reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej. Przeżyłam glukoze :D jedna laska musiała poleżeć na kozetce ale kręciło się tyle ludzi ze było duszno... Ja kocham słodkie więc dla mnie to pikuś :) po badaniu pojechalam do piekarni i wciamalam kanapkę a pozniej lody... pokrecilam się po mieście i szybko do chaty robić obiad... Dziś miałam ochotę na pomidorowa i rybę zapiekana z brokułami... nawet udało mi się zdrzemnac w dzień bo dziś dopiero wyszło poweekendowe zmęczenie...
W sumie nawet mogłam iść do pracy Ale po co... :) młoda się cieszyła jak ja odebrałam z przedszkola...
Ja już od dawna nie chodzę na zakupy z moim, lubię iść konkretnie po coś a on łazi zastanawia się przymierza 5 razy... to nie dla mnie. Najbardziej cieszą mnie zakupy internetowe z dostawą do domu bez zbędnych ceregieli :D

Hej ciocie :)
Jestem już po usg i wieści super, bo dziewczyny rosną a przepływy lepsze niż tydzień temu :D Cesarka będzie jeśli nic się nie pogorszy miedzy 32-34tc, dłużej niestety trzymać nas nie mogą ze względu na dobro tej mniejszej. Raczej mam się nastawić na 32tc. No i wizyta za 2 tyg a nie za tydzień z racji, że tak dobrze się dzieje :D
Jestem taka szczęśliwa!!!
Ale żeby nie było za kolorowo to moja cukrzyca sprezentowala mi tabletki i insulinę na noc :( Mam nadzieję, że dam radę.

Abed chodziłam na stopy od zawsze , a w sezonie co miesiąc bo mi się brzydka skóra robiła. Ale na jesieni kupiłam podrobe pedegg czy coś takiego za 3pln i od tamtej pory nie muszę bo skórę mam śliczną zobaczymy jak latem bo jak stopa odkryta to bardziej się wysusza.
Aim i jak było?
Bulkaasia przeżyjesz tabletki i insuline ważne że z dziewczynami dobrze. Cieszę się bardzo i gratuluję.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka, to drinka masz za sobą, trzymam kciuki za wyniki.

Aim i jak z kondycją po basenie?

Bułkaasia super wieści. Super, że dzieci dobrze się mają. To ty już masz z górki do cc?

Truskawka właśnie. Teraz jeszcze jakoś lakierem mchnęłam, na raty :rolleyes: ale gdzie tam do jakiegoś eleganckiego hybrydowego, a za miesiąc, to już nie mówię.

Z kondycją zaskakująco dobrze, specjalnie mierzyłam czas :) Ale jednak skróciłam dystans w stosunku do tego co robiłam przed ciążą, tak o 30-50%. Pomogło na plecy chwilowo bo dziś już była masakra... No i miałam śmieszna sytuację, bo na koniec nie mogłam się dźwignąć żeby wyskoczyć na brzeg xD aż taki chłopak zaczął się ze mną śmiać z tego i chciał mi jakoś pomóc no ale jak, więc ostatecznie jakoś udało mi się wyskoczyć ale jednak to było najtrudniejsze :p

Aniek dziękuję:*

Kasia831 powodzenia w czytaniu :D

Madzik też jestem zawiedziona prognozami i jeszcze się łudze - po świętach idę na wesele i nie mam nic na górę nawet kurcze:(

Aniek gratuluje udanej wizyty:) za mało przybrałas?! Moj lekarz nie zna takiego pojęcia..

Paninka kiedy wyniki?:)

Bulkaasia to już niedługo:)) super wiadomości!

Truskawka super że sobie coś kupiłaś:)

A ja dziś byłam w biedrze z mężem i nas taki koleś 2 osoby przed nami poprosił żebyśmy poszli przed niego :) mile.. :):)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim zazdroszczę kondycji. Sytuacja z wyskokiem mogłaby się śmiesznie zakończyć :yes: dobrze, że jednak dałaś radę.

Pumelova nie ma za co, naprawę ślicznie wyglądasz, ja mam większy balonik:laugh2: muszę podjechać do Katowic po kieckę.
No trochę mało przybieram, od początku nie całe 3 kg. Ale jak Maja rośnie zdrowo, to ja będę miała mniej do zrzucenia .;)

Do góry