powera że wszystko posklada zanim wrócicie ze szpitala :)
Abed to kciuki za wyniki, oby cukry były niziutkie.
Karuzela też tak mam przez to myślenie spać nie można. Znowu mi się śpiochy śniły :) najwyższy czas pralkę podłączyć i torbę pakować. Ja będę mieć 30+0 też to zrobię niezależnie od pogody. Na razie czekam bo chciałam wszystko na raz uprać i uprasować.
Chybra ja byłam w Lidlu po 12 :)
Madzik powodzenia na wizycie.
Truskawka kciuki za glukoze.
Karo gratuluję wizyty i zdrowej córki.
Maziajka rodzice przez drzwi. Gorzej że pracują. Tata wychodzi o 5 a wraca o 18. Mama bez prawka. Za to mam ciocie która pracuje co drugi dzień i jej córkę studentke co ma wolne czwartki i piątki. Dam radę.
Mam dziewczyny pytanie co do Lidla, bo hakmowilam rzadko tam bywam. Oni w trakcie promocji dokladaja tych rzeczy. Bo myślę czy nie kupić mniejszych, choć paczuszki :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia tak dokladaja ...bo duzo ludzi tez bedzie zwracac towar.U mnie malych wczoraj wieczorem juz nie bylo wzielam ostatnia paczke bodzikow na 56 one i tak wypadaja wieksze.Spodeneke nie bralam bo dla dziewczynki mi sie nie podobaja.Zreszta mam duzo leginsow.

Abed niestety nie bedzie takiej mozliwosci moj bardzo chce sie tam dostac wiec nawet nie wspominal o ciazy itp.No ale jak go przyjma to bede szczesliwa bo to bedzie duza dobra zmiana.Jak cos mam mame w domu wiec ogarniemy berbecia:p

Cholera skasowało mi się co napisałam. Trudno. Powodzenia na glukozach, udanych wyników itd.

Pola wszystko przede mną;)

Maziajka cóż przynajmniej mnie już gardło nie boli:D wit c dobra na wszystko;)

Misia ja tak rzadko jestem przeziębiona że nawet nie wiem ile u mnie potrwa katar:D ostatni raz mnie chyba półtora roku temu złapało przeziębienie. Nie martw się, wszystko będzie dobrze:) zrobią mu szybko :) żylakow lepiej nie miec:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja [emoji5]

Truskawka kciuki za glukoze [emoji110][emoji110]

Misia u mnie w lidlach nie dokladaja ale czesto ludzie kupuja duzo sztuk i pozniej zwracaja.

Karo gratuluje wizyty [emoji6]

Zdrowka dla chorowitkow[emoji5]

Powodzenia dzis wizytujacym.
Tez dzis ide na wizyte i ciekawa jestem ile ten moj Maluszek wazy [emoji28]

I mi zatrzymuje sie woda niestety az boje sie co bedzie pozniej.

U nas snieg od wczoraj ale na szczescie wszystko sie topi.

Hej u mnie chłodno ale śniegu nie ma-czasami słoneczko przez okno zajrzy:)
Chorowitki dużo zdrówka wam życzę!
Mam nadzieję że jednak wasi mężowie zdążą wrócić z delegacji i być z Wami w tak ważnym dniu:tak:
Abed powodzenia jutro na glukozie.
Karuzela super-już coraz bliżej końca!
Truskawka powodzenia na glukozie-dobrych wyników życzę!
Karo gratuluję udanej wizyty i pieknej wagi córci-a co do wody to sporo z nas tak ma-duzo pij to pomoże-tak dziewczyny pisaly.
Madzik powodzenia na wizycie!
Misia widzę że u Twojego męża jak u mnie niby urlop trzeba wykorzystać a są i tacy rekordzisci-u nas miał facet z 2015 wysłali go przymusowo na urlop-a po nie całym tygodniu dzwonili żeby przyszedł do pracy. Ja z tamtego roku chyba 23 dni jeszcze mam:biggrin2:

Zaraz idę się myc i może do rosmana wyskocze-może jeszcze mają promocje na proszek dla dzidziusiow to kupie a jak ciuszków nazbieram to będę prala-oprócz neta to maja najtaniej :tak:

Miłego dnia w pracy domu i na zakupach!

Edt. Liluli także Tobie życzę udanej wizyty i super wieści!

Witam. Trochę słońca wyszło i przejdę się bo całe święta przesiedziałam w murach. W piątek ginek a mi coś dużego wyskoczyło na małej... Mam nadzieję że zniknie do wizyty.:crazy: Posmarowałam sudocremem. Bobas kopie mnie w środek. Czuję go na dolnym odcinku pleców. Chociaż z przodu też go czuję i to już powyżej pępka. Ciekawe ile urósł:happy2:
Czekam na przesyłkę bo zamówiłam torbę do wózka. Fajnie jakby dzisiaj wrzucili do paczkomatu to mąż odebrałby rano po pracy. Buziaki.

Aga witaj. Trochę mniej Cię było:)

reklama
Anita u mojego męża wszyscy z jego działu tak mają bo powinno ich być drugie tyle :) jak się wziął za rozpisywanie urlopu, dni wolnych i nadgodzin to mu dni w roku zabrakło :) niestety nie płacą im za to więc rok lub półtora wcześniej przechodzą na emeryturę:) albo przepada.
No właśnie się zastanawiam czy w Lidlu uzupełniają kosze w czasie trwania promocji czy tylko mają konkretną ilość do sprzedania, ale widzę że to drugie i na małe rozmiary nie ma co liczyć. Nie sądziłam że te ciuszki są aż takie duże i brałam najmniejsze 62/68 a było sporo mniejszych. Oj tam trudno będę młodego paść żeby szybciej rósł :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry