reklama
pumelova
Fanka BB :)
Madziazt może uda Ci się coś znaleźć na wyprzedaży
Madzik87 dobrze że pojechałaś przynajmniej wykluczono zakrzepicę
Aniek - Link do: Zakupy:-)
Madziazt
Madziazt może uda Ci się coś znaleźć na wyprzedaży
Pochwale się zakupami, ale pewnie dopiero w czwartek albo w piątek po tych wszystkich badaniach. Z tym ze ja taka zgrabna nie jestem jak Ty, także pewnie się namierze aż coś znajdę. Najwyżej jakieś eleganckie spodenki kupię [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
abed i Lilith no akurat w uk wózki mi się nie podobają hehe znalazłam na ebay od polskiego producenta i myslałam, że pojadę sobie gdzieś w PL żeby je pomacać no i generalnie zobaczyć jak się prowadzą ale ci polscy producenci raczej sprzedają bez pośredników się okazuje. Bylismy tutaj w różnych sklepach, najlepszy wybór był w Kiddicare i ceny nawet ok ale jednak polskie wózki mają przewagę jesli chodzi o kolorystykę. Może się przejedziemy jeszcze raz - już pieniążki będziemy mieć na koncie od mamy R hehe to się coś wybierze
Zabrałam się za czytanie forum zakupowego..ponad 200 stron hehe Powoli dam radę
Zabrałam się za czytanie forum zakupowego..ponad 200 stron hehe Powoli dam radę
Ostatnia edycja:
Madziazt we wrzeszczu jest sklep kamama tam chyba też mają ubrania z oferty happymum i jest to typowo ciążowy sklep Jak w Gdyni nic nie znajdziecie to zapewne przez Gdańsk do Wawy będziecie jechać to zawsze możesz zajechać
Lilith Właśnie wczoraj mi gin mówił że z tym i tak w ciąży się nic nie robi ale ja oczywiście wyczytałam że może to być przeciwskazanie do porodu SN...W przyszłą środę mam wizytę u mojej prowadzącej to zobaczę co powie.
Aniek42 mnie już męczy to że nie mam energii i jestem taka wypluta...Może to moja anemia tak na mnie wpływa ...sama już nie wiem :/
Pumelova dokładnie najbardziej tą zakrzpicą się zestresowałam
My na świeta jedziemy na domki nad jeziorem ale pogoda jest tak fatalna że zaczynam być negatywnie nastawiona :/ o tyle dobrze że to pakiet świąteczny i w ofercie jest malowanie jajek,zdobienie mazurków,dyskoteka dla dzieci i takie tam różne to może nie będziemy się aż tak bardzo nudzić jak będzie padał deszcz... Tylko w sumie liczyłam że trochę pochodzę po lesie; przez ten brak ruchu ostatnio chciałam nadrobić
Lilith Właśnie wczoraj mi gin mówił że z tym i tak w ciąży się nic nie robi ale ja oczywiście wyczytałam że może to być przeciwskazanie do porodu SN...W przyszłą środę mam wizytę u mojej prowadzącej to zobaczę co powie.
Aniek42 mnie już męczy to że nie mam energii i jestem taka wypluta...Może to moja anemia tak na mnie wpływa ...sama już nie wiem :/
Pumelova dokładnie najbardziej tą zakrzpicą się zestresowałam
My na świeta jedziemy na domki nad jeziorem ale pogoda jest tak fatalna że zaczynam być negatywnie nastawiona :/ o tyle dobrze że to pakiet świąteczny i w ofercie jest malowanie jajek,zdobienie mazurków,dyskoteka dla dzieci i takie tam różne to może nie będziemy się aż tak bardzo nudzić jak będzie padał deszcz... Tylko w sumie liczyłam że trochę pochodzę po lesie; przez ten brak ruchu ostatnio chciałam nadrobić
AAggAA88
Pola - na niego juz to nie dziala...dziala dopiero jak cos zaboli[emoji2] czesto mnie boli, rozumiesz[emoji38]
W rezultacie pojechal z nami na zakupy. Kumpla zabral na piwko i szamke a ja z siora zesmy buszowaly.
Kasia - kazdy szpital ma swoje wytyczne. U mnie nie gola ale robia lewatywe...
Co do zakupow, zawsze tylko sama lubie je robic...dzisiaj misialam zaloge zabrac, kumpel musial dac swoje znizki i karte pracownicza. Inaczej nie daloby rady - 50%.
Pumelova - dzieki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] licze na jego lepsze dni.
Madzia - milego wolnego od pracy! Odpoczywaj!
Lil - mimo to staram sie myslec pozytywnie[emoji4] dzieki [emoji8][emoji8][emoji8] niedlugo na te smutki nie bedzie az tyle czasu[emoji4]
Golenie sikory zaczyna sie robic problemem[emoji1] do kogo by tu sie zwrocic o pomoc hihi!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
W rezultacie pojechal z nami na zakupy. Kumpla zabral na piwko i szamke a ja z siora zesmy buszowaly.
Kasia - kazdy szpital ma swoje wytyczne. U mnie nie gola ale robia lewatywe...
Co do zakupow, zawsze tylko sama lubie je robic...dzisiaj misialam zaloge zabrac, kumpel musial dac swoje znizki i karte pracownicza. Inaczej nie daloby rady - 50%.
Pumelova - dzieki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] licze na jego lepsze dni.
Madzia - milego wolnego od pracy! Odpoczywaj!
Lil - mimo to staram sie myslec pozytywnie[emoji4] dzieki [emoji8][emoji8][emoji8] niedlugo na te smutki nie bedzie az tyle czasu[emoji4]
Golenie sikory zaczyna sie robic problemem[emoji1] do kogo by tu sie zwrocic o pomoc hihi!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA a ja sama nie lubię chodzić na zakupy, męża ciągam, on nosi torebkę i gada sobie przez telefon nawet nie marudzi za bardzo ale ta jego mina zbolalego psa mnie rozczula i zazwyczaj staram się sprężyć lub kilka sklepów odpuszczam. Za to jak musimy jemu coś kupić to się chora robię. Kilka centrów handlowych, outletow, cały dzień z głowy żeby ubrać tego mojego Misia.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Dziewczyny ja już po wizycie, udało mi się wcisnąć bez kolejki. Dzidziula 1100dkg. większa o tydzień, ułożyła się miednicowo, tak jak myślałam i dlatego mi tak dokucza. Ten ucisk na wargi sromowe, który czuję od kilku dni, to nic poważnego, rozpęczniałe tkanki. Szyjka 4,5 cm.tak że spoko. Dostało mi się za słabe wyniki z krwi i za to, że za mało przybrałam, ale co mam zrobić? Przecież dobrze się odżywiam...
Madzik to na 100% anemia, ja właśnie też mam słabe wyniki i dlatego taka zdechła jestem i w głowie mi się kręci, aż mi się płakać chce z bezsilności.
Odpoczniesz przez święta, to może się lepiej poczujesz?
AAggAA co kupiłaś? Nie doczytałam czy nie pisałaś? Pochwal się.
Madzik to na 100% anemia, ja właśnie też mam słabe wyniki i dlatego taka zdechła jestem i w głowie mi się kręci, aż mi się płakać chce z bezsilności.
Odpoczniesz przez święta, to może się lepiej poczujesz?
AAggAA co kupiłaś? Nie doczytałam czy nie pisałaś? Pochwal się.
reklama
kika333
Aktywna w BB
Hej kobietki temat lewatywy widzę się przewija, ja nie miałam robionej lewatywy bo jak mi się skurcze zaczęły to mnie tak porządnie w domu przeczyscilo że nie było potrzeby jej robić ale gdyby nie to to i tak bym chciała zrobic dla własnego komfortu psychicznego i przede wszystkim dla dzidzi niech na dzień dobry nie mizia się w tych syfach. Odnośnie golenia to jeszcze ogarniam ale powoli brzucholek zaczyna przeszkadzać poNiej do lusterka albo mezus będzie pomagał damy radę.
Powiem wam że pogoda u mnie taka paściarska że nic mi się nie chce, najgorsze że zapowiadają takie święta
Powiem wam że pogoda u mnie taka paściarska że nic mi się nie chce, najgorsze że zapowiadają takie święta