reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Madziazt to zależy od sklepu, pewnie w sklepie będą jakieś przeceny a i pytaj o rabat, bo pewnie kilka rzeczy weźmiesz i ładna sumka się uzbiera, ja jak kupiłam bluzkę za 99 zł to dostałam taką księgę rabatów i np. za zakupy po wyżej 300 zł miałam 7% mniej... jak będą fajne babki to powinny ci podzielić zakupy i dać księgę rabatów

Madziazt to zależy od sklepu, pewnie w sklepie będą jakieś przeceny a i pytaj o rabat, bo pewnie kilka rzeczy weźmiesz i ładna sumka się uzbiera, ja jak kupiłam bluzkę za 99 zł to dostałam taką księgę rabatów i np. za zakupy po wyżej 300 zł miałam 7% mniej... jak będą fajne babki to powinny ci podzielić zakupy i dać księgę rabatów

Dziekuje za rade[emoji4] No właśnie planuje jakieś większe zakupy, a rabaty bardzo lubie[emoji5] bardzo nie lubie przepłacać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt nie ma nic przecenionego,ja nawet nie mogę wejść w ta niby wyprzedaz... a chce kupić sobie sukienke bo 20 maja idę na Komunie.

No właśnie ja tez próbuje i to nie działa. Ale tak samo było jak się nowa kolekcja pokazała, tez nie mogłam w to wejść, a po kilku dniach w końcu mi sie udało. Myśle ze po świętach na pewno bedą przeceny także uda Ci się coś kupic w niższej cenie, gorzej teraz. No ale ja nie mam wyboru, muszę coś kupic, bo juz nie mam w czym chodzić.

Jejku jeszcze 2 godzinki i uciekam z pracy i do 2 maja mnie nie bedzie! Hurrra![emoji6] mam nadzieje ze się od nikogo tutaj nie zaraziłam, połowa ludzi chora, kaszlą, smarkają i rozsiewają bakterie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patuszka no niestety, mąż też się rozchorowal jak dzieci. Tylko ja się trzymam :p

Misia pytam bo akurat mam taką szpare kolo malma i fajna szafa waziutka by się przydała. Jutro będę w Ikei to zerkne, dziękuję :*

Aha kciuki mocno trzymamy :)

Madziazt oj to podekscytowana jesteś pewnie i w końcu lekarz normalny będzie, aż miło.

Inka powodzenia i by wyniki były dobre. Oo juz wrocilas :)

Alex zapytałam na brzuszkowym..
Kiedyś pomógł mi sok z kiszonej ale cierpialam tak, że nie wRto :p

Pumelova no zobaczymy :p

Aaggaa bidulko, tule Cie mocno. Nie daj się smutkom, pamiętaj że dzieci to czują choć łatwo powiedzieć..

Kasia w UK trzeba, do cc nawet. Choć z SN nie mam aż tak 100% pewności. Wcześniej należało.
Do pirodu córki w pl miałam lewatywe.. Tam ba raciborskiej robili. I cieszyłam się w rezultacie :) tu Ci raczej nie dadzą :p
Wózki tu są duuuzo lepsze, ogromny wobor łącznie z tymi polskimi i cena. Tanioooo. Może uzywka? To już w ogóle za grosze i kilka..

AIM mnie nikt wtedy o zgodę nie pytał. Miała byc zrobiona i tyle.

Madzik.. Mam 3 przepukliny, zaczęłam z 1 w ciąży z synem. W tym czasie z tym się nic nie robi do tego..

Może jakbyś zaczęła się kłócić o prawa pacjenta itd to by wyszło, że nie mogą ci tego zrobić przymusowo. Bo nie mogą.

Patuszka no niestety, mąż też się rozchorowal jak dzieci. Tylko ja się trzymam :p

Misia pytam bo akurat mam taką szpare kolo malma i fajna szafa waziutka by się przydała. Jutro będę w Ikei to zerkne, dziękuję :*

Aha kciuki mocno trzymamy :)

Madziazt oj to podekscytowana jesteś pewnie i w końcu lekarz normalny będzie, aż miło.

Inka powodzenia i by wyniki były dobre. Oo juz wrocilas :)

Alex zapytałam na brzuszkowym..
Kiedyś pomógł mi sok z kiszonej ale cierpialam tak, że nie wRto :p

Pumelova no zobaczymy :p

Aaggaa bidulko, tule Cie mocno. Nie daj się smutkom, pamiętaj że dzieci to czują choć łatwo powiedzieć..

Kasia w UK trzeba, do cc nawet. Choć z SN nie mam aż tak 100% pewności. Wcześniej należało.
Do pirodu córki w pl miałam lewatywe.. Tam ba raciborskiej robili. I cieszyłam się w rezultacie :) tu Ci raczej nie dadzą :p
Wózki tu są duuuzo lepsze, ogromny wobor łącznie z tymi polskimi i cena. Tanioooo. Może uzywka? To już w ogóle za grosze i kilka..

AIM mnie nikt wtedy o zgodę nie pytał. Miała byc zrobiona i tyle.

Madzik.. Mam 3 przepukliny, zaczęłam z 1 w ciąży z synem. W tym czasie z tym się nic nie robi do tego..

Współczuje Lilith, ciagle Was coś dopada[emoji20]Trzymaj się dzielnie.
Tak, w końcu normalne badania. Wczoraj miałam wizytę u położnej. Zrobili mi badanie krwi na cukier i powiedzieli ze mam za niski, bo pewnie bardzo dawno jadłam. Pół godzinki wcześniej jadłam grejpfruta, nie wiem o co jej chodziło. No i mierzenie brzucha centymetrem z góry na dół, ale mówiła ze to i tak jedna wielka niewiadoma, bo ona nie umie wyczuć granic macicy[emoji33] poprosiłam o wyniki moich usg genetycznego i polowkowego, wydrukowała mi z systemu- niewiele mi to mówi- z góry na dół napisane - w normie.

Pola, Kasiulka, Pumelova dziękuję za kciuki.

Kasia_831 właśnie o to samo miałam zapytać o golenie/depilację i dbanie o stopy??? Macie jakieś magiczne sposoby?
Z goleniem wiadomo, na wyczucie jadę:biggrin2:ale co ze stopami? Co raz ciężej, a okres sandałkowy się zacznie.
Lewatywy podobno teraz nie trzeba, nie jest wymagana. Ja zrobiłam taką kupioną w aptece, polecam. W szpitalu lepiej skupić się na innych rzeczach.

Misia polecam się na przyszłość;)

Pumelova może to głupie pytanie, ale jak znajdę ten wątek zakupowy? Ciężko mi się tu odnaleźć.
Knajpkę na pewno odwiedzimy.

Madzik to mamy taki sam nastrój...robię co muszę, a i to nie zawsze, ciągle bym leżała, bo wtedy dobrze się czuję i wszystko mnie złości. Dobrze że mąż wraca późno, bo byśmy się ciągle kłucili.

Lilith trzymaj się i nie daj chorobie.

reklama
Do góry