reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Gratuluję dobrych wyników dziewczyny!
Aga, współczuję niewyspania..
Pumelova, zdrówka! Do weekendu musi być dobrze! :)
Misia, szkoda że mąż w delegacji, ale może wytrzymasz do jego powrotu ;)

Mój za to wyjeżdża na początku maja i wraca mniej więcej w połowie czerwca. Także raczej się załapie na poród. Tylko będę się stresować bo w czerwcu będziemy dopiero kupować łóżeczko, składać komodę i ogólnie przysposabiać sypialnię.. Boję się że jakbym miała urodzić wcześniej, to nic nie będzie gotowe.
A co do porodu to nie wiem jak będzie. Prawdopodobnie będzie czekał na korytarzu, bo w sumie ja chyba tak wolę. No ale wszystko może się zmienić. Zobaczymy jak to wyjdzie.
U mnie na szczęście święta minęły bez dziwnych pytań i komentarzy. Może dlatego że z małą ilością osób się widzieliśmy i nie było w tym gronie żadnych ciotek czy babć..

reklama
Aga km heh mój jest w bardziej zaawansowanym stadium bo ma już kaszel więc sobie tak razem cierpimy:D tak w sobote najbliższą:) właśnie jestem na etapie kupna jakiegoś kremowego szalika bo się zimno zrobiło:D i muszę mieć na górę cos. Szkoda tylko że mi się kurtki nie dopinaja te cieńsze, a to jeszcze wesele w Beskidach więc pewnie sypnie śniegiem:/
Mam nadzieję że uda Ci się odespać:D fajnie że szybciutko wraca z delegacji:)

Pola współczuję, najgorzej że leki którymi normalnie sobie pomagam teraz są niedostępne:( nie wiem jak sobie poradzę z kaszlem bez kodeiny więc już pije za wczasu syrop z cebuli:D

Aim u mnie chyba też tak będzie z porodem:) ale to się okaże bo szkoła rodzenia dopiero przed nami:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W. współczuję stresu, musisz być dobrej myśli
Paalinaa współczuje przejść, mam nadzieje że wizyta wyjaśnia co i jak bo wyniki dziwne ;)
pumelova zdrówka, katar masakra, jak masz nawilżacz powietrza to spróbuj pomaga
misia12 piękne paznokcie
Anita7891 na wózek nie jest za wcześnie :) a kolor co ma za znaczenie, ja nie rozumiem takiego gadania
Przyszła_Mamusiaa ładne zakupy :) chyba byłaś pierwsza :)
Kasiulka! 8 miesiąc super :) ale czas leci
Kasia_831 czym ty się przejmujesz, wiem ciąża, hormony. ale to wy wybieracie chrzestnyc, ona swoją szansę miała, posłuchaj i olej...
Tymuniek piękna dziewczyna :)
aim powodzenia na wizycie
ewella90 gratuluje wyników

my wczoraj wróciliśmy do domu :) mały zadowolony bo u dziadków robił co chciał... mnie wytrzęsło w drodze bo nas nawigacja jakimiś dziwnymi drogami prowadziła :( a w Krakowie korki nas przywitały :) ale już wyspana siedzę w pracy i w was nadrobiłam :) jutro wybieram się na słynną glukozę :D

Witam snieznie- czy to napewno końcówka kwietnia???

Zdrówka dla przeziebionych!

Święta u większości z Was w rozjazdach, A ja połowę przelezalam bo znowu wróciły te twardnienia brzucha pomimo iż się nie napracowalam przed świętami. Zastanawiam się czy badanie na fotelu i usg u gin mogly znowu je pobudzic?

Noce bezcenne i u mnie się zaczynają ale to.dlatego że myślę za dużo:-/

Postraszona wizja kroplowek w szpitalu na te twardnienia robie ostatnie zamówienia żeby wszystko na początek było i muszę jakieś wstępne pranie i pakowanie zacząć.
Jutro równo 30t 0d jakos optymistyczniej to brzmi :-)

Pumelova u mnie kaszel już jest, taki jak u gruźlica (od kataru):) w sumie to już zaczęłam olewać ten katar/kaszel, bo się zaczęłam normalnie przyzwyczajać do tego:)

Aga Ty tez pij wszystkie miksturki, moze jakos przejdzie to.

Z porodem to my mieliśmy sale pojedyncza ze wszystkimi bajerami, zasłonami, kanapa dla męża czy gości;) i tak przy tej pierwszej fazie co mąż się naogladal to jego;) najlepsze bylo przy znieczuleniu jak mi robili w kregoslup, to zrobił się blady jak ściana i myślałam że zemdleje;) ogólnie jak mąż będzie, to choćby nie chcial (tak jak moj), to i tak sie napatrzy na rozne widoki. U nas skonczylo sie cc, wiec nie wypowiem sie co do drugiej fazy:)

Mi wagi w sumie nikt nie wypominał, a nawet wszyscy się brzuchem zachwycali, bo fajny taki napięty jest, nieduży. Współczuję dogadywania rodziny, chyba bym opieprzyła.
Z katarem miałam niedawno doczynienia to kompletnie spać nie mogłam, a jeśli już to z gębą otwartą, nienawidzę tego, jeszcze przez to chrapałam:oo2:Amolem się ratowałam, smarowałam nos i gardło.
Leoś kręci się coraz bardziej i już czasem jest to bolesne, ale cieszę się z tego:-) :)
U nas mega zaśnieżone( chciałam dodać zdj, ale za cholerę nie mogę) , ale ma ok 12 przestać padać, opony oczywiście letnie:-p Męż pojechał busem, chyba po zwolnienie, szef wieczorem dzwonił, czekam na tel.
Ja dzisiaj nigdzie nie wychodzę.
Zazdroszczę tych zakupów w Lidlu! Uwielbiam ich ubranka, ale mam tam za daleko i gdybym dojechała to już nic nie będzie:sad:
Buziaki!

Cześć!

Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze i święta minęły spokojnie
Wybaczcie że się nie odzywalam ale przez ten wyjazd na osrodek nie miałam do tego głowy. Po powrocie musiałam wszystko poprac i ogarnąć ale już dzisiaj będę na bieżąco Nasz wyjazd bardzo się udał, dziewczyny moje zadowolone,jedzenia bardzo dużo i co najwazniejsze byliśmy razem z dala od wymuszonych swiatecznych wizyt Starsz zostaje do piątku w domu bo ma brzydki kaszel ale spodziewałam się tego bo niestety dużo choruje Dzisiaj mam wizytę na 17,muszę listę pytań spisać Czas wstać i śniadanie dla glodomorow moich zrobić Miłego dnia

Truskawka trzymam kciuki za glukoze, moze chociaz jakiegos precla czy bulke kup przed pojechaniem do domu, zebys za kierownica nie zaslabla, chyba ze masz ze soba jakas kanapke?

Madzik powodzenia na wizycie!:)

Chybra ja tez koniec koncow nie bylam w lidlu po te ubranka:) mam nadzieje, ze z praca meza bedzie ok.

Dziewczyny witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci. Mam tyle Do nadrabiania ze masakara ale urodziny malej i swieta pochlonely mnie Do konca

Chcialam tylko pogratulowac wszystkim ktore wizytowaly i beda dzisiaj wizytowac. Rosna Nasze dzieciaki
Ja tez wczoraj mialam wizyte. Mala mA 1410 g.rosnie pieknie a ja razem z nia niestety.okropnie Mi sie woda zbiera

Sproboje was teraz czytac na biezaco

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Hejka

Pogoda faktyfznie denna ocipciec mozna....kawy kawy kawy!!...

Pumelova o kurcze to Cie niezle rozklada u mnie teoche lepiej..biore rutinoscorbin.

Truskawka a wez ta glukoza to mega swinstwo..

Misia o kurczaki moze dzidziol poczeka na tatusia.Lipa z delegacja masz rodzicow blisko?

Moj tez prawdopodobnie bedzie znienial prace wiec jak zmieni to nie pojdzie od razu na opieke wiec nie za bardzo mi to pasuje ale co zrobic..

Do góry