reklama
Madziazt to zależy od sklepu, pewnie w sklepie będą jakieś przeceny a i pytaj o rabat, bo pewnie kilka rzeczy weźmiesz i ładna sumka się uzbiera, ja jak kupiłam bluzkę za 99 zł to dostałam taką księgę rabatów i np. za zakupy po wyżej 300 zł miałam 7% mniej... jak będą fajne babki to powinny ci podzielić zakupy i dać księgę rabatów
Madziazt
Fanka BB :)
Madziazt to zależy od sklepu, pewnie w sklepie będą jakieś przeceny a i pytaj o rabat, bo pewnie kilka rzeczy weźmiesz i ładna sumka się uzbiera, ja jak kupiłam bluzkę za 99 zł to dostałam taką księgę rabatów i np. za zakupy po wyżej 300 zł miałam 7% mniej... jak będą fajne babki to powinny ci podzielić zakupy i dać księgę rabatów
Dziekuje za rade[emoji4] No właśnie planuje jakieś większe zakupy, a rabaty bardzo lubie[emoji5] bardzo nie lubie przepłacać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madziazt
Madziazt nie ma nic przecenionego,ja nawet nie mogę wejść w ta niby wyprzedaz... a chce kupić sobie sukienke bo 20 maja idę na Komunie.
No właśnie ja tez próbuje i to nie działa. Ale tak samo było jak się nowa kolekcja pokazała, tez nie mogłam w to wejść, a po kilku dniach w końcu mi sie udało. Myśle ze po świętach na pewno bedą przeceny także uda Ci się coś kupic w niższej cenie, gorzej teraz. No ale ja nie mam wyboru, muszę coś kupic, bo juz nie mam w czym chodzić.
Madziazt
Jejku jeszcze 2 godzinki i uciekam z pracy i do 2 maja mnie nie bedzie! Hurrra![emoji6] mam nadzieje ze się od nikogo tutaj nie zaraziłam, połowa ludzi chora, kaszlą, smarkają i rozsiewają bakterie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Patuszka no niestety, mąż też się rozchorowal jak dzieci. Tylko ja się trzymam
Misia pytam bo akurat mam taką szpare kolo malma i fajna szafa waziutka by się przydała. Jutro będę w Ikei to zerkne, dziękuję :*
Aha kciuki mocno trzymamy
Madziazt oj to podekscytowana jesteś pewnie i w końcu lekarz normalny będzie, aż miło.
Inka powodzenia i by wyniki były dobre. Oo juz wrocilas
Alex zapytałam na brzuszkowym..
Kiedyś pomógł mi sok z kiszonej ale cierpialam tak, że nie wRto
Pumelova no zobaczymy
Aaggaa bidulko, tule Cie mocno. Nie daj się smutkom, pamiętaj że dzieci to czują choć łatwo powiedzieć..
Kasia w UK trzeba, do cc nawet. Choć z SN nie mam aż tak 100% pewności. Wcześniej należało.
Do pirodu córki w pl miałam lewatywe.. Tam ba raciborskiej robili. I cieszyłam się w rezultacie tu Ci raczej nie dadzą
Wózki tu są duuuzo lepsze, ogromny wobor łącznie z tymi polskimi i cena. Tanioooo. Może uzywka? To już w ogóle za grosze i kilka..
AIM mnie nikt wtedy o zgodę nie pytał. Miała byc zrobiona i tyle.
Madzik.. Mam 3 przepukliny, zaczęłam z 1 w ciąży z synem. W tym czasie z tym się nic nie robi do tego..
Misia pytam bo akurat mam taką szpare kolo malma i fajna szafa waziutka by się przydała. Jutro będę w Ikei to zerkne, dziękuję :*
Madziazt oj to podekscytowana jesteś pewnie i w końcu lekarz normalny będzie, aż miło.
Pumelova no zobaczymy
Aaggaa bidulko, tule Cie mocno. Nie daj się smutkom, pamiętaj że dzieci to czują choć łatwo powiedzieć..
Kasia w UK trzeba, do cc nawet. Choć z SN nie mam aż tak 100% pewności. Wcześniej należało.
Do pirodu córki w pl miałam lewatywe.. Tam ba raciborskiej robili. I cieszyłam się w rezultacie tu Ci raczej nie dadzą
Wózki tu są duuuzo lepsze, ogromny wobor łącznie z tymi polskimi i cena. Tanioooo. Może uzywka? To już w ogóle za grosze i kilka..
Madzik.. Mam 3 przepukliny, zaczęłam z 1 w ciąży z synem. W tym czasie z tym się nic nie robi do tego..
Madziazt
Patuszka no niestety, mąż też się rozchorowal jak dzieci. Tylko ja się trzymam
Pumelova no zobaczymy
Współczuje Lilith, ciagle Was coś dopada[emoji20]Trzymaj się dzielnie.
Tak, w końcu normalne badania. Wczoraj miałam wizytę u położnej. Zrobili mi badanie krwi na cukier i powiedzieli ze mam za niski, bo pewnie bardzo dawno jadłam. Pół godzinki wcześniej jadłam grejpfruta, nie wiem o co jej chodziło. No i mierzenie brzucha centymetrem z góry na dół, ale mówiła ze to i tak jedna wielka niewiadoma, bo ona nie umie wyczuć granic macicy[emoji33] poprosiłam o wyniki moich usg genetycznego i polowkowego, wydrukowała mi z systemu- niewiele mi to mówi- z góry na dół napisane - w normie.
Aniek42
Pola, Kasiulka, Pumelova dziękuję za kciuki.
Kasia_831 właśnie o to samo miałam zapytać o golenie/depilację i dbanie o stopy??? Macie jakieś magiczne sposoby?
Z goleniem wiadomo, na wyczucie jadęale co ze stopami? Co raz ciężej, a okres sandałkowy się zacznie.
Lewatywy podobno teraz nie trzeba, nie jest wymagana. Ja zrobiłam taką kupioną w aptece, polecam. W szpitalu lepiej skupić się na innych rzeczach.
Misia polecam się na przyszłość
Pumelova może to głupie pytanie, ale jak znajdę ten wątek zakupowy? Ciężko mi się tu odnaleźć.
Knajpkę na pewno odwiedzimy.
Madzik to mamy taki sam nastrój...robię co muszę, a i to nie zawsze, ciągle bym leżała, bo wtedy dobrze się czuję i wszystko mnie złości. Dobrze że mąż wraca późno, bo byśmy się ciągle kłucili.
Lilith trzymaj się i nie daj chorobie.
Kasia_831 właśnie o to samo miałam zapytać o golenie/depilację i dbanie o stopy??? Macie jakieś magiczne sposoby?
Z goleniem wiadomo, na wyczucie jadęale co ze stopami? Co raz ciężej, a okres sandałkowy się zacznie.
Lewatywy podobno teraz nie trzeba, nie jest wymagana. Ja zrobiłam taką kupioną w aptece, polecam. W szpitalu lepiej skupić się na innych rzeczach.
Misia polecam się na przyszłość
Pumelova może to głupie pytanie, ale jak znajdę ten wątek zakupowy? Ciężko mi się tu odnaleźć.
Knajpkę na pewno odwiedzimy.
Madzik to mamy taki sam nastrój...robię co muszę, a i to nie zawsze, ciągle bym leżała, bo wtedy dobrze się czuję i wszystko mnie złości. Dobrze że mąż wraca późno, bo byśmy się ciągle kłucili.
Lilith trzymaj się i nie daj chorobie.
reklama
Aniek nie mam problemu ze stopami bo mam długie nogi i giętkie stawy, nawet przy dużym brzuszku raczej sięgnę co do golenia to lusterko idzie w ruch
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom