reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej. Przeżyłam glukoze :D jedna laska musiała poleżeć na kozetce ale kręciło się tyle ludzi ze było duszno... Ja kocham słodkie więc dla mnie to pikuś :) po badaniu pojechalam do piekarni i wciamalam kanapkę a pozniej lody... pokrecilam się po mieście i szybko do chaty robić obiad... Dziś miałam ochotę na pomidorowa i rybę zapiekana z brokułami... nawet udało mi się zdrzemnac w dzień bo dziś dopiero wyszło poweekendowe zmęczenie...
W sumie nawet mogłam iść do pracy Ale po co... :) młoda się cieszyła jak ja odebrałam z przedszkola...
Ja już od dawna nie chodzę na zakupy z moim, lubię iść konkretnie po coś a on łazi zastanawia się przymierza 5 razy... to nie dla mnie. Najbardziej cieszą mnie zakupy internetowe z dostawą do domu bez zbędnych ceregieli :D

Hej ciocie :)
Jestem już po usg i wieści super, bo dziewczyny rosną a przepływy lepsze niż tydzień temu :D Cesarka będzie jeśli nic się nie pogorszy miedzy 32-34tc, dłużej niestety trzymać nas nie mogą ze względu na dobro tej mniejszej. Raczej mam się nastawić na 32tc. No i wizyta za 2 tyg a nie za tydzień z racji, że tak dobrze się dzieje :D
Jestem taka szczęśliwa!!!
Ale żeby nie było za kolorowo to moja cukrzyca sprezentowala mi tabletki i insulinę na noc :( Mam nadzieję, że dam radę.

Abed chodziłam na stopy od zawsze , a w sezonie co miesiąc bo mi się brzydka skóra robiła. Ale na jesieni kupiłam podrobe pedegg czy coś takiego za 3pln i od tamtej pory nie muszę bo skórę mam śliczną zobaczymy jak latem bo jak stopa odkryta to bardziej się wysusza.
Aim i jak było?
Bulkaasia przeżyjesz tabletki i insuline ważne że z dziewczynami dobrze. Cieszę się bardzo i gratuluję.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka, to drinka masz za sobą, trzymam kciuki za wyniki.

Aim i jak z kondycją po basenie?

Bułkaasia super wieści. Super, że dzieci dobrze się mają. To ty już masz z górki do cc?

Truskawka właśnie. Teraz jeszcze jakoś lakierem mchnęłam, na raty :rolleyes: ale gdzie tam do jakiegoś eleganckiego hybrydowego, a za miesiąc, to już nie mówię.

Z kondycją zaskakująco dobrze, specjalnie mierzyłam czas :) Ale jednak skróciłam dystans w stosunku do tego co robiłam przed ciążą, tak o 30-50%. Pomogło na plecy chwilowo bo dziś już była masakra... No i miałam śmieszna sytuację, bo na koniec nie mogłam się dźwignąć żeby wyskoczyć na brzeg xD aż taki chłopak zaczął się ze mną śmiać z tego i chciał mi jakoś pomóc no ale jak, więc ostatecznie jakoś udało mi się wyskoczyć ale jednak to było najtrudniejsze :p

Aniek dziękuję:*

Kasia831 powodzenia w czytaniu :D

Madzik też jestem zawiedziona prognozami i jeszcze się łudze - po świętach idę na wesele i nie mam nic na górę nawet kurcze:(

Aniek gratuluje udanej wizyty:) za mało przybrałas?! Moj lekarz nie zna takiego pojęcia..

Paninka kiedy wyniki?:)

Bulkaasia to już niedługo:)) super wiadomości!

Truskawka super że sobie coś kupiłaś:)

A ja dziś byłam w biedrze z mężem i nas taki koleś 2 osoby przed nami poprosił żebyśmy poszli przed niego :) mile.. :):)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim zazdroszczę kondycji. Sytuacja z wyskokiem mogłaby się śmiesznie zakończyć :yes: dobrze, że jednak dałaś radę.

Pumelova nie ma za co, naprawę ślicznie wyglądasz, ja mam większy balonik:laugh2: muszę podjechać do Katowic po kieckę.
No trochę mało przybieram, od początku nie całe 3 kg. Ale jak Maja rośnie zdrowo, to ja będę miała mniej do zrzucenia .;)

Do góry