reklama
paninka87
Fanka BB :)
Hej. Przeżyłam glukoze jedna laska musiała poleżeć na kozetce ale kręciło się tyle ludzi ze było duszno... Ja kocham słodkie więc dla mnie to pikuś po badaniu pojechalam do piekarni i wciamalam kanapkę a pozniej lody... pokrecilam się po mieście i szybko do chaty robić obiad... Dziś miałam ochotę na pomidorowa i rybę zapiekana z brokułami... nawet udało mi się zdrzemnac w dzień bo dziś dopiero wyszło poweekendowe zmęczenie...
W sumie nawet mogłam iść do pracy Ale po co... młoda się cieszyła jak ja odebrałam z przedszkola...
Ja już od dawna nie chodzę na zakupy z moim, lubię iść konkretnie po coś a on łazi zastanawia się przymierza 5 razy... to nie dla mnie. Najbardziej cieszą mnie zakupy internetowe z dostawą do domu bez zbędnych ceregieli
W sumie nawet mogłam iść do pracy Ale po co... młoda się cieszyła jak ja odebrałam z przedszkola...
Ja już od dawna nie chodzę na zakupy z moim, lubię iść konkretnie po coś a on łazi zastanawia się przymierza 5 razy... to nie dla mnie. Najbardziej cieszą mnie zakupy internetowe z dostawą do domu bez zbędnych ceregieli
Hej ciocie
Jestem już po usg i wieści super, bo dziewczyny rosną a przepływy lepsze niż tydzień temu Cesarka będzie jeśli nic się nie pogorszy miedzy 32-34tc, dłużej niestety trzymać nas nie mogą ze względu na dobro tej mniejszej. Raczej mam się nastawić na 32tc. No i wizyta za 2 tyg a nie za tydzień z racji, że tak dobrze się dzieje
Jestem taka szczęśliwa!!!
Ale żeby nie było za kolorowo to moja cukrzyca sprezentowala mi tabletki i insulinę na noc Mam nadzieję, że dam radę.
Jestem już po usg i wieści super, bo dziewczyny rosną a przepływy lepsze niż tydzień temu Cesarka będzie jeśli nic się nie pogorszy miedzy 32-34tc, dłużej niestety trzymać nas nie mogą ze względu na dobro tej mniejszej. Raczej mam się nastawić na 32tc. No i wizyta za 2 tyg a nie za tydzień z racji, że tak dobrze się dzieje
Jestem taka szczęśliwa!!!
Ale żeby nie było za kolorowo to moja cukrzyca sprezentowala mi tabletki i insulinę na noc Mam nadzieję, że dam radę.
Abed chodziłam na stopy od zawsze , a w sezonie co miesiąc bo mi się brzydka skóra robiła. Ale na jesieni kupiłam podrobe pedegg czy coś takiego za 3pln i od tamtej pory nie muszę bo skórę mam śliczną zobaczymy jak latem bo jak stopa odkryta to bardziej się wysusza.
Aim i jak było?
Bulkaasia przeżyjesz tabletki i insuline ważne że z dziewczynami dobrze. Cieszę się bardzo i gratuluję.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim i jak było?
Bulkaasia przeżyjesz tabletki i insuline ważne że z dziewczynami dobrze. Cieszę się bardzo i gratuluję.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Paninka, to drinka masz za sobą, trzymam kciuki za wyniki.
Aim i jak z kondycją po basenie?
Bułkaasia super wieści. Super, że dzieci dobrze się mają. To ty już masz z górki do cc?
Truskawka właśnie. Teraz jeszcze jakoś lakierem mchnęłam, na raty ale gdzie tam do jakiegoś eleganckiego hybrydowego, a za miesiąc, to już nie mówię.
Aim i jak z kondycją po basenie?
Bułkaasia super wieści. Super, że dzieci dobrze się mają. To ty już masz z górki do cc?
Truskawka właśnie. Teraz jeszcze jakoś lakierem mchnęłam, na raty ale gdzie tam do jakiegoś eleganckiego hybrydowego, a za miesiąc, to już nie mówię.
Z kondycją zaskakująco dobrze, specjalnie mierzyłam czas Ale jednak skróciłam dystans w stosunku do tego co robiłam przed ciążą, tak o 30-50%. Pomogło na plecy chwilowo bo dziś już była masakra... No i miałam śmieszna sytuację, bo na koniec nie mogłam się dźwignąć żeby wyskoczyć na brzeg xD aż taki chłopak zaczął się ze mną śmiać z tego i chciał mi jakoś pomóc no ale jak, więc ostatecznie jakoś udało mi się wyskoczyć ale jednak to było najtrudniejsze
pumelova
Aniek dziękuję:*
Kasia831 powodzenia w czytaniu
Madzik też jestem zawiedziona prognozami i jeszcze się łudze - po świętach idę na wesele i nie mam nic na górę nawet kurcze
Aniek gratuluje udanej wizyty za mało przybrałas?! Moj lekarz nie zna takiego pojęcia..
Paninka kiedy wyniki?
Bulkaasia to już niedługo) super wiadomości!
Truskawka super że sobie coś kupiłaś
A ja dziś byłam w biedrze z mężem i nas taki koleś 2 osoby przed nami poprosił żebyśmy poszli przed niego mile..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia831 powodzenia w czytaniu
Madzik też jestem zawiedziona prognozami i jeszcze się łudze - po świętach idę na wesele i nie mam nic na górę nawet kurcze
Aniek gratuluje udanej wizyty za mało przybrałas?! Moj lekarz nie zna takiego pojęcia..
Paninka kiedy wyniki?
Bulkaasia to już niedługo) super wiadomości!
Truskawka super że sobie coś kupiłaś
A ja dziś byłam w biedrze z mężem i nas taki koleś 2 osoby przed nami poprosił żebyśmy poszli przed niego mile..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aniek42
Aim zazdroszczę kondycji. Sytuacja z wyskokiem mogłaby się śmiesznie zakończyć dobrze, że jednak dałaś radę.
Pumelova nie ma za co, naprawę ślicznie wyglądasz, ja mam większy balonik muszę podjechać do Katowic po kieckę.
No trochę mało przybieram, od początku nie całe 3 kg. Ale jak Maja rośnie zdrowo, to ja będę miała mniej do zrzucenia .
Pumelova nie ma za co, naprawę ślicznie wyglądasz, ja mam większy balonik muszę podjechać do Katowic po kieckę.
No trochę mało przybieram, od początku nie całe 3 kg. Ale jak Maja rośnie zdrowo, to ja będę miała mniej do zrzucenia .