Aniek co lekarz to inne zdanie, mój pewnie by się ucieszył gdybym tylko 3 kg przybrała. Najważniejsze że Twoja Maja rośnie:*
Paninka to kciuki za hemoglobine
ja zaczęłam jeść żelazo bo też mi spadła ale i tak miałam stosunkowo wysoka. Hmm to może stąd moje zmęczenie! Że też wcześniej na to nie wpadłam
Truskawka no bo po lody..
jak ja się spieszylam i w koncu wyszłam z kolejki i ze sklepu to tez.nikt mnie nie puscil a nie mam zamiaru się upominać bo nic mnie tak nie boli, a potem się trzeba nasluchac. Wczorajsza sytuacja była konieczna bo stał koleś - stara baba - my no i on mówi do mnie że mam iść przed niego no to w końcu poszłam a ta strata baba za mną.. w końcu sam ale wkurzył chyba bo sobie poszedł
a ona deptala mi po piętach cała kolejkę, dopiero w kasie zobaczyłam z jakim wyrzutem na mnie patrzy :/ w takich sytuacjach zapominam że ktoś byl uprzejmy:/
Ewella szkoda że mam urodziny dopiero we wrześniu
ale wtedy pewnie też będzie miliard rzeczy które by mi się przydaly
W sumie też bym zrobiła stopy - jeśli u rak nie mam pomalowanych to stop się nikt nie przyczepi, prawda?:>
Chybra u mnie stoją jeszcze 2 nieużywane kafloki
jeden usuwalismy tzn jakaś firma - nie przybywaj w pobliżu bo tam w środku same odpady niebezpieczne
Anita haha no jestem ciekawa jakby mi się miał jeszcze jeden dzidziol zmieścić jakby to wygladalo
Aim ja w normalnym życiu nie umiem wyskoczyć z basenu a co dopiero teraz, jak foka hah
Aniek udanego świętowania
)
Mój mąż się dzisiaj obudził chory... A wiecie jak facet chory - ledwo idzie, powloczy nogami.. ciężki dzień będzie a dziś urodziny mojej babci, najwyżej pojadę sama a on zostanie z katarem pod kołderką
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom