reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

no ja też staram się zawsze być ogolona hehe wprawdzie od 2 miesięcy nic nie widzę i mi ciężko to zrobić, czasem sie wkurzam i rzucam robotę w połowie :D

Madzia z tą lewatywą to o to też chodzi, żeby podczas porodu sobie nie popuścić...co nie?

reklama
dzień dobry:)

Dziewczyny z Krakowa proszę podajcie mi kilka sklepów z wózkami:) Bo jak będę w PL to se podotykam:D No i w Katowicach też może być bo w sumie moje miasteczko to połowa drogi między Krk a Ktw.

Zaczęło mnie coś brać - chyba nieśmiertelność się u mnie skończyła :D Chrypka, kaszelek ojojoj. Na szczęście w ndz kupiłam czosnek w tabletkach - w sumie to dla mojego bo też coś choruje ale chyba troszkę się zaraziłam:)

Takie mnie naszło pytanie jak Lilith pisała o tym,że już jest jej ciężko nawet paznokcie obciąć u stóp... no więc co z goleniem okolic intymnych przed porodem?? Czy trzeba czy jak? Może to głupie pytanie no ale ...:D A jak trzeba to jak to do cholery zrobić????:D A drugie pytanko to o lewatywę chodzi , no czy robią w szpitalu.. oglądałam kiedyś taki filmik pewnej mamy, która opisywała swój poród i powiedziała, że gorąco poleca lewatywe...

A propos zakupów, nigdy z nikim nie chodziłam na zakupy ciuchowe - zawsze sama. Jak teraz idziemy na jakieś zakupy ciuchowe to wchodzimy do centrum i mówimy sobie: no to cześć :D i każdy idzie w swoją stronę hehe
Kasia w Krakowie dużo wózków jest w sklepie entliczek na ul dobrego pasterza (też na ul. Wadowickiej i Wyki), bugaboo i stokke są np. Na ul. Marcika 27 (niedaleko centrum handlowego Zakopianka).

no ja też staram się zawsze być ogolona hehe wprawdzie od 2 miesięcy nic nie widzę i mi ciężko to zrobić, czasem sie wkurzam i rzucam robotę w połowie :D

Madzia z tą lewatywą to o to też chodzi, żeby podczas porodu sobie nie popuścić...co nie?

No pewnie, głupio by mi było, dlatego się upomniałem. Poza tym tak jak Aim pisze, lepiej zeby maluszek nie miał z tym kontaktu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek z twojego przepisu, wyszły super. Dałam go koleżance bo się napatoczyla w piątek i jej też smakowały aż robiła w niedziele. Mojej mamie takie nie wychodziły, mówiła że robiła tak samo tylko bez mąki ziemniaczanej, inny smak był i jej się rozpadły. Moje wyszły idealne ale do formowania moczylam ręce.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w domku. Wszystko załatwione a najważniejsza ta glukoza. Oddałam mikrofalowke do reklamacji bo coś mi swirowala. Szczęście bo zepsuła się 3 tygodnie przed upływem gwarancji.
Wy tu o zaparciach a ja mam problem w odwrotnym kierunku. Byłam dzisiaj w mrowce i masakra brzuch mnie zaczął boleć i dobrze że była toaleta dla klientow. ☺☺☺

Kasia_831 uwielbiam chodzić na zakupy ciuchowe z mężem. Wszystko mi trzyma a ja tylko wybieram ☺

Aaggaa wspolczuje złych dni z mężem, życzę żeby wróciło do lepszych:*

Madziazt no to wyzwanie zakupowe:D

Aniek same pyszności na święta! Ja już żur w czwartek robię bo mój m uwielbia a na święta idziemy w gości[emoji16] knajpka KARTEL w Chorzowie. Sukienka jest na wątku zakupowym, 230zl;) kciuki za wizytę!

Kasia831 ja się ostatnio przed wizytą golilam na czuja bo też już nie widzę, nie wyszło za ładnie ale to nie randka;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia_831 w uk jak rodziłam to nikt mi tego nie proponował i nie robił, jedyne co to przed parciem miałam iść na siku a że nie mogłam zrobić to mi cewnik założyła i po sprawie... miałam robioną lewatywę przed laparoskopią i potwierdzam nie jest to straszne, a daje komfort
co do wózków to jak Pola pisała, ale dlaczego ty chcesz kupować w Polsce wózek ? przecież w uk są fajniejsze moim zdaniem, my wybraliśmy jaki chcemy i czekaliśmy na jakąś promocję i się udało

Hej,

Co do lewatywy to podczas porodu pierwszej córki miałam i w sumie i tak coś tam wylecialo podczas parcia,z druga już przepisy podobno się zmienily i nawet nie proponowala i tez na stojaco zrobilam bo polozna powiedziala ze nie zdarze do toalety a mialam parte już...teraz chyba sama w domu zrobię...
Ja wczoraj byłam na IP i mam do chirurga się zgłosić ale jeśli nawet to przepuklina to w ciąży nic z tym nie zrobią...
Ja wpadam chyba w jakiegoś doła,nic mi się nie chce,na spacery z młodszą córką nie mam ochoty i najlepiej to bym tylko leżała zapiszę się chyba.na gimnastykę do szkoły rodZenia to może będę miała więcej energii

reklama
Do góry