reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam się poświątecznie !
Minęły szybko.. za szybko ! Rodzina cała z jednej jak i z drugiej strony zadowolona, że się rodzina powiększy. Tekstów, żadnych nie usłyszałam odnośnie wyglądu itd. jedynie co to kazali jeść, żeby mały miał z czego rosnąć :) Bardzo fajna i sympatyczna była atmosfera.

Madziazt - czekam na relacje jak przetrwałaś spotkanie z teściem i czy udało Ci się jakoś ominąć głaskanie brzucha?

Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które mają badanie w najbliższym czasie. Czekamy na relacje.

reklama
Dziewczyny, żeby nie było, ja uwielbiam swój duży brzusio:yes: nawet jak troszkę dokucza. No ale babsko widzi mnie co najmniej raz w tygodniu i teraz ją oświeciło, że ja mam brzuch. Jak musiała zabłyszczeć przed rodziną, to się mogła brokatem posypać:-D
Po za tym ta gadka, ładnie czy brzydko wyglądasz. Co to znaczy?? Już miałam na końcu języka, że ona jest brzydka, a nic nie urodzi, :p:Dale nie będę jej odbierała tytułu mistrza taktu.

Pumelova wyglądasz w tej kiecce świetnie, na czerwony nos nikt uwagi nie zwróci.;)

Hej
Przyszla_Mamusiaa no to chyba u mnie w lidlu robiłaś te zakupy bo już praktycznie nic z małych rozmiarów nie bylo jak pojechałam:D kupiłam jedne różowe w serduszka 50/56 i jedne białe z żółtym 62/68. Ale mój jutro jedzie do kina z kumplem to ja w tym czasie będę buszowala tam po sklepach(lidla też mają blisko) to może coś jeszcze upoluje malego:laugh2:

Kasiulka gratuluję 8 miesiąca!

Ewella trzymam kciuki za dobre wyniki!
W przyszły tygodniu też mam wizytę:)

Maziajka Pumelova zdrówka życzę!

Kasia niestety teściowej takie są o_O ale jakbyś ja prasowaniem zasypala tak jak Misia pisała to by już jej tak wesoło nie bylo:D I tak jak pisała o chrzestnych-Ty wybierasz nie ona i nie przejmuj się tym co gada- to wasza decyzji i nic nikomu do tego-zawsze jej możesz powiedzieć że dla swoich dzieci już wybrała a czy dobrze czy nie to jej sprawa i niech się nie wtrąca!
Tymuniek super waga-gratuluję!

Aim Paalinaa trzymam kciuki za wizyty!

Pumelova haha ale mnie rozbawilas-ale bardzo dobra odpowiedź! I nie przemęczaj się zawsze możesz to zwalić na złe samopoczucie!

A co do brzuszków to mówili że mały mały a jak drugi kuzyn przyjechal z rodzina( jego córka też jest w ciąży i planowalne na koniec lipca) to mówili że mam duży a u niej nie widac- no przecież będę miała blizniaki-z Wika w ciąży to dopiero przed porodem ludzie zaczęli zauważać a niektórzy pytali się czyje to dziecko jak wyszlam na spacer-jak mówiłam że moje to "niemozliwe" przecież ja w ciąży nie bylam:tak::laugh2:
A i u mnie troszkę chmury i wiatr wieje a tak to słoneczko świeci:)

Pumelova na szczescie troche mi lepiej juz goraczki nie mam nawet lidla i rossmana z mezem zaliczylam wycislam sobie sok z pomaranczy zjadlam rutinoscorbin i troszke puscilo..a miesnie to tez chyba po tych intensywnych swietach ogolnie zmeczenie wychodzi.

Aniek olej tesciowke....nudzi sie jej chyba ehh skad sie takie biora.

Ja duzego brzucha tez raczej nie mam ale wszyscy mowia ze niski jakis ale to chyba wina ulozenia bo moja lezy poprzecznie...

Ja tez bylam w lidlu i tylko 1 body na 56 bylo wzielam bo to normalnie i 62 wychodzi

W lidlu kupilam tez w promocji plyn do plukania i zel do pranis bobini za kazde 6.50zl wiec sie oplaca.Oczywiscie to taki specjalny dzidziusiowy:-)

Z cyklu uprzejme teksty ciążowe to u mnie mój brat przebił wszystkich. Wczoraj wieczorem mówi "jaki ty masz gruby brzuch!!"[emoji23] Tylko chyba zapomniał, że jego dziewczyna (siedziała obok) przytyła prawie 30kg a ja 4kg[emoji23][emoji23][emoji23] Mówię, że niedługo zaczynam szkołę rodzenia, a on że taka szkoła jest dla tych co się dzieckiem nie potrafią zająć i tych co mają widzimisię... Ze to niepotrzebne i że wydziwiam.. Ręce mi opadły. Nie ma to jak zepsuć komuś humor na koniec świat...

Wyniki chyba dobre ;)
Na czczo 75 mg
Po godzinie 139 mg
Po dwóch 110 mg

A u mnie nikt nic nie komentował tylko, że ładnie rośnie ...a nieee chwila kuzynka meza pytała ile kg mam więcej mowie ze 7 a teśc mówi a to chyba z 15kg przytyjesz a ja wielkie oczy tylko zrobiłam I mowie nie ! Tyle ile będzie potrzeba dziecku to przytyje :p nic już nie gadał ;)

Pumelova z tego co widziałam na innym wątku to prenatalne mamy nawet o tej samej godzinie haha ;)

reklama
Ewella bardzo ładne wyniki.
Siedzę i oglądam dzieciowe rzeczy w necie. Jutro idziemy do urologa w sprawie zylakow. Martwię się już że zabieg ze znieczuleniem ogólnym, jakby mu nie mogli na żywca ciachnac :) ciekawe na kiedy terminu wyznacza.
Syn mnie w zebra tłucze jak siedzę. Muszę się wyciągnąć.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry