reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wyniki jutro odbieram. Mam nadzieję że hemoglobina wzrosła. W czw wizyta.
A propo przepuszczania podoba mi się akcja w rossmannie. Dziś pani mnie wywołała :)
Właśnie zamówiłam nowy stanik bo jeden to za mało i koszule z Esotiq... poszukuję jeszcze żelazka :)

reklama
Bulkasia super wiesci ☺ trzymam nadal kciuki
Misia12 ja mam taki jak by pilnik, nie wiem jak to sie nazywa, moj maz mowi ze papier scierny na kawalku deski i jak dobrze sa stopy odmoczone ( kosmetyczka mi kiedys mowila ze musza byc dobrze odmoczone) schodzi pieknie, z malowanieniem tez nie mam problemu, dlugo sie trzyma, ale w ciazy to mi ciezko bedzie wiec dam zarobic kosmetyczce

Aniek gratuluję udanej wizyty :)

Bulkaasia Tobie również, super, że dziewczyny mają się dobrze :)

Truskawka no to udane zakupy :)
ja byłam tez dzisiaj na zakupach miałam sobie prezent wybrać na urodziny od rodziców, wybrałam koszulę do szpitala i torebkę ładną taką :D torebkę juz dostałam bo chciałam juz jej używać a koszulę dostane w urodziny ;)

Na paznokcie u stóp właśnie wczoraj się zapisałam po świętach, ale zawsze u kosmetyczki robie bo żelowe dłużej mi się trzymają :)

Hey w sumie jakoś weny nie mam do pisania częstego.
Jaram się, bo pralkę nową mam na reszcie :-) :)
Poza tym zaraz po Świętach wywalamy dwa piece kaflowe i wymieniamy ogrzewanie. Chodzimy na spacery, ćwiczę, na wadze chyba +6 , maluch się nieźle wierci.
Ojciec ma ostatnio jakieś fochy i mnie wnerwia aż nie chce mi się tam jeździć, w ogóle nie czai, że w ciąży jestem i nie powinien mi zawracać gitary. U rodziców z resztą słabo, bo trwa wojna o majątek.
My z mężem jakoś się kłócimy o głupoty, łatwo mnie wnerwić:-p
Posprzątane, dziś okna myłam, pogoda się zepsuła i nie wiadomo kiedy poprawa, a było już tak pięknie:-( :(
Ja jeszcze jakoś się golę chociaż nic tam nie widzę:blink: W szpitalu u mnie trzeba przyjechać ogoloną lub położna goli. Lewatywę też robią, trzeba mieć raczej swoją. Co szpital to obyczaj.
Buziaki mamusie;-) ;)

Hej.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dobre wyniki!
Super ze zakupy udane i udanych łowów na kolejnych!
Co do lewatywy to zrobiłam z córką tak że później po cc nie mogłam się załatwić ale miałam rodzic normalnie więc wszystko dla dziecka. Położna też mówiła o twarzy w kupie i o tym że nawet jak nie zdaży się ,,wypadek" to dziecku może być ciężko przejść przez kanał rodny jak nie będzie ,,czysto" więc lepiej dla nas i dzidziusiow żeby się oczyścić nawet samemu w domu.

Madziazt mam nadzieję że bezpiecznie dotarłas do Polski i do domku i podróż udana! Powodzenia na zakupach;)

Dużo zdrówka dla chorowitek!

Jutro już ostatni dzień i przerwa swiateczna ale czwartek i tak rano muszę wstać na glukoze i badania więc znowu nie pośpie:(

Wczoraj tak dzidziuchy się wiercily że brzuch falowal-mój zaczął do nich mówic o "obcym i predatorze" i z czego ja się tak śmieje :D

Spokojnej nocy życzę :)

Aniek no takiego pedegga mam, nie umiem linka wkleić musisz wygooglac.
Aim bo to w tym stanie drabinka nam została, ja już ostatnio nie próbowałam wyskakiwać nawet :)
A propozycje kolejki to przede mnie ostatnio w Tesco parka się normalnie wepchnela. Nic nie mówiłam bo nie było za dużej kolejki, dobrze się czułam, ale facet to zrobił specjalnie.
Ewella ja robię na stopach hybrydy ale teraz się wstrzymam i będzie bezbarwny bo chce mieć na dłoniach zrobione.
Chybra kobiecie to łatwo dogodzić :)pralkę takiej dać i się cieszy. A ja bym chciała piec kaflowy, teraz są takie piękne nowoczesne, ale jako dodatek oczywiście a nie ogrzewanie główne.
Co do lewatywy to nie mogę się wypowiedzieć bo nigdy nie miałam i nie robiłam. Może i bym zrobiła w domu ale jak? Musze się doszkolic w tym temacie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

No i amen.
Zasnęłam przed tel.na kanapie przed 22.00 i obudziłam się po 23.00 koniec! Nie zasnę!
Plecy mnie tak bolą, że nie potrafię się ułożyć.

Ewella dziękuję, gratuluję udanych wyborów zakupowych.

Chybra nowa pralka, to jest to!

Anita trzymam kciuki za glukozę.

Misia dzięki, za raz poszukam.

W kolejkach nikt mnie nie przepuszcza, ludzie udają, że nie widzą, ale to powinna pani kasjerka zareagować. Nie raz jest ciężko stać. Ostatnio mi pierwszy raz dziewczyna zaproponowała żebym usiadła, jak byłam wyniki odebrać, ale już wchodziłam do gabinetu, więc podziękowałam. Miłe z jej strony.

Aniek co lekarz to inne zdanie, mój pewnie by się ucieszył gdybym tylko 3 kg przybrała. Najważniejsze że Twoja Maja rośnie:*

Paninka to kciuki za hemoglobine:D ja zaczęłam jeść żelazo bo też mi spadła ale i tak miałam stosunkowo wysoka. Hmm to może stąd moje zmęczenie! Że też wcześniej na to nie wpadłam:)

Truskawka no bo po lody.. :D jak ja się spieszylam i w koncu wyszłam z kolejki i ze sklepu to tez.nikt mnie nie puscil a nie mam zamiaru się upominać bo nic mnie tak nie boli, a potem się trzeba nasluchac. Wczorajsza sytuacja była konieczna bo stał koleś - stara baba - my no i on mówi do mnie że mam iść przed niego no to w końcu poszłam a ta strata baba za mną.. w końcu sam ale wkurzył chyba bo sobie poszedł:D a ona deptala mi po piętach cała kolejkę, dopiero w kasie zobaczyłam z jakim wyrzutem na mnie patrzy :/ w takich sytuacjach zapominam że ktoś byl uprzejmy:/

Ewella szkoda że mam urodziny dopiero we wrześniu:D ale wtedy pewnie też będzie miliard rzeczy które by mi się przydaly:D

W sumie też bym zrobiła stopy - jeśli u rak nie mam pomalowanych to stop się nikt nie przyczepi, prawda?:>

Chybra u mnie stoją jeszcze 2 nieużywane kafloki:) jeden usuwalismy tzn jakaś firma - nie przybywaj w pobliżu bo tam w środku same odpady niebezpieczne ;)

Anita haha no jestem ciekawa jakby mi się miał jeszcze jeden dzidziol zmieścić jakby to wygladalo:D

Aim ja w normalnym życiu nie umiem wyskoczyć z basenu a co dopiero teraz, jak foka hah

Aniek udanego świętowania:))

Mój mąż się dzisiaj obudził chory... A wiecie jak facet chory - ledwo idzie, powloczy nogami.. ciężki dzień będzie a dziś urodziny mojej babci, najwyżej pojadę sama a on zostanie z katarem pod kołderką;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie babelki.. :)

U nas zrobiło się jakoś chłodno..także pogoda do bani..
Salon mamy już pomalowany i posprzatany..jeszcze tylko kuchnia i przedpokój..a sypialnia w maju..i z głowy..

Dziękuję wam wszystkim za rady co do moich zaparć.. niestety większość albo stosowałam i niepomagają albo tutaj niemam jak tego dostać..(typu woda z ogórków kiszonych czy czopki glicerynowe..) no niestety..problem dalej jest..Muszę wybrać się do lekarza..niewiem tylko czy on mi pomoże..służba zdrowia w Holandii odbiega znacznie od tej w Polsce..

Madziazt życzę udanego pobytu w kraju.. :)

AAggAA współczuję że mąż ma humorki..niestety ale z chłopami docieramy się pół życia..oby u was było lepiej..

Pumelova dziękuję :*

Lilith mam nadzieję że z synkiem już lepiej?

Kasia ja gole się na wyczucie lub z lusterkiem..(do pierwszego porodu byłam też tak wyłożona..po porodzie kiedy już widziałam dół wyglądało to zabawnie..byłam ogolona w kratkę ;)

A co do lewatywy mi takowa przy pierwszym porodzie niebyla potrzebna bo jak się zaczęło to mnie czyscilo..i latalam po co chwile do toalety..

Niedoczytalam was do końca a muszę lecieć do szkoły także resztę doczytałem później..

Miłego dnia wszystkim zycze

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry