reklama
Chybra
Fanka BB :)
Kurczę podziwiam panów którzy są obecni przy rodzinnym. My zrobiliśmy szkołę rodzenia aby mieć możliwość porodu rodzinnego i mąż był przy mnie dopóki nie zaczęły się parte. Wtedy oboje byliśmy wystraszeni i bladzi , zobaczyłam jak mąż się przykleił do ściany i mówię" Dobra, możesz wyjść" i westchnął z ulgą i czekał na korytarzu Teraz się cieszę, że wszystkiego nie widział, nie chciałam go przerazić, wystarczy, że ja miałam traumę Teraz też tak chcemy zrobić. W maju idę na 4 zajęcia szkoły rodzenia i będzie z głowy.
Aaa no i zwolnili go dzisiaj, tak podejrzewaliśmy. Już rozmawiał z dwoma firmami. W przyszłym tyg ma mieć rozmowy. Oprócz tego coś swojego zaczyna robić. Najgorsze jest to, że nie dostanie wypłaty za kwiecień przez lojalkę. Ehh no nic. Przeżywało się już takie sytuacje. Rodzice nam pomogą. A mąż dobrze, że będzie podczas wywalania piecy i zakładania ogrzewania, pomoże mi.
Aaa no i zwolnili go dzisiaj, tak podejrzewaliśmy. Już rozmawiał z dwoma firmami. W przyszłym tyg ma mieć rozmowy. Oprócz tego coś swojego zaczyna robić. Najgorsze jest to, że nie dostanie wypłaty za kwiecień przez lojalkę. Ehh no nic. Przeżywało się już takie sytuacje. Rodzice nam pomogą. A mąż dobrze, że będzie podczas wywalania piecy i zakładania ogrzewania, pomoże mi.
Ja bluzeczek do mlodej te nie mam duzo nie lubie ich u dzieci bo sie podwijaja, gniota.Tak samo jak kaftaniki nie mam ani sztuki a te ktore dostalam oddalam do caritasu
Najlepsze sa bodziaki.
Ewella a kiedy masz urodzinki? No i gdzie sie wybieracie?
Najlepsze sa bodziaki.
Ewella a kiedy masz urodzinki? No i gdzie sie wybieracie?
ewella90
Maziajka ja też nie mam ani jednego kaftanika czytałam właśnie, że się podwijaja i najlepiej body, pajace,śpiochy wtedy problemu nie ma
A urodziny mam jutro jeszcze nie wybrałam gdzie iść, masz coś godnego polecenia tutaj w okolicy ?
A pochwale się może ogorkowa łatwa, ale dawno nie wyszła mi tak dobra
A urodziny mam jutro jeszcze nie wybrałam gdzie iść, masz coś godnego polecenia tutaj w okolicy ?
A pochwale się może ogorkowa łatwa, ale dawno nie wyszła mi tak dobra
Ewella w tychach nie bardzo jest co polecic...w Pszczynie polecam Warownie Pszczynskich Rycerzy albo Kameralna jeszcze moge polecic Oswiecim swietna restauracja La Rossa( szefem kuchni jest uczestnik Hells Kitchen moze ogladalas) albo Portobello ta druga typowo wloska tez bardzo fajna.No i MOLO resort polecam w Osieku ale to najlepiej jak cieplo basen tam jest rowerki, palmy super miejsce i jedzenie mega dobre!
Chybra współczuję mężowi to nie jest fajna sytuacja jak się traci pracę.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pumelova
Maziajka mąż płacił więc nie wiem byliśmy tam na rocznicy, piękne miejsce) ciekawe doświadczenie ale ja oczywiście nie wiedziałam że to molekularna kuchnia
Ewella super że coś macie. Ja idę do tej osterii w Tychach, nr1 na trip advisorze;>
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella super że coś macie. Ja idę do tej osterii w Tychach, nr1 na trip advisorze;>
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom